Teutonka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Moja droga a.piurek..... moich nalewek nie trzeba testować! Je się degustuje.... (z różnym skutkiem). Isadoro - proszę nie zapomnieć o komandosach. W pieskowie tylko lotników uświadczysz a i to z rzadka!!! Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mają przybyć specjalne elitarne jednostki komandosów i zakończą gehennę biednego psiaka Quote
Teutonka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A przystojne? Te jednostki oczywiście :) :) Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Teutonka napisał(a):A przystojne? Te jednostki oczywiście :) :) Standard, w końcu tego kwiatu to pół światu Quote
Teutonka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No dobra.... Emiś jest. Wprawdzie zmymłany, wyprasowany i alkoholik, ale jest! GDZIE JEST KIKA???? biedactwo, znikła..... zdjęć niet....:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Teutonka napisał(a):No dobra.... Emiś jest. Wprawdzie zmymłany, wyprasowany i alkoholik, ale jest! GDZIE JEST KIKA???? biedactwo, znikła..... zdjęć niet....:-(:-(:-( To podejrzane trzeba to natychmiast sprawdzić. Quote
a.piurek Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Noworocznie i uprzejmie informuję zatroskanych o los Kici i Emisia że u nas wszystko w porządku. Kikunia, jako że boi sie atrakcji sylwestrowej nocy dostała lek i przespała ją spokojnie w łózeczku pani. Oczywiście zapraszam bardzo serdecznie do Pieskowa ekipę interwencyjną, bardzo jednak proszę o przystojnych Panów, może choć trochę będzie mniej bolało. Wszystkim życzę by ten Nowy Rok był Dobrym Rokiem, byśmy za dwanaście miesięcy mogli złożyć sobie serdeczności. DO SIEGO ROKU!!! Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ekipa i tak się wybierze, na słowo to ja nie wierze. Bo słowami można ubrać wszystko i Kudowe i zwykłe rżysko Quote
Osa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Isadora7']Brygady zawiadomione. RUSZAMY!!!!!! Co tam pies - łapcie nalewkę i dyla... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 osa napisał(a):co tam pies - łapcie nalewkę i dyla... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: geeenialny pomysł!!!!!!!!!!!!!!! Quote
a.piurek Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Osa napisał(a):Co tam pies - łapcie nalewkę i dyla...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszelkie nalewki oddaję dobrowolnie z radością i bez przymusu. Brrr brrr jak mozna coś takiego pijać Quote
Teutonka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a.piurek się nie znasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: naleweczka mniam!!! Cioteczki ja też!!!! prrrroszę...... Quote
Osa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Isadora7']geeenialny pomysł!!!!!!!!!!!!!!! Oooo ja takich "genialnych pomysłów" to mam dużo więcej jak mówi mój TZ...:siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A a.piurek to się w ogóle nie zna na rzeczy ....:eviltong: Quote
a.piurek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Osa']Oooo ja takich "genialnych pomysłów" to mam dużo więcej jak mówi mój TZ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A a.piurek to się w ogóle nie zna na rzeczy ....:eviltong: a.piurek tzw. słodki alkohol oddaje nim uważnie przeczyta etykietę, ale za słodycze da się pokroić i za kilka innych rzeczy też. Alkohole jednak lubię myszowate... Quote
a.piurek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 niespodzianka noworoczna - żyjemy i mamy się dobrze Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No nie wiem, chłopaki mają wyraźnie rozdeptane pychole i tacy jakby naćpani. Quote
a.piurek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Isadora7']No nie wiem, chłopaki mają wyraźnie rozdeptane pychole i tacy jakby naćpani.[/QUOTE A ja uwielbiam ten rozpłaszczony pychol Emiśka i tę jego minę, jest wtedy cudny. Niestety nie wiem jaką ma minę jak broi, obgryza meble, otwiera sobie drzwi na ogród, czyta książki albo zajmuje się równie interesującymi zajęciami. Quote
Agmarek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Najpiękniejsze z najcudniejszych, śliczne uchole i pychole :loveu: aż miło popatrzeć, a to czarne stworzenie takie błyszczące że w oczy razi! :crazyeye: Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym Roku :p Quote
a.piurek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Agmarek dziękuję Ci ślicznie. Bo wiesz, dogomaniaczki i dogomaniacy to specjaliści od psiaków z tzw. GÓRNEJ PÓŁKI, a to psiak ucho stracił, a to się biedny napił, a to rozdeptany. Na samą myśl o kontrolnej wizycie poadopcyjnej drżę niemal bez ustanku.... Przyjedzie brygada i przyjdzie czas się z ogonami rozstać i co ja biedna bez nich zrobię, kto mi kawę do łózka poda... Quote
Isadora7 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No prosże zdjęc brak, pewnie strach przed interwencją obleciał :D:D:D Quote
Teutonka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Proszszsz... oto dlaczego nie ma zdjęć! Biedny Emiś..... buuuu.... ratować trzeba.... Ekipo! Gdzie jesteś??? Quote
a.piurek Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Oj Teutonko grabisz sobie grabisz.... tak upaszkwilić mojego emisia - to karalne powinno być. Niech ten Twój uzdolniony TZ nawinie mi się na oczy....:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts