Isadora7 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='a.piurek']Nu dobrze.... Popiurkowały, podokuczały, piórka powrzucały a u nas wiosna. Niestety dziś lało, mam jednak nadzieję że w najbliższych dniach się rozpogodzi - będą zdjęcia. Kopiuję aby trzymać za słowo :) Quote
BajkaB Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Posze mnie tutaj natentychmiast sie opowiedziec jak sie ma EMIŚ:mad:I pokazac co bym nie musiała w trybie pilnem na inspekcje przybywac!!:mad::diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BajkaB napisał(a):Posze mnie tutaj natentychmiast sie opowiedziec jak sie ma EMIŚ:mad:I pokazac co bym nie musiała w trybie pilnem na inspekcje przybywac!!:mad::diabloti: Dzięki Edyta że czuwasz ja już miałam nawet zwrócić się do Ciebie bo tu dziwne rzeczy się dzieją. . Quote
Teutonka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tia..... a nie pada od dni dwóch.... uprzejmie donosze.... jakby co....i aparat też naladowany....sprawdziłam...coby nie było innych wykrętów... Quote
pati_zabrze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przepraszam za OFFa Pilnie potrzebna każda pomoc i deklaracje na hotelik... Psiaki gasną w schronisku http://www.dogomania.pl/threads/182235-550zA-cena-przyjaA-ni-i-A-ycia-Dogomanio-nie-daj-im-zginAE-AE Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Teutonka']Tia..... a nie pada od dni dwóch.... uprzejmie donosze.... jakby co....i aparat też naladowany....sprawdziłam...coby nie było innych wykrętów... Ufff dobrze że i Ty czuwasz tam na miejscu Quote
a.piurek Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Teutonka napisał(a):Tia..... a nie pada od dni dwóch.... uprzejmie donosze.... jakby co....i aparat też naladowany....sprawdziłam...coby nie było innych wykrętów... Droga Teutonko, to prawda nie pada, prawdą też jest że aparat naładowany, trzeba by jednak dodać, że dziś w moje plany spacerowe wkroczyła matematyka pewnego znajomego małoletniego... A że była z łapówką (pyszne racuchy) skusiłam się. Zdjęcia będą w najbliższym możliwym czasie. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a.piurek napisał(a):Droga Teutonko, to prawda nie pada, prawdą też jest że aparat naładowany, trzeba by jednak dodać, że dziś w moje plany spacerowe wkroczyła matematyka pewnego znajomego małoletniego... A że była z łapówką (pyszne racuchy) skusiłam się. Zdjęcia będą w najbliższym możliwym czasie. Taaaa akurat każdy pretekst jest dobry. Quote
ANETTTA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 dawac tu foty lub dawac do mnie ja wrzuce !!!!!!!! Quote
Teutonka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a.piurek napisał(a):Droga Teutonko, to prawda nie pada, prawdą też jest że aparat naładowany, trzeba by jednak dodać, że dziś w moje plany spacerowe wkroczyła matematyka pewnego znajomego małoletniego... A że była z łapówką (pyszne racuchy) skusiłam się. Zdjęcia będą w najbliższym możliwym czasie. Wiedziałam:loveu: słodkie zawsze przywabi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trza było jakoś wspomóc Małoletniego! Quote
a.piurek Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Życzymy Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych pełnych wiosny w sercach Świąt Wielkiej Nocy Quote
Isadora7 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Rozumiem że życzenia ale miały być tez inne zdjęcia :) A swoją drogą sliczniusie zdjątko. Quote
a.piurek Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Isadora7']Rozumiem że życzenia ale miały być tez inne zdjęcia :) A swoją drogą sliczniusie zdjątko. Bardzo proszę Quote
Isadora7 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dobra to aby być w temacie ... pijanych kurczaków: [video=youtube;dlrk8AcuTD8]http://www.youtube.com/watch?v=dlrk8AcuTD8[/video] Quote
Teutonka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy! życzą A.piurek i Emisiowej załodze Teutonki!!! (Ruda załogo!:buzi::buzi::buzi: o Was też pamiętamy!) Quote
Isadora7 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Święta dla obrońców psich biedaków nie istnieją. Przykładem poniższe zdjęcia z interwencji... zgłoszenie otrzymaliśmy od osoby zaniepokojonej stanem psów. Ten człowiek uzyskał status koronnego dlatego dalej będzie zwany Życzlywym. Wyruszyliśmy natychmiast z interwencją... w mieszkaniu leżały dwa padnięte psy: były zmuszane do przedziwnych, karkołomnych ćwiczeń... Były tez bardzo wygłodzone, wpatrywały się w nas wygłodzonym wzrokiem... Quote
Isadora7 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Śliczna brunetka z lękiem patrzac czy jej Pani nie słyszy zaczęła sie nam skarżyć. Opowiedziała o swojej niedoli z ogromnym, porażającym wręcz smutkiem w oczach biedna z głodu jadła jakieś poskręcane sznurki.... Jej TZ żywił się talerzami-UFO, które licznie spadały w tej okolicy.... przeżuwając je aż język wypadał... Quote
Isadora7 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Był zupełnie zrezygnowany i załamany... w oczach miał bezgraniczny smutek... Jego TZtka powiedziała nam wprost MAM DOŚĆ... To go jeszcze bardziej dobiło i załamany padł bezgłośnie... Ciąg dalszy nastąpi, obiecujemy Państwu informować na bieżąco o sytuacji tych biednych psiaków. Brygada interwencyjna w składzie: dowódca - Isadora zastępca - jamnik Rambo kuratorki z obyczajówki: - jamniczki Ruda i Ganga Quote
a.piurek Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 No więc przeżyliśmy nalot BRYGADY INTERWENCYJNEJ. Cóż to za była za EKIPA.... Quote
Isadora7 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='a.piurek']No więc przeżyliśmy nalot BRYGADY INTERWENCYJNEJ. Cóż to za była za EKIPA.... Tu się nie ma z czego cieszyć, trzeba zrobić wszystko aby poprawić byt tych biednych psiaków. Bo na następną interwencję zbiorę więcej jamoli. :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: Quote
Smyku Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 To jeszcze prosimy zdjęcia ekipy interwencyjnej Quote
Isadora7 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Smyku']To jeszcze prosimy zdjęcia ekipy interwencyjnej Proszę bardzo dowódca już się pokazuje. Zapytam o zgodę na wystawienie zdjęć pozostałych członków ekipy interwencyjnej, jeżeli takową wyraża oczywiście przedstawię. . Quote
Teutonka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Isadora7']Tu się nie ma z czego cieszyć, trzeba zrobić wszystko aby poprawić byt tych biednych psiaków. Bo na następną interwencję zbiorę więcej jamoli. :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr: :megagrin: :errrr:[/QUOTE] Shiztzaki też się piszą na interwencję:cool3::cool3::cool3: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Teutonka']Shiztzaki też się piszą na interwencję:cool3::cool3::cool3: [FONT=Franklin Gothic Medium]No to się robi niezła brygada. Połączenie jamników i shitzaków to więcej nic pułk amstafów. [/FONT] Quote
Teutonka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Isadora7'][FONT=Franklin Gothic Medium]No to się robi niezła brygada. Połączenie jamników i shitzaków to więcej nic pułk amstafów. [/FONT] Osa ma amstafy!!!! Na pewno dołączy.... Quote
Recommended Posts