Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teutonka']

Proszszsz... oto dlaczego nie ma zdjęć! Biedny Emiś..... buuuu.... ratować trzeba....
Ekipo! Gdzie jesteś???

Dziekuje Teutonko, że czuwasz. Porażajace jak apiurek się maskowała.

.

Posted

[quote name='Teutonka']Czuwam, czuwam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko strach dziś o herbatkę w biurze poprosić:diabloti:

Zawsze można dostać herbatkę z wkładką:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teutonka']Oooo.... właśnie! Trzeba pokazać a.piurek jak wygląda ZADOWOLONY pies:loveu::loveu:
Dawaj jamniole Isadoro!!!

Żebyś się Teutonko nie zdziwiła. Jak wygląda zadowolony pies, to akurat wiem, bo ma dwa. Natomiast jak wygląda i co ma w zębach zadowolony jamnik i to jeszcze w STEREO to chyba nawet nie chcę wiedzieć

Posted

a.piurek napisał(a):
Żebyś się Teutonko nie zdziwiła. Jak wygląda zadowolony pies, to akurat wiem, bo ma dwa. Natomiast jak wygląda i co ma w zębach zadowolony jamnik i to jeszcze w STEREO to chyba nawet nie chcę wiedzieć

Ciekawe.... co mają? Jamniole??? W zębach....

Posted

No i duuuuufa... Położyłam się po pracy bo mnie ząb mądrości rozbolał (co nie znaczy że taka mądra jestem) i właśnie otworzyłam niedawno oczęta. Ale zdjęcia są... A nowych nie mogę zrobić by mi się psiaki na urlop wybrały

Posted

[quote name='a.piurek']No i duuuuufa... Położyłam się po pracy bo mnie ząb mądrości rozbolał (co nie znaczy że taka mądra jestem) i właśnie otworzyłam niedawno oczęta. Ale zdjęcia są... A nowych nie mogę zrobić by mi się psiaki na urlop wybrały

[FONT=Arial]Ale ściema.
Ja szykuję bojówki jamnicze do boju w obronie dręczonych psów u a.piurek.
Dowódca batalionu już jest w pełnym rynsztunku:

[/FONT]

Posted

Szkoda że ekipy interwencyjnej dziś nie było...
Przeżyliśmy kolędę:
W związku moim brakiem pewności czy księdzor polubi Emiśka a Emisiek Księdzora psy zostały zamknięte, raczej oddzielone od nas tzw bramką w kuchni. Nie był to jednak najlepszy pomysł dzisiejszego dnia.
Nim ksiądz skończył błogosławieństwo, w zasadzie można było już wzywać prawdziwą ekipę interwencyjna, bo płacze były przestraszne i przeokropne ( to było płakanie/piszczenie/szczekanie/jęczenie/burczenie i nie wiem co jeszcze jednocześnie)
Na szczęście ksiądz okazał miłość i miłosierdzie i zwinął się bardzo bardzo szybko....

• 2 weeks later...
Posted

Teutonko przepraszam Ciebie i tych, których zawiodłam nie wklejając zdjęć.
Psiaki mają się dobrze choć generalnie jest ziiiiiiiiimno.
Niestety ostatnie psie tragedie na dogo odbierają mi chwilami radość wszystkiego.

Posted

[quote name='a.piurek']Teutonko przepraszam Ciebie i tych, których zawiodłam nie wklejając zdjęć.
Psiaki mają się dobrze choć generalnie jest ziiiiiiiiimno.
Niestety ostatnie psie tragedie na dogo odbierają mi chwilami radość wszystkiego.

Dokładnie masz racje, mi wenę wycięło totalnie