Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Niezwykle radosne (bo dzisiaj radosne święto) pozdrowienia zostawiam Gwiazdce. :)

To ja za Tysią, w trochę śnięty poniedziałkowy poranek, przesyłam nie mniej radosne pozdrowienia Gwiazdce i jej Przyjaciołom.happy.gif 

Posted
5 minut temu, Nesiowata napisał:

Witaj Gwiazdko we wtorek. Późno, ale dogo wariowało i wariowało. Może będzie trochę spokoju. Chociaż i tak ze stronami trzeba się gimnastykować. 

Już nie musisz :) Już można wybierać jak dawniej :)

Posted

I jeszcze później wpadam, żeby napisać, że

27.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 50,00 zł od Pana Mateusza deklaracja za III.

Bardzo serdecznie dziękujemy

38680226_kwiatki6.gif.d207a74b601cc50b6a31215a70c3e63e.gif

Posted
Przed chwilą, Poker napisał:

Śpię ,przez sen piszę :)

Aaaaa widzisz, coś nowego na dogo :) Super umiejętność. Mnie tez by się taka przydała.

Posted

Ale u Gwiazdki było fajnie jeszcze dwie godziny temu... Czyli o 4 rano. happy.gif Teraz Elik i Poker pewnie śpią. Ciekawe, o której wstaną?... iconwink.gif

Dobrego dnia dla Gwiazdkowych Przyjaciół.  

Posted

Witam u Gwiazdeczki !

Mam dla Gwiazdki kwotę 14,90zł- tj. wpłatę z bazarku biżuteryjnego, która wpłynęła do mnie miesiąc po zakończeniu bazarku.

Nie mogę znaleźć konta Gwiazdki. Poproszę o konto.

Prawdopodobnie będę bez internetu. Wyjeżdżam, i wracam 12 kwietnia.

Kochani odwiedzajcie proszę Gwiazdkę !

Posted
5 minut temu, MALWA napisał:

Witam u Gwiazdeczki !

Mam dla Gwiazdki kwotę 14,90zł- tj. wpłatę z bazarku biżuteryjnego, która wpłynęła do mnie miesiąc po zakończeniu bazarku.

Nie mogę znaleźć konta Gwiazdki. Poproszę o konto.

. . .

Nr konta poleciał :)

Zamelduje na wątku gwiazdeczki i na bazarku, gdy ta kwota pojawi się na koncie Gwiazdeczki.

Posted
5 minut temu, MALWA napisał:

Jeszcze chce uściślić, że nie miałam o Gwiazdkę nawet pól telefonu...................wielka szkoda......

Z tego wniosek, że coś trzeba w ogłoszeniu zmienić.  Zdjęcia, tekst przeredagować . . .

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Nr konta poleciał :)

Zamelduje na wątku gwiazdeczki i na bazarku, gdy ta kwota pojawi się na koncie Gwiazdeczki.

Dziękuję,  kasa w drodze!

Posted
2 godziny temu, MALWA napisał:

Prawdopodobnie będę bez internetu. Wyjeżdżam, i wracam 12 kwietnia.

Kochani odwiedzajcie proszę Gwiazdkę !

Malwo, będę odwiedzać Gwiazdeczkę. happy.gif I mam nadzieję, że jednak tam, dokąd pojedziesz, net będzie. 

Jak w ogóle można wyjeżdżać w miejsca, gdzie nie ma dostępu do internetu? iconwink.gif To znaczy do Dogomanii...happy.gif