Tyśka) Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Wpadłam tylko napisać, że jestem z myślami z Wami...:( Bądź dzielna Roxi. 1 Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Dwie godziny. Kurcze, nie mogę nic robić, się tak plączę i czekam. Quote
WiosnaA Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Oj,Babulinko...kolejne zmartwienie... Trzymamy kciuki. Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Trzy. Idę z Kulką, może mi szybciej zleci na tej wichurze. Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 4 godziny temu, rozi napisał: Widać widać. Niech lekarz dokładnie obejrzy, czy gdzieś w innym miejscu nie ma. Jest... był od razu usunęli. Wetka zrobiła zdjęcia. Wstawi dreag Mała czuje się dobrze...głodna :) 1 1 Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Narośl zwiększyła objętość - przed zabiegiem Po zabiegu. Zdjęto kamień z zębów. Po zabiegu kroplówka wypłukujaca Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Była robiona biopsja kolejnej narośli w pysiu. Narośli usunięto, - wynik jutro. Zdjęcia wstawi dreag Fakturka 190,00zł - na przelew Wycinek już w drodze do Warszawy. Wynik za tydzień. Koszt zabiegu + biopsja opłaca TOZ Białystok - 350,00zł Przy okazji prosiłam o dokładne sprawdzenie ucholi... czyste. Oczy - zaćma starcza. Kupiłam SZAŁWIĘ (zioła) - do płukania mordki. Zalecenie wetki Dieta - papkowata. Do picia - woda z szałwią 1 Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Tak wyglądać tuż po zabiegu, pod kroplówką, to tylko nasza Roxi potrafi Quote
MALWA Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 12 minut temu, uxmal napisał: Roxi ma 4 lata? Myślałam że 8. A ja pomyślałam, że przed 4 brakuje 1..... Dobrze, ze już po zabiegu. podczytywałam ostatnio i bardzo się o nią bałam. 1 Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 16 minut temu, uxmal napisał: Roxi ma 4 lata? Myślałam że 8. Ani 4, ani 8 ... Roxi ma około 12 +++ ,) Quote
Jo37 Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Tylko w czasie operacji zamienili nam sunieczkę na psa. Chociaż waga 1 kg to raczej wskazuje na pluszaka. 1 Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Oj wpisali cokolwiek. Moli@, jak Mała? Zjadła? Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 4 minuty temu, rozi napisał: Oj wpisali cokolwiek. Moli@, jak Mała? Zjadła? No coś Ty... dziś około 20 godziny mogę jej podać wodę z szałwią, na jedzonko musi poczekać do jutra ;( Czuje się chyba dobrze...przychodzi na głaski, bez problemu po pokojach Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Przed chwilą, Moli@ napisał: No coś Ty... dziś około 20 godziny mogę jej podać wodę z szałwią, na jedzonko musi poczekać do jutra ;( Ach, zapomniałam że to w gębie... Ciekawe czy będzie piła tę wodę, u niej od początku był problem z piciem. Cholernie ją będzie bolało pewnie, bidactwo nasze. Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 1 minutę temu, rozi napisał: Ach, zapomniałam że to w gębie... Ciekawe czy będzie piła tę wodę, u niej od początku był problem z piciem. Cholernie ją będzie bolało pewnie, bidactwo nasze. Na razie działają środki przeciwbólowe Jak nie będzie chciała piś to trudno i tak będę płukać / przemywać naparem z szałwii ranki - strzykawką 1 Quote
rozi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Na razie działają środki przeciwbólowe Jak nie będzie chciała piś to trudno i tak będę płukać / przemywać naparem z szałwii ranki - strzykawką Miałam pisać o strzykawce, ale doszłam do wniosku, że przecież wiesz. I tak się musi przyzwyczaić do płukania, czytałam o konieczności higieny przy tych... no nie wiadomo jeszcze co to. Quote
kiyoshi Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Dzielna Roxi. Kibicuje, podczytuje, mam nadzieje, że wszytsko sie dobrze dla czarnulki ułozy. 1 Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Musiałam założyć kołnierz, interesuje się ranką... a może łapką podrapię o legowiska potrę ;( Było wyjście na siusiu, chętnie wychodziła, poganiała ,). Wody z szałwią nie chciała pić, napiła się przegotowanej. Od jutra płukanie szałwią. Ryż ugotowany... rano zmiksuję z mięskiem na śniadanie. Miski z wodą chowam przed panienką. Wieczorne wyjście na smyczy, trudno upilnować po zmroku, żeby coś do dzioba nie wpadło, nie napiła się wody z kałuży... Quote
Moli@ Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Nie jest zachwycona kołnierzem, biedna niunia... Quote
Aldrumka Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 ale dzielna dziewczynka :) dziękujemy za relację na bieżąco zauważyłam fakturkę :) 1 Quote
Recommended Posts