Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Myślałam, że Emis załapie i kule i konga :)

Jak Ty to robisz??? Oczywiście że Emiśko okupuje i kulę i konga, ale wspieramy kicię i zabieramy łobuzowi jedna z dwóch zabawek, a że kulę oddaje chętniej, Kicia ma smakulę...

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mija 11 miesięcy odkąd Emiśko zamieszkał w Pieskowie. Właśnie leży obok mnie i chrapoli jak górnik po szychcie. Jeśli mi się uda to w weekend pobieżymy na spacerek w pola i pojawią się nowe zdjęcia psiaków. Obym zbyt wcześnie nie przejawiała nieuzasadnionej radości, ale od pewnego czasu przestał szkudnikować, Natomiast pierwsze prace górnicze w ogrodzie zostały przeprowadzone przez psiaki niemal od razu po stopnieniu śniegu. Ale nic to.

Pozdrawiam bardzo serdecznie

Posted

[quote name='a.piurek']Dziś mija 11 miesięcy odkąd Emiśko zamieszkał w Pieskowie. Właśnie leży obok mnie i chrapoli jak górnik po szychcie. Jeśli mi się uda to w weekend pobieżymy na spacerek w pola i pojawią się nowe zdjęcia psiaków. Obym zbyt wcześnie nie przejawiała nieuzasadnionej radości, ale od pewnego czasu przestał szkudnikować, Natomiast pierwsze prace górnicze w ogrodzie zostały przeprowadzone przez psiaki niemal od razu po stopnieniu śniegu. Ale nic to.

Pozdrawiam bardzo serdecznie

No to flaszka i zagrycha trzeba opić. A poza tym dlaczego wykorzystujesz psy do ciężkich prac ogrodniczych?

Posted

[quote name='Isadora7']
No to flaszka i zagrycha trzeba opić. A poza tym dlaczego wykorzystujesz psy do ciężkich prac ogrodniczych?

Jassssssssssssssssssssssne

Posted

No mówiłam!!! biedny emiś doly kopie a apiurek jeszcze mu chrapolić nie pozwoli :(

swoją drogą się grzecznie pytam: GDZIE JEST RUDA EKIPA???? Miała interweniować i co?

Posted

Teutonka napisał(a):
No mówiłam!!! biedny emiś doly kopie a apiurek jeszcze mu chrapolić nie pozwoli :(

swoją drogą się grzecznie pytam: GDZIE JEST RUDA EKIPA???? Miała interweniować i co?

Ruda ekipa piórkuje i opiórkowuje się. Mają teraz brunetkę z balejażem. Jedno z ekipy zakochane i kombinuje jak przelecieć merlaczkę, a drugie grzeczne, acz z niepokojem się przyglądające czy to konkurencja do miziania i łóżeczka.

Posted

Teutonka napisał(a):
O kurczę piurcze!!! proponuję szklankę wody zakochanej 1/2 ekipy.... zamiast!!!

Spróbuj mu to zaproponować uuuupsss znaczy zapiórkować :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Spróbuj mu to zaproponować uuuupsss znaczy zapiórkować :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o cie piórka!!! To może zamiast wody byczego penisa? To prawie to samo....

Posted

Kto ty jesteś?
Ja? Pióreczek
Jaki znak twój?
Emireczek
Mieszkam ci ja w pruskim landzie
i wam zaraz dam po bandzie
Ja tu jest Piór nad Piórami
dzionek cały trzepię piórkami
Piórek tu, Piórek tam
Piórkiem rzucę nawet Wam.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kto ty jesteś?
Ja? Pióreczek
Jaki znak twój?
Emireczek
Piórek tu, Piórek tam

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kto ty jesteś?
Ja? Pióreczek
Jaki znak twój?
Emireczek
Piórek tu, Piórek tam

Poza tym że leżę to strzelam focha giganta!!!

Posted

[quote name='Teutonka']O cie piórka! (kolorowe ;))
Donoszę: nie leży tylko gania (po biurze z prędkością diabła tasmańskiego!!!)

Wieeeedziałam, że ściemnia... w piórka sobie poleciała.

:grins::grins::grins::grins:

Posted

[quote name='Isadora7']i to z jakim rozmachem, nawet tu doleciały... oto dowód:

mówiłam!!! Diabeł tasmański! Opiurkowany... ups.. spiórkowany...a wiem! opierzony!!!

• 2 weeks later...
Posted

Nu dobrze....
Popiurkowały, podokuczały, piórka powrzucały a u nas wiosna. Niestety dziś lało, mam jednak nadzieję że w najbliższych dniach się rozpogodzi - będą zdjęcia.