bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Aniu, zajrzyj do sznaucera, którego lada dzięń chca uspić. Juz nie wiem do kogo sie zwrócic o pomoc. Link w moim banerku...Prosze... Quote
a.piurek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Isadora7 napisał(a):Myślałam, że Emis załapie i kule i konga :) Jak Ty to robisz??? Oczywiście że Emiśko okupuje i kulę i konga, ale wspieramy kicię i zabieramy łobuzowi jedna z dwóch zabawek, a że kulę oddaje chętniej, Kicia ma smakulę... Quote
bela51 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To bazarek na emirowe bidy http://www.dogomania.pl/threads/181871-Filmy-DVD-na-Pomoc-w-Ratowaniu-bazarek-trwa-do-31-03-2010-r?p=14299735#post14299735 Quote
a.piurek Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dziś mija 11 miesięcy odkąd Emiśko zamieszkał w Pieskowie. Właśnie leży obok mnie i chrapoli jak górnik po szychcie. Jeśli mi się uda to w weekend pobieżymy na spacerek w pola i pojawią się nowe zdjęcia psiaków. Obym zbyt wcześnie nie przejawiała nieuzasadnionej radości, ale od pewnego czasu przestał szkudnikować, Natomiast pierwsze prace górnicze w ogrodzie zostały przeprowadzone przez psiaki niemal od razu po stopnieniu śniegu. Ale nic to. Pozdrawiam bardzo serdecznie Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='a.piurek']Dziś mija 11 miesięcy odkąd Emiśko zamieszkał w Pieskowie. Właśnie leży obok mnie i chrapoli jak górnik po szychcie. Jeśli mi się uda to w weekend pobieżymy na spacerek w pola i pojawią się nowe zdjęcia psiaków. Obym zbyt wcześnie nie przejawiała nieuzasadnionej radości, ale od pewnego czasu przestał szkudnikować, Natomiast pierwsze prace górnicze w ogrodzie zostały przeprowadzone przez psiaki niemal od razu po stopnieniu śniegu. Ale nic to. Pozdrawiam bardzo serdecznie No to flaszka i zagrycha trzeba opić. A poza tym dlaczego wykorzystujesz psy do ciężkich prac ogrodniczych? Quote
a.piurek Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Isadora7'] No to flaszka i zagrycha trzeba opić. A poza tym dlaczego wykorzystujesz psy do ciężkich prac ogrodniczych? Jassssssssssssssssssssssne Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='a.piurek']Jassssssssssssssssssssssne A nie? ............... Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No mówiłam!!! biedny emiś doly kopie a apiurek jeszcze mu chrapolić nie pozwoli :( swoją drogą się grzecznie pytam: GDZIE JEST RUDA EKIPA???? Miała interweniować i co? Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Teutonka napisał(a):No mówiłam!!! biedny emiś doly kopie a apiurek jeszcze mu chrapolić nie pozwoli :( swoją drogą się grzecznie pytam: GDZIE JEST RUDA EKIPA???? Miała interweniować i co? Ruda ekipa piórkuje i opiórkowuje się. Mają teraz brunetkę z balejażem. Jedno z ekipy zakochane i kombinuje jak przelecieć merlaczkę, a drugie grzeczne, acz z niepokojem się przyglądające czy to konkurencja do miziania i łóżeczka. Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 O kurczę piurcze!!! proponuję szklankę wody zakochanej 1/2 ekipy.... zamiast!!! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Teutonka napisał(a):O kurczę piurcze!!! proponuję szklankę wody zakochanej 1/2 ekipy.... zamiast!!! Spróbuj mu to zaproponować uuuupsss znaczy zapiórkować :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Spróbuj mu to zaproponować uuuupsss znaczy zapiórkować :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o cie piórka!!! To może zamiast wody byczego penisa? To prawie to samo.... Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kto ty jesteś? Ja? Pióreczek Jaki znak twój? Emireczek Mieszkam ci ja w pruskim landzie i wam zaraz dam po bandzie Ja tu jest Piór nad Piórami dzionek cały trzepię piórkami Piórek tu, Piórek tam Piórkiem rzucę nawet Wam. Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Kto ty jesteś? Ja? Pióreczek Jaki znak twój? Emireczek Mieszkam ci ja w pruskim landzie i wam zaraz dam po bandzie Ja tu jest Piór nad Piórami dzionek cały trzepię piórkami Piórek tu, Piórek tam Piórkiem rzucę nawet Wam. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
a.piurek Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Kto ty jesteś? Ja? Pióreczek Jaki znak twój? Emireczek Mieszkam ci ja w pruskim landzie i wam zaraz dam po bandzie Ja tu jest Piór nad Piórami dzionek cały trzepię piórkami Piórek tu, Piórek tam Piórkiem rzucę nawet Wam. Poza tym że leżę to strzelam focha giganta!!! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a.piurek napisał(a):Poza tym że leżę to strzelam focha giganta!!! A ja piórkuję Twojego Focha... Giganta również :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 O cie piórka! (kolorowe ;)) Donoszę: nie leży tylko gania (po biurze z prędkością diabła tasmańskiego!!!) Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Teutonka']O cie piórka! (kolorowe ;)) Donoszę: nie leży tylko gania (po biurze z prędkością diabła tasmańskiego!!!) Wieeeedziałam, że ściemnia... w piórka sobie poleciała. :grins::grins::grins::grins: Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Isadora7']Wieeeedziałam, że ściemnia... w piórka sobie poleciała. :grins::grins::grins::grins: Noooo.... tylko puch w powietrzu został!!!! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Teutonka']Noooo.... tylko puch w powietrzu został!!!! i to z jakim rozmachem, nawet tu doleciały... oto dowód: Quote
Teutonka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Isadora7']i to z jakim rozmachem, nawet tu doleciały... oto dowód: mówiłam!!! Diabeł tasmański! Opiurkowany... ups.. spiórkowany...a wiem! opierzony!!! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Teutonka napisał(a):mówiłam!!! Diabeł tasmański! Opiurkowany... ups.. spiórkowany...a wiem! opierzony!!! Zaraz każda z nas to będzie diabeł opiepr...ny :D:D:D:D Quote
a.piurek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Nu dobrze.... Popiurkowały, podokuczały, piórka powrzucały a u nas wiosna. Niestety dziś lało, mam jednak nadzieję że w najbliższych dniach się rozpogodzi - będą zdjęcia. Quote
Recommended Posts