Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agmarek napisał(a):
No rzeczywiście wyglądają jak maltretowane ;)

No popatrz...to dobrze że tylko głuchną, bo jak ja próbuję tylko "przesunąć" swojego psa z hmmm..."jego poduszki" to jeszcze na mnie werczy wredzioch :evil_lol:

przesuwasz psa z jego poduszki - :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:bezserca jesteś

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ANETTTA']drugie imie mojego psa pierwsze Dragon drugie Masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O rany !!! Moje jedno psisko ma Corso, drugie Szansa, ale...rzeczywiście! Oba na drugie mają chodź masz!!! :crazyeye:
A spróbuj niczego nie dać jak już zawołasz :roll: Jedno szczeka, drugie skomle...dom wariatów :evil_lol:

Posted

Patrząc na moje psy niezmiennie towarzyszy mi myśl, że "każdy ma swój kościół". Kościołem moich jest lodówka i potrafią się przed nią modlić długo i... co najważniejsze SKUTECZNIE.

• 2 weeks later...
Posted

a.piurek napisał(a):
Patrząc na moje psy niezmiennie towarzyszy mi myśl, że "każdy ma swój kościół". Kościołem moich jest lodówka i potrafią się przed nią modlić długo i... co najważniejsze SKUTECZNIE.

No nie !!! To w takim razie ja jestem bez serca szykując sobie śniadanie i nie rzucając niczym zjadliwym o podłogę :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='wiedźma']straszliwe zaległości... Gdzie zdjęcia obydwu łapserdaków, no gdzie, pytam?

[quote name='wiedźma']zaległości skandalicznie!!!

[quote name='agmarek']to fakt :roll:

[font=arial black]popieram!!!![/font]

• 1 month later...
Posted

Agmarek napisał(a):
I gdzie te fotki? :mad: Hę? :razz:

Isadora7 napisał(a):
Trzeba będzie interwencyjnie się o to upomnieć

Agmarek napisał(a):
Chyba tak :roll:

Zdecydowanie tak...

Postaram się, choć brak aparatu nieco mi to komplikuje. Poza tym wiele chmur i burz przeszło nad moja głową, powodując wiele zmian - w większości zresztą na lepsze.
Ale ekipę interwencyjną zapraszamy bardzo serdecznie. Niestety nie podamy moich ulubionych buraczków do obiadku, bo psiaki poradziły sobie z nakrętkami i opracowały wszystkie słoiczki (i wcale im nie przeszkodził fakt, ze słoiki były wcześniej gotowane). Poza tym w całym domu musiałam pozmieniać wszystkie klamki na kulkowe, a lodówkę zabezpieczyć blokadą dziecięcą.

Posted

Ło matko...ale się porobiło :evil_lol: to ile tych dzieci w domu masz? Stan ich się zmienił? :razz:
Pochwal nam się cóż takiego zmieniło się na lepsiejsze. My też chcemy wiedzieć.

Posted

Agmarek napisał(a):
Ło matko...ale się porobiło :evil_lol: to ile tych dzieci w domu masz? Stan ich się zmienił? :razz:
Pochwal nam się cóż takiego zmieniło się na lepsiejsze. My też chcemy wiedzieć.

Dzieci w domu bez zmian dwójka - Emiś i Kicia. Klamki kulkowe oraz blokady szafek i szuflad to konieczność, bo Emiśko otwiera w zasadzie wszystko z lodówką włącznie (o buraczkach nie wspomnę). Wspomniane chmury nad głową to moja decyzja o odejściu z pracy niemal z dnia na dzień, poszukiwanie nowej no i w końcu zmiana pracy na obecną - i to jest to "lepsiejsze".
Poza tym od kwietnia jestem sama z psiakami i to tez wychodzi mi na dobre.

A zdjęcia postaram się uaktualnić, tylko jak wracam z pracy to lekko padam na ryjek i przyznam się że nic mi się nie kce, a poza tym dogo ostatnio jakieś takie....

pozdrawiam

Posted

Widziałam że zagościłaś na wątku szkudników ;) czekamy z niecierpliwością na fotki :lol:
Ech...dogo jest czasami jakieś takie...ale my nadal ci sami :p wyczekujący na fotki zwierzyńca kanapowego :evil_lol: