Wiedźma Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Agmarek napisał(a): Ech...dogo jest czasami jakieś takie...ale my nadal ci sami :p wyczekujący na fotki zwierzyńca kanapowego :evil_lol: "I choć tyle się zdarzyło, do zwierzaków wciąż wyrywa głupie serce", że sparafrazuję Marylkę :) Quote
Isadora7 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Wiedźma']Zaraz ogłoszę krucjatę na Pieskowo. To ja pomogę :):):) Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 zagłodzona zabidzona pomóz odzyskac jej wiarę i zdrowie pomóz ....zbieramy na hotelik Bo każdy pies wierzy, że gdzieś na świecie - jest jego Przyjaciel - pan, tylko musi psa odnaleźć, przytulić do serca i zabrać do swojego domu na zawsze!.... http://www.dogomania.pl/threads/199821-TORU%C5%83-zag%C5%82odzona-wyci%C4%99czona-potrzebny-DT-hotel-pomoc?p=16074321#post16074321 :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Wiedźma Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nimbus dany do przeglądu. Odbieram z warsztatu - i na Pieskowo! Quote
a.piurek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Weźcie też aparat fotograficzny żeby to uwiecznić. Bo ja niestety takowego cuda techniki nie zaposiadam - nawet telefon się na mnie zbiesił... U nas ok, zniszczeń ostatnio jakoś mniej. Jakoś też się trzymamy w miarę zdrowo, poza tym że Emiśko złamał pazur i był płacz przeokropny. Pozdrawiamy bardzo serdecznie. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 O tak dobrze że przypomniałaś aparat konieczny Quote
Wiedźma Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ściema z tym aparatem! Na pewno kopie wilcze doły, ustawia zasieki itp. i nie chce, żeby się ujawniło! Quote
a.piurek Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nie kopie wilczych dołów tylko sie pakuje do wyprowadzki, bo w Pieskowie to już pozamiatane. Ale uwaga moja koleżanka Ania obdarowała mnie telefonem z aparatem więc... Quote
Agmarek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Isadora7 napisał(a):a ja wezme maczetę i kałacha O rany! Impreza u Piurków się szykuje, a mnie nikt nie zawołał :crazyeye: no nic...sama przyszłam. To ja w takim razie zrobię jakąś sałatkę :evil_lol: a.piurek napisał(a): Ale uwaga moja koleżanka Ania obdarowała mnie telefonem z aparatem więc... Więc...możemy liczyć na jakieś zdjęcia? :razz: Quote
Isadora7 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Agmarek']O rany! Impreza u Piurków się szykuje, a mnie nikt nie zawołał :crazyeye: no nic...sama przyszłam. To ja w takim razie zrobię jakąś sałatkę :evil_lol: Więc...możemy liczyć na jakieś zdjęcia? :razz: Zapomnij, Ona tylko straszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Isadora7 napisał(a):Zapomnij, Ona tylko straszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja guuupia i naiwna myślałam że Emisia zobaczę :wallbash: :placz: Quote
Isadora7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wiedźma napisał(a):Łże jak człowiek! a pewnie że tak Agmarek napisał(a):Ech...czyli ze zdjęć nici... mogłaby chociaż narysować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedźma napisał(a):Muszę coś pokombinować... chętnie pomogę :) Quote
Agmarek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Isadora7 napisał(a):mogłaby chociaż narysować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No mogłaby, mogła :evil_lol: Isadora7 napisał(a):chętnie pomogę :) Ja też. Ja też :mad: :evil_lol: Quote
jaanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Witam, to ja także ustawię się w kolejce w sprawie zdjęć :) Quote
Agmarek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Tiaa...kolejka jak stąd do Krakowa, a zdjęć jak nie było tak nie ma :roll: Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agmarek napisał(a):Tiaa...kolejka jak stąd do Krakowa, a zdjęć jak nie było tak nie ma :roll: Nawet dalej niż do Krakowa. No nic zbieram grupe interwencyjną. Quote
Agmarek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Isadora7 napisał(a):Nawet dalej niż do Krakowa. No nic zbieram grupe interwencyjną. Gdzie i kiedy. Mów :diabloti: Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Agmarek napisał(a):Gdzie i kiedy. Mów :diabloti: Na ucho szepnę bo pewnie tu jakies dodatkowe ucho piUrkÓje. Quote
Agmarek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Isadora7 napisał(a):Na ucho szepnę bo pewnie tu jakies dodatkowe ucho piUrkÓje. Gdzie tam na ucho...na głos. NA GŁOS! Może piUrkOwe ucho usłyszy i podpowie gdzie trzeba :evil_lol: MY CHCEMY ZDJĘĆ !!! MY CHCEMY ZDJĘĆ !!! MY CHCEMY ZDJĘĆ !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wiedźma Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Wiecie co, chyba zerwę z nią wszelkie stosunki z towarzyskimi włącznie... Quote
Recommended Posts