Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
No tak, jakaś kara musi być:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nim będzie kara wskażę tego, którego należy ukarać. A jest nim, a właściwie nią cioteczka Isadora. Bo ma w posiadaniu zdjęcia moich psiaków i nie chce się nimi podzielić.

Fee nieładnie :) :)

Posted

a.piurek napisał(a):
Nim będzie kara wskażę tego, którego należy ukarać. A jest nim, a właściwie nią cioteczka Isadora. Bo ma w posiadaniu zdjęcia moich psiaków i nie chce się nimi podzielić.

Fee nieładnie :) :)

Zapamiętam żeby zmianom nie uległo :evil_lol:
Od razu wyjaśniam z racji wykonywanej pracy znajomość tematów typu zgoda autora, prawa autorskie nie jest mi obca. Na pYśmie zresztą. Do tej pory takowego nie otrzymałam, to nie mogłam tematu podjąć. Jeżeli obecne tu Szanowne Gremium uzna ten wpis za zgodę, postaram się wyłuskać trochę czasu i rzucić zdjęciami.

Trzeba było tak od razu a nie jakieś ściemy a to aparat, a to cośtam :grins::grins::grins::grins:

Posted

Wiedźma napisał(a):
Wiecie co, chyba zerwę z nią wszelkie stosunki z towarzyskimi włącznie...

To Wy macie jeszcze jakieś stosunki??? :look3:
Dobra. Dobra. Nic nie chce wiedzieć...:eviltong:
Ja normalnie na sam pierw zamorduje PiUrki, potem Isadorę, a następnie wezmę aparat i sama sobie zrobię zdjęcia bez pozwolenia autorskiego :mad:
Grrr....Małpy ;)

Posted

Agmarek napisał(a):
To Wy macie jeszcze jakieś stosunki??? :look3:
Dobra. Dobra. Nic nie chce wiedzieć...:eviltong:
Ja normalnie na sam pierw zamorduje PiUrki, potem Isadorę, a następnie wezmę aparat i sama sobie zrobię zdjęcia bez pozwolenia autorskiego :mad:
Grrr....Małpy ;)

[FONT=Arial Black]PRZEGŁAŚ[/FONT]

Smyku napisał(a):
No Isadorka , dawaj , dawaj , ja też podgladam i zaglądam co u piesów słychać i widać .

[FONT=Arial Black]zaaaaaaaaaraz[/FONT]

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie MOGIE w pracy jestem :)

Już po 16. Kończ tą pracę bo i tak pracownikiem roku nie zostaniesz :eviltong: takie rzeczy to tylko w erze :eviltong: zdjęcia daaaaawaj....daaaaawaj....dawaaaaaj...:lmaa:

Posted

Wiedźma napisał(a):
Uczę Łacię reagowania na komendę "Bierz!". To moje cielę patrzy na mnie oczami (a jak!) i nie wie, o co chodzi, a to by się przydało...

To i tak nie najgorzej . Moje na taką komendę otwierają łaskawie paszcze w celu konsumpcyjnym czekając na coś pisznego :) .

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nic mnie nie pożarło :eviltong::eviltong:

Mamy się dobrze, psiaki bez zmian rozrabiają (na tym zakończę westchnienie za kurtką którą lubiłam...)
Emiśko nauczył się od Kici drzeć pycholca i wynosić do ogródka niekoniecznie rzeczy ogródkowe. Śpią bez zmian w łóżeczku (jak mawia Wiedźma: należy się jak psu kanapa).
Łapka jest zupełnie zdrowa i już nie zdarza się Emiśkowi w ogóle rozgryzać pozostałości po rance.
Porobiłam trochę zdjęć telefonem i jak tylko isadora wróci do zdrowia znajdą się tu.

To tyle w telegraficznym skrócie.

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Ania Emiśko i Kiciunia

• 2 months later...
Posted

O wy niedobre paszczaki :)
Ja po prostu więcej netu ni mam niż mam i jeszcze trochę to potrwa. Mamy sie dobrze, niestety z powodu zmiany pracy częściej bywam poza domkiem. Już proszę ciotkę isadorę o wstawienie zdjęć.

Posted

a.piurek napisał(a):
O wy niedobre paszczaki :)
Ja po prostu więcej netu ni mam niż mam i jeszcze trochę to potrwa. Mamy sie dobrze, niestety z powodu zmiany pracy częściej bywam poza domkiem. Już proszę ciotkę isadorę o wstawienie zdjęć.

haha wystraszyla sie wywołana do tablicy ..heh

czekamyyyyyyyy