Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz Agar i pierwsze spotkanie z prawdziwą zimą :loveu:

co to za biały puch?:lol:

co za susy...:diabloti:

co tam masz?:p dawaj...

mam, mam złapałem:multi:

czas na pozowanie:fadein:

Posted

BlackSheWolf - O,widzę ,że mamy imienniczkę;)
RagA -:-o Ale macie śniegu .U nas to zimy wcale nie widać tzn. trochę śniegu było, ale gdzieś sie zbyło - a w chwili obecnej to pogoda jest taka:

Ale przynajmniej piłka w zaspach nie ginie;).

Posted

arrakis: hihi takie same imionka maja sunie :D
a u mnie sniegu nie ma :D i w tym roku jeszcze nie bylo ;) tzn padal ale gdzies tam topnial :) nie luuubie sniegu.,.... ale Onki slicznie na bialym tle wygladaja :D
a jutro wstawie fotki OSko :)

Posted

Ale macie super z tym śniegiem, ja nie mogę się doczekać, aż Baltowski po raz pierwszy w życiu zobaczy śnieg... U nas jeszcze w ogóle nie było, a jakteraz patrzę za okno to jest piękne słońce i 8.3C w cieni. Grrr! :lol:

Posted

mimoza moj Agar tez pierwszy raz snieg na oczy widzial, najpierw nie wiedzial co to za platki spadaja mu na pysk:diabloti:, nastepnie zaczal sie slizgac na lekko osniezonej drodze, juz nie wspominajac co sie dzialo jak sniegu napadalo prawie po kolana:crazyeye:, nurkowal w nim, chowal pysk i udawal ze go nie ma:eviltong:, pozniej robil rozne dziwne figury...tylko ciezko mi to bylo uchwycic aparatem...
ale mialam ubaw z nim...
a jak przychodzil do domu z godzinnego spaceru z wyglupami to za 15 min znowu piszczal ze chce isc i to wcale nie zalatwic sie tylko dalej poszlec...:fadein:
wyhasal sie strasznie a we mnie wzbudzal taka radosc ze prawie calymi dniami siedzialam z nim na dworze:loveu:

Posted

A tu też maluszek, tylko trochę bardziej wyrośnięty.

A ty to kto?

No skoro tylko tymczasowo to masz buziaka...

Chcesz łapkę?

Czekam cierpliwie...idziemy już?

Posted

Więc dam zdjęcia Montanki:

Wiecie że Montana umie robić ładną buźkę do aparatu... Bawić się ręcznikiem każdy pies umie. A teraz szok:

To odkurzacz :lol:
I coś dla śmiechu:

Posted

U nas śniegu tez nie ma...dlatego fotki całkiem jesienne:)
Ida w pełnym pędzie

Żeby nie było, ze sunia ciagle się bawi, to troszkę ćwieczeń też było

Maszerujemy

I nasz popisowy numer, czyli slalom, robiony do przodu, do tyłu, wolno i mega szybko:)

Posted

Slalomujemy się dalej:)

Podczas slalomu dziewczynka ciagle utrzymuje kontakt wzrokowy, co jest moją dumą:)

Teraz my dwie:)

A tutaj uśmiech dla Was od mojej zmeczonej dziewczynki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...