rozi Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Przyzwyczai się. Daj jeszcze ze dwie miękkie poduszki, albo mały kocyk rzuć, może będzie w nim gmerać. Agusi faktycznie się podoba. Quote
kiyoshi Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 ale śliczna ta koleżanka Roxi :) kto to taki? Oczywiście- Roxi też śliczna, żeby nie było, podziwiam jej kubraczki, tez takich szukam dla mojej Perły Quote
Moli@ Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: ale śliczna ta koleżanka Roxi :) kto to taki? Oczywiście- Roxi też śliczna, żeby nie było, podziwiam jej kubraczki, tez takich szukam dla mojej Perły Nasza malutka, rozpieszczona Agusia....psia terapeutka :) Quote
kiyoshi Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Przed chwilą, Moli@ napisał: Nasza malutka, rozpieszczona Agusia....psia terapeutka :) Wasza prywatna, na zawsze? cuuudowna jest:) widać że mądrutka:) Quote
Moli@ Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Przed chwilą, kiyoshi napisał: Wasza prywatna, na zawsze? cuuudowna jest:) widać że mądrutka:) Tak, nasza prywatna :) małe ADHD ,), piorunek kochany :) 1 Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 30 minut temu, Moli@ napisał: A może jednak wygodnie? ... ,) Agusi, bardzo podoba się nowe legowisko :) Jaka mina zadowolona. I ta poduszka pasuje do kompletu. Agusia normalnie wymiata. Czarująca Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 31 minut temu, Moli@ napisał: A może jednak wygodnie? ... ,) Agusi, bardzo podoba się nowe legowisko :) Jaka mina zadowolona. I ta poduszka pasuje do kompletu. Agusia normalnie wymiata. Czarująca Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 31 minut temu, Moli@ napisał: A może jednak wygodnie? ... ,) Agusi, bardzo podoba się nowe legowisko :) Jaka mina zadowolona. I ta poduszka pasuje do kompletu. Agusia normalnie wymiata. Czarująca Quote
rozi Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Znów Dogo się sypie? Może nowe reklamy wgrywają. Quote
Moli@ Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 19 minut temu, Patmol napisał: Jaka mina zadowolona. I ta poduszka pasuje do kompletu. Agusia normalnie wymiata. Czarująca Agusia jest przesympatyczna :) Podusia obowiązkowo musi być, same tego nauczyłyśmy... bez podusi pod łebkiem nie ma spania ,) 1 Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Przepraszam, nie chciałam tak potrójnie. I nie wiem jak to usunąć. Dobrze, że chociaż coś miłego napisałam. Podusia potrzebna. Moje tez mają, ale biało niebieską. A ta taka fajna jest tematyczna. Quote
bou Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Roxi - nadajesz się wyłącznie do kochania!!! Quote
rozi Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 3 minuty temu, bou napisał: Roxi - nadajesz się wyłącznie do kochania!!! Jak to? Nie do tropienia, obrony? Nie do sportów? To ja nie wiem, czy ktoś ją zechce, mimo ewidentnej urody. Żeby jeszcze Moli@ ją kochała, ale Ona bez serca jest. 1 Quote
bou Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Takiego wyrazu psiej twarzy,takiej ufności i mądrości i takiej postawy u psa jeszcze nie widziałam...ona sprawia,że w sercu robi sie ciepło na sam jej widok. Podobno jestem twarda,ale ona....jest tak wzruszająca,że rozmiękcza we mnie wszystko... 1 Quote
Moli@ Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Tysia, podaj mi na pw namiary na legowisko bo mi się w końcu maluchy pokłócą ,) Remiś wypiórkował towarzystwo..., po śniadaniu ,) Boczki zmienia...śpi :) Quote
anica Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Miód na serce takie zdjęcia 2 godziny temu, Moli@ napisał: Tysia, podaj mi na pw namiary na legowisko bo mi się w końcu maluchy pokłócą ,) Remiś wypiórkował towarzystwo..., po śniadaniu ,) Boczki zmienia...śpi :) 1 Quote
Aldrumka Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 super relacje :) :) Moli pracowita fotografko dziękujemy Quote
Moli@ Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 1 minutę temu, Aldrumka napisał: super relacje :) :) Moli pracowita fotografko dziękujemy Niech wszyscy widzą że prezent trafiony..., sierściuchy zadowolone :) Quote
Recommended Posts