ANETTTA Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Agmarek napisał(a):No rzeczywiście wyglądają jak maltretowane ;) No popatrz...to dobrze że tylko głuchną, bo jak ja próbuję tylko "przesunąć" swojego psa z hmmm..."jego poduszki" to jeszcze na mnie werczy wredzioch :evil_lol: przesuwasz psa z jego poduszki - :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:bezserca jesteś Quote
Agmarek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ANETTTA napisał(a):przesuwasz psa z jego poduszki - :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:bezserca jesteś Ups...:nerwy: Quote
ANETTTA Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Agmarek ale ja tez mam takeigo głuchelca ....hehehhe ślinioka i chrapoka!!! Quote
Isadora7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Głuchota to choroba genetycznie związana z naszymi psami. Coś o tym wiem. Wybiórcza głuchota oczywiście, bo otwieranie lodówki jakoś jest doskonale słyszalne. Quote
ANETTTA Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 takkkkkkk słysza jeszcze ....i szelest papierka z cukierka !!!! i drugie imie mojego psa pierwsze Dragon drugie Masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agmarek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='ANETTTA']drugie imie mojego psa pierwsze Dragon drugie Masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O rany !!! Moje jedno psisko ma Corso, drugie Szansa, ale...rzeczywiście! Oba na drugie mają chodź masz!!! :crazyeye: A spróbuj niczego nie dać jak już zawołasz :roll: Jedno szczeka, drugie skomle...dom wariatów :evil_lol: Quote
a.piurek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Patrząc na moje psy niezmiennie towarzyszy mi myśl, że "każdy ma swój kościół". Kościołem moich jest lodówka i potrafią się przed nią modlić długo i... co najważniejsze SKUTECZNIE. Quote
Agmarek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a.piurek napisał(a):Patrząc na moje psy niezmiennie towarzyszy mi myśl, że "każdy ma swój kościół". Kościołem moich jest lodówka i potrafią się przed nią modlić długo i... co najważniejsze SKUTECZNIE. No nie !!! To w takim razie ja jestem bez serca szykując sobie śniadanie i nie rzucając niczym zjadliwym o podłogę :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 zapraszam .............. http://www.dogomania.pl/threads/193445-Agatka-MAN-I-MATERNA-kolczyki-sweterek-itd-bazarek-do-08.10-.10?p=15459924#post15459924 :evil_lol: Quote
Wiedźma Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Straszliwe zaległości... Gdzie zdjęcia obydwu łapserdaków, no gdzie, pytam? Quote
Isadora7 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='wiedźma']straszliwe zaległości... Gdzie zdjęcia obydwu łapserdaków, no gdzie, pytam? [quote name='wiedźma']zaległości skandalicznie!!! [quote name='agmarek']to fakt :roll: [font=arial black]popieram!!!![/font] Quote
ANETTTA Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ania ma nas gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
a.piurek Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Korzę się... Jakoś mi z dogo ostatnio nie po drodze. Mamy się dobrze i obiecuję wrzucić w najbliższym czasie nowe zdjęcia psiaków. Quote
Isadora7 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Agmarek napisał(a):I gdzie te fotki? :mad: Hę? :razz: Trzeba będzie interwencyjnie się o to upomnieć Quote
Agmarek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Trzeba będzie interwencyjnie się o to upomnieć Chyba tak :roll: Quote
a.piurek Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Agmarek napisał(a):I gdzie te fotki? :mad: Hę? :razz: Isadora7 napisał(a):Trzeba będzie interwencyjnie się o to upomnieć Agmarek napisał(a):Chyba tak :roll: Zdecydowanie tak... Postaram się, choć brak aparatu nieco mi to komplikuje. Poza tym wiele chmur i burz przeszło nad moja głową, powodując wiele zmian - w większości zresztą na lepsze. Ale ekipę interwencyjną zapraszamy bardzo serdecznie. Niestety nie podamy moich ulubionych buraczków do obiadku, bo psiaki poradziły sobie z nakrętkami i opracowały wszystkie słoiczki (i wcale im nie przeszkodził fakt, ze słoiki były wcześniej gotowane). Poza tym w całym domu musiałam pozmieniać wszystkie klamki na kulkowe, a lodówkę zabezpieczyć blokadą dziecięcą. Quote
Agmarek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ło matko...ale się porobiło :evil_lol: to ile tych dzieci w domu masz? Stan ich się zmienił? :razz: Pochwal nam się cóż takiego zmieniło się na lepsiejsze. My też chcemy wiedzieć. Quote
a.piurek Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Agmarek napisał(a):Ło matko...ale się porobiło :evil_lol: to ile tych dzieci w domu masz? Stan ich się zmienił? :razz: Pochwal nam się cóż takiego zmieniło się na lepsiejsze. My też chcemy wiedzieć. Dzieci w domu bez zmian dwójka - Emiś i Kicia. Klamki kulkowe oraz blokady szafek i szuflad to konieczność, bo Emiśko otwiera w zasadzie wszystko z lodówką włącznie (o buraczkach nie wspomnę). Wspomniane chmury nad głową to moja decyzja o odejściu z pracy niemal z dnia na dzień, poszukiwanie nowej no i w końcu zmiana pracy na obecną - i to jest to "lepsiejsze". Poza tym od kwietnia jestem sama z psiakami i to tez wychodzi mi na dobre. A zdjęcia postaram się uaktualnić, tylko jak wracam z pracy to lekko padam na ryjek i przyznam się że nic mi się nie kce, a poza tym dogo ostatnio jakieś takie.... pozdrawiam Quote
Wiedźma Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No nie, jak nic mam objawienie! Ciotka piurkowa objawiła się na wątku! Quote
Agmarek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Widziałam że zagościłaś na wątku szkudników ;) czekamy z niecierpliwością na fotki :lol: Ech...dogo jest czasami jakieś takie...ale my nadal ci sami :p wyczekujący na fotki zwierzyńca kanapowego :evil_lol: Quote
Recommended Posts