Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany! Jak mi się strasznie przyjemnie na sercu zrobiło jak obejrzałam zdjęcia z tej interwencji :sweetCyb:
To rzeczywiście straszne co się tam dzieje u a.piurek :megagrin:
Dobrze Isadorko że interweniowałaś w tej sprawie.
Powiedz mi Piurku co Ty robisz że ta brunetka ma taką obrzydliwie błyszczącą sierść? :crazyeye: ja też chcę taki szampon :placz: i taką karmę :cool3:
A swoją drogą to ja się nie dziwię że w Piurkowie są latające talerze. Z tego co pamiętam to Emiś jakiś czas temu zasmakował w meblach kuchennych i nie tylko :roll:

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agmarek']O rany! Jak mi się strasznie przyjemnie na sercu zrobiło jak obejrzałam zdjęcia z tej interwencji :sweetCyb:
To rzeczywiście straszne co się tam dzieje u a.piurek :megagrin:
Dobrze Isadorko że interweniowałaś w tej sprawie.
Powiedz mi Piurku co Ty robisz że ta brunetka ma taką obrzydliwie błyszczącą sierść? :crazyeye: ja też chcę taki szampon :placz: i taką karmę :cool3:
A swoją drogą to ja się nie dziwię że w Piurkowie są latające talerze. Z tego co pamiętam to Emiś jakiś czas temu zasmakował w meblach kuchennych i nie tylko :roll:

Wiesz, spodziewając się interwencji pasta do butów i hejka. Dlatemu tak sierść im błyszczy. A tak serio to nie wiem, zawsze moim psiakom sierść błyszczała.

Latające talerze, kongi i kule smakule sprawiły, że meble już w zasadzie nie są obgryzane wcale, no może tylko czasem... A w związku z tym, że dostaniemy w prezencie kuchnię od BARDZO DOBREGO CZŁOWIEKA więc niech już w spokoju ta poobgryzana dotrwa do remontu.

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mija dokładnie rok od chwili w której Emirek zamieszkał w moim domku. Gdyby nie meble, które zostały przez Niego obgryzane różnymi etapami, powiedziałabym, że to jakby wczoraj.

Nawet przez minutę nie żałowałam decyzji o adopcji tych ogromniastych pokładów MIŁOŚĆI. Emiśko to cudowny rozkoszny pełen energii psiak. pozdrawiam wszystkich którzy są z nami.

Posted

No zaspałam, miałam być przed tobą. A zaspałam bo cała noc szykowałam:

Emiśku wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, bo to jak urodziny dla ciebie. Nowe życie. I bądź zawsze takim aniołkiem jak jesteś.

Dorota z jamniczą brygadą

Posted

Isadora7 napisał(a):
Emiśku wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, bo to jak urodziny dla ciebie. Nowe życie. I bądź zawsze takim aniołkiem jak jesteś.
Dorota z jamniczą brygadą

Czy w szkole podstawowej nie nauczyli mnie czytać że zrozumieniem czy mi się tylko wydaje, że napisałaś, że Emisko jest ANIOŁKIEM???

Ta... Aniołek... Taki sam jak Twoje jamole

Posted

a.piurek napisał(a):
Czy w szkole podstawowej nie nauczyli mnie czytać że zrozumieniem czy mi się tylko wydaje, że napisałaś, że Emisko jest ANIOŁKIEM???

Ta... Aniołek... Taki sam jak Twoje jamole

Napisałam prawdę Emisko jest ANIOŁKIEM.
No jakbyś z moimi jamolami pobyła z tydzień to inaczej byś śpiewała.

Posted

Qurcze! To już rok??? A myślałam, że tak niedawno pożyczałam psią zapinkę do autka, coby przywieźć Emisia do domku....

Oby tak dalej:) A mebelki? rzecz nabyta.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Napisałam prawdę Emisko jest ANIOŁKIEM.
No jakbyś z moimi jamolami pobyła z tydzień to inaczej byś śpiewała.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A może tak zaaplikować apiurkowi i Emisia i jamniole???:cool3:

Posted

Teutonka napisał(a):

[FONT=Arial Black]jjjjaaa piurkuję - pomysł genialny[/FONT]

Posted

jesli chcecie się licytować ....

kto ma gorzej ?/
kto ma aniołka a kto nie ??/

czy wasze aniołki pożeraja Wam jedzonko z talerza

bo ja jadam przy ławie, która jest na wysokości pycha mojego dragonka ...
i jak mam juz koniec to on mi liz jęzorkiem ( tak mu sie porobiło od tygodnia )

a słowo nie wolno wynocha traktuje jak zachętę START

Posted

Teutonka napisał(a):

Isadora7 napisał(a):
[FONT=Arial Black]jjjjaaa piurkuję - pomysł genialny[/FONT]

Jasne, że genialny, zaraz potem przeprowadzimy się do dużego świeżo po remoncie domku Teutonki. Na pewno się ucieszy. My już się cieszymy, ze ślicznego ogródka przede wszystkim

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ogródek ach ogródek moje jamole marzą o tym, ach i kopać, kopać, kopać....
Może wreszcie by przestały kanape rozwalać

Słuchaj będą najszczęśliwsze na świecie, ogródek - po prostu marzenie, kwiatki rabatki, do samej jesienie będą miały co robić.

Posted

a.piurek napisał(a):
Słuchaj będą najszczęśliwsze na świecie, ogródek - po prostu marzenie, kwiatki rabatki, do samej jesienie będą miały co robić.

W chwilach zagrożenia MOJEGO UKOCHANEGO ogródka bywam nieobliczalna!!!
I żeby potem nie było, że nie ostrzegałam:mad::mad::mad:

Posted

Teutonka napisał(a):
W chwilach zagrożenia MOJEGO UKOCHANEGO ogródka bywam nieobliczalna!!!
I żeby potem nie było, że nie ostrzegałam:mad::mad::mad:

Spoko ja bardzo wierzę w nieobliczalność Rudej, codziennie daje mi na to dowody gdy tylko na horyzoncie pojawia sie jakiś TTB, azjata, canecorso itp.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Spoko ja bardzo wierzę w nieobliczalność Rudej, codziennie daje mi na to dowody gdy tylko na horyzoncie pojawia sie jakiś TTB, azjata, canecorso itp.

O tak Ruda jest RUDA... i nieobliczalna zwłaszcza w ślicznym duuuużym ogródku.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A i Rambuś na pewno nie zostanie w tyle i postara się jej dorównać

Posted

a.piurek napisał(a):
O tak Ruda jest RUDA... i nieobliczalna zwłaszcza w ślicznym duuuużym ogródku.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A i Rambuś na pewno nie zostanie w tyle i postara się jej dorównać

Nie wspomnę że czarna z balejażem prześciga ich oboje. A póki co jest u mnie. Potem wypożyczę.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie wspomnę że czarna z balejażem prześciga ich oboje. A póki co jest u mnie. Potem wypożyczę.

Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3:

Posted

Teutonka napisał(a):
Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3:

Do plasterkowania niekoniecznie, natomiast do sprawdzenia metodą kopania co dokładnie jet po drugiej stronie kuli ziemskiej Twojego ogródka bardzo bardzo chętnie.

Posted

[quote name='Teutonka']Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3:

[quote name='a.piurek']Do plasterkowania niekoniecznie, natomiast do sprawdzenia metodą kopania co dokładnie jet po drugiej stronie kuli ziemskiej Twojego ogródka bardzo bardzo chętnie.

Jeżeli systematycznie przekopywane "plastry" ogródka to będą to tak idealnie się nadaje do "plasterkowania".

• 2 weeks later...
Posted

Ogłaszam, że właśnie otrzymałam ze związku kynologicznego potwierdzenie zarejestrowania dwóch nowych ras psów, co więcej wzorce tych ras są u mnie w domku to labek malborski i wilczarz krzyżacki.