Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam Emirek w czasie Świąt sie zachowywał?Choinka cała?A prezenty jakieś znalazł?To jego pierwsze ,prawdziwe Święta w domku i chyba wogóle pierwsze w zyciu

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emiśko zdrowy cały i gruuuby. Dostał nowe posłanko i smakołyki. Niestety na mojej wsi pytając o Kong czy kulę smakulę budzę ogromne zdziwienie w sklepach zoologicznych. Choinki nie ubraliśmy, niestety nie dorobiłam się plastikowych czy drewnianych bombek. Poza tym wszystko ok, niestety w wigilię wyłozyłam się i mam zbitą lewą łopatkę, tak więc jestm uziemniona - ku wielkiej radości psiaków.

Posted

a.piurek napisał(a):

...............

No moja Kochana,ja tam chyba musze zajechac na kontrole.:mad:.Widać,ze tak wyeksploatowałaś Emirka przy Światecznych przygotowaniach,że chłopak nie ma siły nawet oka do zdjecia otworzyc:evil_lol::evil_lol:

Posted

Najpierw Emiś zrobił karpia w galarecie, a że mu nie wyszedł to za karę musiał posprzatać cały dom.... A jak wy wyglądacie po generalnych porządkach? Robiłyście sobie wtedy zdjęcie?

Posted

[quote name='Isadora7']Edyta zobacz jeszcze pyskuje, zbieraj ekipe i interwencje trzeba koniecznie robić. Biedny Emiś.[/QUOTE]

Isadorko,mam nadzieje,zedo tej grupy dołączysz?Bo jak sie tak stawia to chyba łatwo nie bedzie:mad:

Posted

BajkaB napisał(a):
Isadorko,mam nadzieje,zedo tej grupy dołączysz?Bo jak sie tak stawia to chyba łatwo nie bedzie:mad:

Oczywiście zrobię to z dziką radością. Zapisałam się na kravmagę nawet. :):):):)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Oczywiście zrobię to z dziką radością. Zapisałam się na kravmagę nawet. :):):):)

Isadoro o pierwszej w nocy należy spać a nie planować czynną napaść na Pieskowo. Na samą myśl o Kravmadze.......

Posted

a.piurek napisał(a):
Isadoro o pierwszej w nocy należy spać a nie planować czynną napaść na Pieskowo. Na samą myśl o Kravmadze.......

Ja jestem już duża dziewczynka więc nie musze o tej porze spać. Tym bardziej w obliczu niebezpieczeństwa jakie zagraża temu psiakowi. Dowodem zdjęcie z okrutnie rozdeptanym pyszczydełkiem :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

wg mnie to nie dość, że rozdeptane to jeszcze przywałowane!!! a.piurek wałka to się używa do ciasta - ewentualnie na chłopa.... ale żeby na biednego Emisia....:shake::shake::shake:

Posted

Teutonka napisał(a):
wg mnie to nie dość, że rozdeptane to jeszcze przywałowane!!! a.piurek wałka to się używa do ciasta - ewentualnie na chłopa.... ale żeby na biednego Emisia....:shake::shake::shake:

Dziękuje, ze jesteś i to zauważyłaś. Jak nas więcej to będzie łątwiej uratować psiaka. Czas skończyć gehenne psiaka.

Posted

Teutonka napisał(a):
Oj tak :) :) Isadoro biedak z "głodu" meble pożera... interweniować trzeba koniecznie :):)

Potworne... nie dość że gnieciony to jeszcze głodzony. Chyba trzeba brygadę komandosów - nie wiadomo co się zastanie w domu gdzie tak dręcza psa.

Posted

Teutonka napisał(a):
Rrrany!!! a.piurek odkryła moją biurową nalewkę wiśniową!!! I testuje na Emisiu!!!! GROZZZA!!

Wiesz Teutonko, ktoś musiał byc "króliczkiem doswiadczalnym", zagraliśmy w marynarza i padło na Emiśka. Żyje i jak widać nawet go to uszczęsliwiło, znaczy możesz serwować.