Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Wiedźma napisał(a):Wiecie co, chyba zerwę z nią wszelkie stosunki z towarzyskimi włącznie... No tak, jakaś kara musi być:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
a.piurek Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Isadora7 napisał(a):No tak, jakaś kara musi być:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nim będzie kara wskażę tego, którego należy ukarać. A jest nim, a właściwie nią cioteczka Isadora. Bo ma w posiadaniu zdjęcia moich psiaków i nie chce się nimi podzielić. Fee nieładnie :) :) Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a.piurek napisał(a):Nim będzie kara wskażę tego, którego należy ukarać. A jest nim, a właściwie nią cioteczka Isadora. Bo ma w posiadaniu zdjęcia moich psiaków i nie chce się nimi podzielić. Fee nieładnie :) :) Zapamiętam żeby zmianom nie uległo :evil_lol: Od razu wyjaśniam z racji wykonywanej pracy znajomość tematów typu zgoda autora, prawa autorskie nie jest mi obca. Na pYśmie zresztą. Do tej pory takowego nie otrzymałam, to nie mogłam tematu podjąć. Jeżeli obecne tu Szanowne Gremium uzna ten wpis za zgodę, postaram się wyłuskać trochę czasu i rzucić zdjęciami. Trzeba było tak od razu a nie jakieś ściemy a to aparat, a to cośtam :grins::grins::grins::grins: Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wiedźma napisał(a):Wiecie co, chyba zerwę z nią wszelkie stosunki z towarzyskimi włącznie... To Wy macie jeszcze jakieś stosunki??? :look3: Dobra. Dobra. Nic nie chce wiedzieć...:eviltong: Ja normalnie na sam pierw zamorduje PiUrki, potem Isadorę, a następnie wezmę aparat i sama sobie zrobię zdjęcia bez pozwolenia autorskiego :mad: Grrr....Małpy ;) Quote
Smyku Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No Isadorka , dawaj , dawaj , ja też podgladam i zaglądam co u piesów słychać i widać . Quote
Isadora7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Agmarek napisał(a):To Wy macie jeszcze jakieś stosunki??? :look3: Dobra. Dobra. Nic nie chce wiedzieć...:eviltong: Ja normalnie na sam pierw zamorduje PiUrki, potem Isadorę, a następnie wezmę aparat i sama sobie zrobię zdjęcia bez pozwolenia autorskiego :mad: Grrr....Małpy ;) [FONT=Arial Black]PRZEGŁAŚ[/FONT] Smyku napisał(a):No Isadorka , dawaj , dawaj , ja też podgladam i zaglądam co u piesów słychać i widać . [FONT=Arial Black]zaaaaaaaaaraz[/FONT] Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Zaprzyjaźniony małolat mawia: Zaraz to taka duża bakteria! Dawaj! Quote
Isadora7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wiedźma napisał(a):Zaprzyjaźniony małolat mawia: Zaraz to taka duża bakteria! Dawaj! Nie MOGIE w pracy jestem :) Quote
Agmarek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Isadora7 napisał(a):Nie MOGIE w pracy jestem :) Już po 16. Kończ tą pracę bo i tak pracownikiem roku nie zostaniesz :eviltong: takie rzeczy to tylko w erze :eviltong: zdjęcia daaaaawaj....daaaaawaj....dawaaaaaj...:lmaa: Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Uczę Łacię reagowania na komendę "Bierz!". To moje cielę patrzy na mnie oczami (a jak!) i nie wie, o co chodzi, a to by się przydało... Quote
jaanka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Wiedźma napisał(a):Uczę Łacię reagowania na komendę "Bierz!". To moje cielę patrzy na mnie oczami (a jak!) i nie wie, o co chodzi, a to by się przydało... To i tak nie najgorzej . Moje na taką komendę otwierają łaskawie paszcze w celu konsumpcyjnym czekając na coś pisznego :) . Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/2011...trzebie-Otwock Quote
ANETTTA Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wiedźma napisał(a):Ankę psy zeżarły. Jak nic. na 100 % gdzies ja wcieło Quote
a.piurek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Nic mnie nie pożarło :eviltong::eviltong: Mamy się dobrze, psiaki bez zmian rozrabiają (na tym zakończę westchnienie za kurtką którą lubiłam...) Emiśko nauczył się od Kici drzeć pycholca i wynosić do ogródka niekoniecznie rzeczy ogródkowe. Śpią bez zmian w łóżeczku (jak mawia Wiedźma: należy się jak psu kanapa). Łapka jest zupełnie zdrowa i już nie zdarza się Emiśkowi w ogóle rozgryzać pozostałości po rance. Porobiłam trochę zdjęć telefonem i jak tylko isadora wróci do zdrowia znajdą się tu. To tyle w telegraficznym skrócie. Pozdrawiamy bardzo serdecznie Ania Emiśko i Kiciunia Quote
Wiedźma Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: [FONT=Comic Sans MS]Hura, hura, piurek żyje!!![/FONT] :laola::laola::laola: Quote
Agmarek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No gdzie te zdjęcia??? Halllooo !!! Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Agmarek']No gdzie te zdjęcia??? Halllooo !!! Piurkowej teraz się źle piurkuje bo jej net wypiurkowało i ma mobilnie głównie. Quote
Agmarek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Isadora7']Piurkowej teraz się źle piurkuje bo jej net wypiurkowało i ma mobilnie głównie. Bez tłumaczeń :mad: zdjęcia piurkowe chcemy :razz: Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Agmarek napisał(a):Bez tłumaczeń :mad: zdjęcia piurkowe chcemy :razz: chyba się przestraszyłam:grin::grin::grin: Quote
Agmarek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Isadora7 napisał(a):chyba się przestraszyłam:grin::grin::grin: No nie wątpię :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a Piurkowej ani widu ani slychu ..wa was gdzieś heheheh Quote
a.piurek Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 O wy niedobre paszczaki :) Ja po prostu więcej netu ni mam niż mam i jeszcze trochę to potrwa. Mamy sie dobrze, niestety z powodu zmiany pracy częściej bywam poza domkiem. Już proszę ciotkę isadorę o wstawienie zdjęć. Quote
ANETTTA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a.piurek napisał(a):O wy niedobre paszczaki :) Ja po prostu więcej netu ni mam niż mam i jeszcze trochę to potrwa. Mamy sie dobrze, niestety z powodu zmiany pracy częściej bywam poza domkiem. Już proszę ciotkę isadorę o wstawienie zdjęć. haha wystraszyla sie wywołana do tablicy ..heh czekamyyyyyyyy Quote
Recommended Posts