Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

Ma szzęście Misiątko, że te straszne mrozy może przeczekać w cieple i nie nocuje już na ulicy :)

Tez caly czas o tym myśle,pomoc dla Misia przyszła w pore,chyba by tej zimy nie przeżyl

zamojszczyzna jest w tej chwili najmrozniejszym regionem w Polsce,nawet zimniej niz w Suwałkach

bylo w nocy minus 30 stopni,a teraz cały czas minus 24 / w nocy/

wszedzie niewielkie ocieplenie,a u nas tęgi mróz:(

Posted
Dnia 1.03.2018 o 18:07, sharka napisał:

tak właśnie patrzę że jestem na wątku Misia, podczytuję a nic nie zadeklarowałam :/ no to proszę mnie dopisać  - 10 zł  od marca :)

Dziekuje sharka:)

Juz wpisałam

Misio ma juz 150zl miesięcznie:)

ale jeszcze brakuje......

Posted
17 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Odswiezylam ogloszenia Misia na OLX. Niech sie pokazuje przez weekend.

Dziekuje Ingrid:)

Wczoraj mialam zapytanie o Misia

dzwoniła dziewczyna i o wszystko wypytywała,podziękowala za info......i koniec....

Posted
14 minut temu, DORA1020 napisał:

Dziekuje Ingrid:)

Wczoraj mialam zapytanie o Misia

dzwoniła dziewczyna i o wszystko wypytywała,podziękowala za info......i koniec....

Dziewczyna dzwoniła z okolic Krakowa

pytała również jak Misio znosi podróż autem

skad mam wiedziec,Misio pojechal do Murki w kontenerku,byl bardzo przerazony,powiedzialam jej o tym.

Posted

Minus 30 to zabójcza temperatura :( Nigdy się nie dowiemy ile zwierząt nie przeżyło ostatnich dni i nocy.. Czekam na wiosnę jak na jakiś cud. Dzisiaj rano na spacerze z piesem po raz pierwszy od tygodnia nie miałam wrażenia, że twarz mi odpadnie, i ręce przy karmieniu kaczek nie zamarzły mi do białości. Chyba robi się powoli cieplej, życzę Wam dziewczyny z Zamojszczyzny, żebyście jak najszybciej też to odczuły. No i zwierzaki oczywiście :)

Wielkie głaski dla Misiaczka. Dziewczyna, która dzwoniła i pytała o różne rzeczy to moim zdaniem dobry znak. Może sobie musi teraz wszystko przemyśleć?

Posted

Zabieg przebiegł bez komplikacji. Misio nawet nie zauważył, że coś jest nie tak. Na razie jest bez kołnierza, bo to dodatkowy stres, a on się nie interesuje ranką. Jest w domu, więc mam na niego oko. Jak coś zacznie majstrować to będę musiała go zakołnierzować.

Potem wrzucę rachunek za kastrację (100 zł).

• Like 2
Posted

Ależ super :) cieszę się.

Za pamięci, powiedz proszę Murko, chcesz za hotel w marcu odliczyć z tego co już masz na koncie czy przelać Ci pełną kwotę?

Posted
1 godzinę temu, Madie napisał:

Ależ super :) cieszę się.

Za pamięci, powiedz proszę Murko, chcesz za hotel w marcu odliczyć z tego co już masz na koncie czy przelać Ci pełną kwotę?

Spokojnie poczekajmy do rozliczenia. Kto wie, może się jakiś domek zgłosi i Misio wybędzie wcześniej?

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Zabieg przebiegł bez komplikacji. Misio nawet nie zauważył, że coś jest nie tak. Na razie jest bez kołnierza, bo to dodatkowy stres, a on się nie interesuje ranką. Jest w domu, więc mam na niego oko. Jak coś zacznie majstrować to będę musiała go zakołnierzować.

Potem wrzucę rachunek za kastrację (100 zł).

Super:)teraz juz tylko do domku

Posted
Dnia 3.03.2018 o 17:06, AlfaLS napisał:

W Szczecinie już ciepło, zupełnie inaczej się dziś chodzi z piesami. Oby tak było już wszędzie!

Alfa,w Szczecinie jest zawsze najcieplej