BajkaB Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jak tam Emirek w czasie Świąt sie zachowywał?Choinka cała?A prezenty jakieś znalazł?To jego pierwsze ,prawdziwe Święta w domku i chyba wogóle pierwsze w zyciu Quote
a.piurek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Emiśko zdrowy cały i gruuuby. Dostał nowe posłanko i smakołyki. Niestety na mojej wsi pytając o Kong czy kulę smakulę budzę ogromne zdziwienie w sklepach zoologicznych. Choinki nie ubraliśmy, niestety nie dorobiłam się plastikowych czy drewnianych bombek. Poza tym wszystko ok, niestety w wigilię wyłozyłam się i mam zbitą lewą łopatkę, tak więc jestm uziemniona - ku wielkiej radości psiaków. Quote
a.piurek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 niespodzianka - Emiśko i Kiciunia choć bez choinki to świątecznie i rozkosznie Quote
Isadora7 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Takie rozdeptane pyszczydło to tylko zamiziać Quote
BajkaB Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 a.piurek napisał(a): ............... No moja Kochana,ja tam chyba musze zajechac na kontrole.:mad:.Widać,ze tak wyeksploatowałaś Emirka przy Światecznych przygotowaniach,że chłopak nie ma siły nawet oka do zdjecia otworzyc:evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Tak, tak kontrola z silna grupą interwencyjną konieczna. A ten rozdeptany nochal to co? Quote
a.piurek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Najpierw Emiś zrobił karpia w galarecie, a że mu nie wyszedł to za karę musiał posprzatać cały dom.... A jak wy wyglądacie po generalnych porządkach? Robiłyście sobie wtedy zdjęcie? Quote
Isadora7 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Edyta zobacz jeszcze pyskuje, zbieraj ekipe i interwencje trzeba koniecznie robić. Biedny Emiś. Quote
BajkaB Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Isadora7']Edyta zobacz jeszcze pyskuje, zbieraj ekipe i interwencje trzeba koniecznie robić. Biedny Emiś.[/QUOTE] Isadorko,mam nadzieje,zedo tej grupy dołączysz?Bo jak sie tak stawia to chyba łatwo nie bedzie:mad: Quote
a.piurek Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 No dobra dziewczyny, już kulę ogonek... Bardzo bardzo czekam na tę grupę interwencyjną. Oj będzie radość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 BajkaB napisał(a):Isadorko,mam nadzieje,zedo tej grupy dołączysz?Bo jak sie tak stawia to chyba łatwo nie bedzie:mad: Oczywiście zrobię to z dziką radością. Zapisałam się na kravmagę nawet. :):):):) Quote
a.piurek Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Isadora7 napisał(a):Oczywiście zrobię to z dziką radością. Zapisałam się na kravmagę nawet. :):):):) Isadoro o pierwszej w nocy należy spać a nie planować czynną napaść na Pieskowo. Na samą myśl o Kravmadze....... Quote
Isadora7 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a.piurek napisał(a):Isadoro o pierwszej w nocy należy spać a nie planować czynną napaść na Pieskowo. Na samą myśl o Kravmadze....... Ja jestem już duża dziewczynka więc nie musze o tej porze spać. Tym bardziej w obliczu niebezpieczeństwa jakie zagraża temu psiakowi. Dowodem zdjęcie z okrutnie rozdeptanym pyszczydełkiem :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Teutonka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wg mnie to nie dość, że rozdeptane to jeszcze przywałowane!!! a.piurek wałka to się używa do ciasta - ewentualnie na chłopa.... ale żeby na biednego Emisia....:shake::shake::shake: Quote
Isadora7 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Teutonka napisał(a):wg mnie to nie dość, że rozdeptane to jeszcze przywałowane!!! a.piurek wałka to się używa do ciasta - ewentualnie na chłopa.... ale żeby na biednego Emisia....:shake::shake::shake: Dziękuje, ze jesteś i to zauważyłaś. Jak nas więcej to będzie łątwiej uratować psiaka. Czas skończyć gehenne psiaka. Quote
Teutonka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj tak :) :) Isadoro biedak z "głodu" meble pożera... interweniować trzeba koniecznie :):) Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Teutonka napisał(a):Oj tak :) :) Isadoro biedak z "głodu" meble pożera... interweniować trzeba koniecznie :):) Potworne... nie dość że gnieciony to jeszcze głodzony. Chyba trzeba brygadę komandosów - nie wiadomo co się zastanie w domu gdzie tak dręcza psa. Quote
a.piurek Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Ale Emiś to lubi co widać na powyższym zdjęciu, poza tym przyznam się On był świątecznie pijany Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No pięknie i jewszcze z psa robi alkoholika Quote
Teutonka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rrrany!!! a.piurek odkryła moją biurową nalewkę wiśniową!!! I testuje na Emisiu!!!! GROZZZA!! Quote
a.piurek Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Teutonka napisał(a):Rrrany!!! a.piurek odkryła moją biurową nalewkę wiśniową!!! I testuje na Emisiu!!!! GROZZZA!! Wiesz Teutonko, ktoś musiał byc "króliczkiem doswiadczalnym", zagraliśmy w marynarza i padło na Emiśka. Żyje i jak widać nawet go to uszczęsliwiło, znaczy możesz serwować. Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Teutonka napisał(a):Rrrany!!! a.piurek odkryła moją biurową nalewkę wiśniową!!! I testuje na Emisiu!!!! GROZZZA!! Brygady zawiadomione. RUSZAMY!!!!!! Quote
Recommended Posts