Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja droga a.piurek..... moich nalewek nie trzeba testować! Je się degustuje.... (z różnym skutkiem).

Isadoro - proszę nie zapomnieć o komandosach. W pieskowie tylko lotników uświadczysz a i to z rzadka!!!

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teutonka napisał(a):
No dobra.... Emiś jest. Wprawdzie zmymłany, wyprasowany i alkoholik, ale jest!

GDZIE JEST KIKA????
biedactwo, znikła..... zdjęć niet....:-(:-(:-(

To podejrzane trzeba to natychmiast sprawdzić.

Posted

Noworocznie i uprzejmie informuję zatroskanych o los Kici i Emisia że u nas wszystko w porządku. Kikunia, jako że boi sie atrakcji sylwestrowej nocy dostała lek i przespała ją spokojnie w łózeczku pani. Oczywiście zapraszam bardzo serdecznie do Pieskowa ekipę interwencyjną, bardzo jednak proszę o przystojnych Panów, może choć trochę będzie mniej bolało.

Wszystkim życzę by ten Nowy Rok był Dobrym Rokiem, byśmy za dwanaście miesięcy mogli złożyć sobie serdeczności.
DO SIEGO ROKU!!!

Posted

Osa napisał(a):
Co tam pies - łapcie nalewkę i dyla...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszelkie nalewki oddaję dobrowolnie z radością i bez przymusu. Brrr brrr jak mozna coś takiego pijać

Posted

[quote name='Isadora7']geeenialny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!

Oooo ja takich "genialnych pomysłów" to mam dużo więcej jak mówi mój TZ...:siara:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A a.piurek to się w ogóle nie zna na rzeczy ....:eviltong:

Posted

[quote name='Osa']Oooo ja takich "genialnych pomysłów" to mam dużo więcej jak mówi mój TZ...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A a.piurek to się w ogóle nie zna na rzeczy ....:eviltong:

a.piurek tzw. słodki alkohol oddaje nim uważnie przeczyta etykietę, ale za słodycze da się pokroić i za kilka innych rzeczy też. Alkohole jednak lubię myszowate...

Posted

[quote name='Isadora7']No nie wiem, chłopaki mają wyraźnie rozdeptane pychole i tacy jakby naćpani.[/QUOTE

A ja uwielbiam ten rozpłaszczony pychol Emiśka i tę jego minę, jest wtedy cudny. Niestety nie wiem jaką ma minę jak broi, obgryza meble, otwiera sobie drzwi na ogród, czyta książki albo zajmuje się równie interesującymi zajęciami.

Posted

Najpiękniejsze z najcudniejszych, śliczne uchole i pychole :loveu: aż miło popatrzeć, a to czarne stworzenie takie błyszczące że w oczy razi! :crazyeye: Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym Roku :p

Posted

Agmarek dziękuję Ci ślicznie. Bo wiesz, dogomaniaczki i dogomaniacy to specjaliści od psiaków z tzw. GÓRNEJ PÓŁKI, a to psiak ucho stracił, a to się biedny napił, a to rozdeptany. Na samą myśl o kontrolnej wizycie poadopcyjnej drżę niemal bez ustanku....
Przyjedzie brygada i przyjdzie czas się z ogonami rozstać i co ja biedna bez nich zrobię, kto mi kawę do łózka poda...

Posted

Oj Teutonko grabisz sobie grabisz....
tak upaszkwilić mojego emisia - to karalne powinno być. Niech ten Twój uzdolniony TZ nawinie mi się na oczy....:mad::mad::mad: