Agmarek Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O rany! Jak mi się strasznie przyjemnie na sercu zrobiło jak obejrzałam zdjęcia z tej interwencji :sweetCyb: To rzeczywiście straszne co się tam dzieje u a.piurek :megagrin: Dobrze Isadorko że interweniowałaś w tej sprawie. Powiedz mi Piurku co Ty robisz że ta brunetka ma taką obrzydliwie błyszczącą sierść? :crazyeye: ja też chcę taki szampon :placz: i taką karmę :cool3: A swoją drogą to ja się nie dziwię że w Piurkowie są latające talerze. Z tego co pamiętam to Emiś jakiś czas temu zasmakował w meblach kuchennych i nie tylko :roll: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Emiś biedny wtranżolił meble bo nie miał co jeść i zostały tylko talerze. A ta brunetkę to piurkują woskiem. Quote
a.piurek Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Agmarek']O rany! Jak mi się strasznie przyjemnie na sercu zrobiło jak obejrzałam zdjęcia z tej interwencji :sweetCyb: To rzeczywiście straszne co się tam dzieje u a.piurek :megagrin: Dobrze Isadorko że interweniowałaś w tej sprawie. Powiedz mi Piurku co Ty robisz że ta brunetka ma taką obrzydliwie błyszczącą sierść? :crazyeye: ja też chcę taki szampon :placz: i taką karmę :cool3: A swoją drogą to ja się nie dziwię że w Piurkowie są latające talerze. Z tego co pamiętam to Emiś jakiś czas temu zasmakował w meblach kuchennych i nie tylko :roll: Wiesz, spodziewając się interwencji pasta do butów i hejka. Dlatemu tak sierść im błyszczy. A tak serio to nie wiem, zawsze moim psiakom sierść błyszczała. Latające talerze, kongi i kule smakule sprawiły, że meble już w zasadzie nie są obgryzane wcale, no może tylko czasem... A w związku z tym, że dostaniemy w prezencie kuchnię od BARDZO DOBREGO CZŁOWIEKA więc niech już w spokoju ta poobgryzana dotrwa do remontu. Quote
a.piurek Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Dziś mija dokładnie rok od chwili w której Emirek zamieszkał w moim domku. Gdyby nie meble, które zostały przez Niego obgryzane różnymi etapami, powiedziałabym, że to jakby wczoraj. Nawet przez minutę nie żałowałam decyzji o adopcji tych ogromniastych pokładów MIŁOŚĆI. Emiśko to cudowny rozkoszny pełen energii psiak. pozdrawiam wszystkich którzy są z nami. Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No zaspałam, miałam być przed tobą. A zaspałam bo cała noc szykowałam: Emiśku wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, bo to jak urodziny dla ciebie. Nowe życie. I bądź zawsze takim aniołkiem jak jesteś. Dorota z jamniczą brygadą Quote
ANETTTA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 to juz rok ...albo dopiero rok .....:multi: Quote
ANETTTA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 kolejna udana ekspresowa akcja Emirowca z byrygadą Quote
ANETTTA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 czekamy na cd ....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
a.piurek Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Emiśku wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, bo to jak urodziny dla ciebie. Nowe życie. I bądź zawsze takim aniołkiem jak jesteś. Dorota z jamniczą brygadą Czy w szkole podstawowej nie nauczyli mnie czytać że zrozumieniem czy mi się tylko wydaje, że napisałaś, że Emisko jest ANIOŁKIEM??? Ta... Aniołek... Taki sam jak Twoje jamole Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a.piurek napisał(a):Czy w szkole podstawowej nie nauczyli mnie czytać że zrozumieniem czy mi się tylko wydaje, że napisałaś, że Emisko jest ANIOŁKIEM??? Ta... Aniołek... Taki sam jak Twoje jamole Napisałam prawdę Emisko jest ANIOŁKIEM. No jakbyś z moimi jamolami pobyła z tydzień to inaczej byś śpiewała. Quote
Teutonka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Qurcze! To już rok??? A myślałam, że tak niedawno pożyczałam psią zapinkę do autka, coby przywieźć Emisia do domku.... Oby tak dalej:) A mebelki? rzecz nabyta. Quote
Teutonka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Napisałam prawdę Emisko jest ANIOŁKIEM. No jakbyś z moimi jamolami pobyła z tydzień to inaczej byś śpiewała. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może tak zaaplikować apiurkowi i Emisia i jamniole???:cool3: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Teutonka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może tak zaaplikować apiurkowi i Emisia i jamniole???:cool3: [FONT=Arial Black]jjjjaaa piurkuję - pomysł genialny[/FONT] Quote
ANETTTA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jesli chcecie się licytować .... kto ma gorzej ?/ kto ma aniołka a kto nie ??/ czy wasze aniołki pożeraja Wam jedzonko z talerza bo ja jadam przy ławie, która jest na wysokości pycha mojego dragonka ... i jak mam juz koniec to on mi liz jęzorkiem ( tak mu sie porobiło od tygodnia ) a słowo nie wolno wynocha traktuje jak zachętę START Quote
a.piurek Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Teutonka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może tak zaaplikować apiurkowi i Emisia i jamniole???:cool3: Isadora7 napisał(a):[FONT=Arial Black]jjjjaaa piurkuję - pomysł genialny[/FONT] Jasne, że genialny, zaraz potem przeprowadzimy się do dużego świeżo po remoncie domku Teutonki. Na pewno się ucieszy. My już się cieszymy, ze ślicznego ogródka przede wszystkim Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ogródek ach ogródek moje jamole marzą o tym, ach i kopać, kopąc, kopać.... Może wreszcie by przestały kanape rozwalać Quote
a.piurek Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Ogródek ach ogródek moje jamole marzą o tym, ach i kopać, kopać, kopać.... Może wreszcie by przestały kanape rozwalać Słuchaj będą najszczęśliwsze na świecie, ogródek - po prostu marzenie, kwiatki rabatki, do samej jesienie będą miały co robić. Quote
Teutonka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a.piurek napisał(a):Słuchaj będą najszczęśliwsze na świecie, ogródek - po prostu marzenie, kwiatki rabatki, do samej jesienie będą miały co robić. W chwilach zagrożenia MOJEGO UKOCHANEGO ogródka bywam nieobliczalna!!! I żeby potem nie było, że nie ostrzegałam:mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Teutonka napisał(a):W chwilach zagrożenia MOJEGO UKOCHANEGO ogródka bywam nieobliczalna!!! I żeby potem nie było, że nie ostrzegałam:mad::mad::mad: Spoko ja bardzo wierzę w nieobliczalność Rudej, codziennie daje mi na to dowody gdy tylko na horyzoncie pojawia sie jakiś TTB, azjata, canecorso itp. Quote
a.piurek Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Isadora7 napisał(a):Spoko ja bardzo wierzę w nieobliczalność Rudej, codziennie daje mi na to dowody gdy tylko na horyzoncie pojawia sie jakiś TTB, azjata, canecorso itp. O tak Ruda jest RUDA... i nieobliczalna zwłaszcza w ślicznym duuuużym ogródku.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i Rambuś na pewno nie zostanie w tyle i postara się jej dorównać Quote
Isadora7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a.piurek napisał(a):O tak Ruda jest RUDA... i nieobliczalna zwłaszcza w ślicznym duuuużym ogródku.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i Rambuś na pewno nie zostanie w tyle i postara się jej dorównać Nie wspomnę że czarna z balejażem prześciga ich oboje. A póki co jest u mnie. Potem wypożyczę. Quote
Teutonka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Nie wspomnę że czarna z balejażem prześciga ich oboje. A póki co jest u mnie. Potem wypożyczę. Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3: Quote
a.piurek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Teutonka napisał(a):Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3: Do plasterkowania niekoniecznie, natomiast do sprawdzenia metodą kopania co dokładnie jet po drugiej stronie kuli ziemskiej Twojego ogródka bardzo bardzo chętnie. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Teutonka']Wypożyczysz??? Do badań nad plasterkowaniem? Na ten przykład????....:cool3: [quote name='a.piurek']Do plasterkowania niekoniecznie, natomiast do sprawdzenia metodą kopania co dokładnie jet po drugiej stronie kuli ziemskiej Twojego ogródka bardzo bardzo chętnie. Jeżeli systematycznie przekopywane "plastry" ogródka to będą to tak idealnie się nadaje do "plasterkowania". Quote
a.piurek Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ogłaszam, że właśnie otrzymałam ze związku kynologicznego potwierdzenie zarejestrowania dwóch nowych ras psów, co więcej wzorce tych ras są u mnie w domku to labek malborski i wilczarz krzyżacki. Quote
Recommended Posts