Patmol Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Bardzo ładna jest Mikunia. I zdjęcia super 1 Quote
Tyśka) Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 U mnie Mika ma sporo wyświetleń ;) Może to oznaka rychłej przeprowadzki? Wyświetleń: 855 Tel: 4 Obserwuje: 3 1 Quote
Tola Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: U mnie Mika ma sporo wyświetleń ;) Może to oznaka rychłej przeprowadzki? Wyświetleń: 855 Tel: 4 Obserwuje: 3 Ja też miałam wykasowaną liczbę wyświetleń i znowu rośnie - oby zaowocowało to wspaniałym domkiem! 1 Quote
elik Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 To prawdopodobnie efekt nowych fajnych zdjęć Mikuni :) 1 Quote
b-b Posted October 16, 2018 Author Posted October 16, 2018 13 godzin temu, Patmol napisał: Bardzo ładna jest Mikunia. I zdjęcia super 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: U mnie Mika ma sporo wyświetleń ;) Może to oznaka rychłej przeprowadzki? Wyświetleń: 855 Tel: 4 Obserwuje: 3 12 godzin temu, Tola napisał: Ja też miałam wykasowaną liczbę wyświetleń i znowu rośnie - oby zaowocowało to wspaniałym domkiem! 10 godzin temu, elik napisał: To prawdopodobnie efekt nowych fajnych zdjęć Mikuni :) A może prosić kogoś kto jest i wie gdzie i jak wstawić małą na FB? Przecież to aż niemożliwe żeby nikt o nią nie pytał :( Quote
elik Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 54 minuty temu, b-b napisał: A może prosić kogoś kto jest i wie gdzie i jak wstawić małą na FB? Mam konto na FB, ale tyle tylko, że mogę udostępnić wydarzenie, które już tam jest. Po wielu zmianach nie wiem jak zrobić wydarzenie i nie mam czasu, żeby to rozgryź :( Quote
b-b Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 Dnia 16.10.2018 o 23:59, elik napisał: Mam konto na FB, ale tyle tylko, że mogę udostępnić wydarzenie, które już tam jest. Po wielu zmianach nie wiem jak zrobić wydarzenie i nie mam czasu, żeby to rozgryź :( Ja chciałam przez syna konto się rozgryźć FB. Okazało się ,że TO mnie przerosło :( Z ogłoszeń cisza. Chociaż wczoraj dzwoniła Pani . Myślała ,że Mika to córka jej suni , którą "dała" jakiemuś chłopakowi z Katowic. Chciała się upewnić czy to ona. Quote
elik Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Chociaż wczoraj dzwoniła Pani . Myślała ,że Mika to córka jej suni , którą "dała" jakiemuś chłopakowi z Katowic. Chciała się upewnić czy to ona. Dała jakiemuś chłopakowi Straszne :( Dała psa i nie wie komu :( Jak tak można??? Nie mieści mi się to w głowie. Quote
hop! Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Mika moim zdaniem jest śliczną suczką. Nie za dużą, nie za małą, w sam raz. Bardzo zgrabną. Ma wyrazistą, oryginalną "twarz". Jest grzeczna, nauczona podstawowych rzeczy. Problem jest w jej bardzo ostrożnym stosunku do ludzi i lękliwości. Na akceptację nowych rzeczy potrzebuje więcej czasu. Ona musi mieć odpowiednio dobrany dom, w którym powoli się odnajdzie i poczuje dobrze. Tak ciężko znaleźć taki dom... Quote
Havanka Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 19 godzin temu, b-b napisał: Ja chciałam przez syna konto się rozgryźć FB. Okazało się ,że TO mnie przerosło :( Z ogłoszeń cisza. Chociaż wczoraj dzwoniła Pani . Myślała ,że Mika to córka jej suni , którą "dała" jakiemuś chłopakowi z Katowic. Chciała się upewnić czy to ona. Ja mam podobnie z fb. Nie umiem sie w ogóle tam poruszać. Quote
b-b Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Dnia 20.10.2018 o 11:11, hop! napisał: Mika moim zdaniem jest śliczną suczką. Nie za dużą, nie za małą, w sam raz. Bardzo zgrabną. Ma wyrazistą, oryginalną "twarz". Jest grzeczna, nauczona podstawowych rzeczy. Problem jest w jej bardzo ostrożnym stosunku do ludzi i lękliwości. Na akceptację nowych rzeczy potrzebuje więcej czasu. Ona musi mieć odpowiednio dobrany dom, w którym powoli się odnajdzie i poczuje dobrze. Tak ciężko znaleźć taki dom... Tak ciężko znaleźć wspaniałych ludzi, który będą wiedzieć jak z Mikusią postępować :( Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Tak ciężko znaleźć wspaniałych ludzi, który będą wiedzieć jak z Mikusią postępować :( Może nie lekko, ale na pewno się znajdą :) Quote
anica Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Dnia 20.10.2018 o 11:11, hop! napisał: Mika moim zdaniem jest śliczną suczką. Nie za dużą, nie za małą, w sam raz. Bardzo zgrabną. Ma wyrazistą, oryginalną "twarz". Jest grzeczna, nauczona podstawowych rzeczy. Problem jest w jej bardzo ostrożnym stosunku do ludzi i lękliwości. Na akceptację nowych rzeczy potrzebuje więcej czasu. Ona musi mieć odpowiednio dobrany dom, w którym powoli się odnajdzie i poczuje dobrze. Tak ciężko znaleźć taki dom... w sam raz, tekst do ogłoszenia, według mnie! Ciocie jak można wykasować na OLX liczbę wyświetleń? Quote
b-b Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 12 godzin temu, anica napisał: w sam raz, tekst do ogłoszenia, według mnie! Ciocie jak można wykasować na OLX liczbę wyświetleń? I ma na moim drugim "koncie" Na poprzednim zaczęli mi usuwać jej ogłoszenia :< https://www.olx.pl/oferta/delikatna-sunia-szuka-wyrozumialego-domku-CID103-IDvWWYF.html Aniu jak najedziesz na WYŚWIETLEŃ to pojawi Ci się takie okienko. Klikasz Wyczyść i po sprawie :) Statystyki Wyczyszczone 20:18, 24 października 2018Wyczyść liczbę wyświetleń Wyświetleń: 7 Tel: 0 Obserwuje: 1 Quote
Tyśka) Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 elik, pozwolę sobie tylko tak... bo jesteś zapracowana i pewnie przeoczyłaś - nie widzę w swoich stałych odnotowaną wpłatę za X, XI, a zazwyczaj tam zaglądam, aby sprawdzić czy zapłaciłam już czy nie. Nie gniewaj się, pewnie jesteś zabiegana. Kciuki nieustająco trzymam za Mikusię. 1 Quote
elik Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Dnia 24.10.2018 o 23:04, Tyś(ka) napisał: elik, pozwolę sobie tylko tak... bo jesteś zapracowana i pewnie przeoczyłaś - nie widzę w swoich stałych odnotowaną wpłatę za X, XI, Tysiu, patrz też na wpłaty, a tam jest: ..... ......30,00 zł - dorcia2 X - 1.10. .................20,00 zł - Anula X - 2.10. .................20,00 zł - Bogusik X - 2.10. ........... ....50,00 zł - elik X - 5.10. .............10,00 zł - Tyś(ka) X - 8.10. .................20,00 zł - yucca X - 11.10. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = .... . .5.665,20 zł Quote
anica Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 10 godzin temu, b-b napisał: I ma na moim drugim "koncie" Na poprzednim zaczęli mi usuwać jej ogłoszenia :< https://www.olx.pl/oferta/delikatna-sunia-szuka-wyrozumialego-domku-CID103-IDvWWYF.html Aniu jak najedziesz na WYŚWIETLEŃ to pojawi Ci się takie okienko. Klikasz Wyczyść i po sprawie :) Statystyki Wyczyszczone 20:18, 24 października 2018Wyczyść liczbę wyświetleń Wyświetleń: 7 Tel: 0 Obserwuje: 1 Bardzo dziękuję, Bogusiu , jesteś nieoceniona Quote
Tyśka) Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 No widzisz elik, ja ślepiec straszny... Wybacz mi proszę. ;) Quote
elik Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: No widzisz elik, ja ślepiec straszny... Wybacz mi proszę. ;) Żaden ślepiec, nie popatrzyłaś i tela :) A wybaczać nie ma czego. Każdy ma prawo zapytać o swoja wpłatę, choć nie ukrywam, po to jest post rozliczeniowy, żeby do niego kukać :) Quote
b-b Posted October 26, 2018 Author Posted October 26, 2018 10 godzin temu, anica napisał: Zaglądam ,serdeczności zostawiam Witaj Aniu:) A ja wyprzedzę pytania czy coś się z ogłoszeń ruszyło. Odpowiem ,że niestety nic. Cisza. Jak Ela wróci poproszę ja o wyróżnienie jeszcze z 3-4 ogłoszeń małej w innych miastach. Tak jak pisałam już powyżej fajnie by było gdyby ktoś znający się i będący na FB ogłosił gdzieś Mikę na grupach czy czymś podobnym aby małą pokazać. Może tam skradłaby czyjeś serducho bo przecież śliczna z niej sunia :) Quote
b-b Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Zaglądam do Mikuni z pozdrowieniami Witaj Gabi! :) Dzięki, że do nas zajrzałaś :) Z bazarku na ogłoszenia uzbierało się 87,80zł Jeśłi czas mi pozwoli to może uda m isę choć porobić część zdjęć do kolejnego bazarku dla Miki. Teraz muszę jechać pomyć groby a cały czas pada :( Quote
Tola Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ja też zaglądam do sunieczki, trzymam kciuki za domek i wciąż nie moge zrozumieć, dlaczego jeszcze nikt nie pokochał Mikusi. Pocieszam się, ze czeka na kogoś wyjątkowego... 1 Quote
Havanka Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 12 godzin temu, Tola napisał: Ja też zaglądam do sunieczki, trzymam kciuki za domek i wciąż nie moge zrozumieć, dlaczego jeszcze nikt nie pokochał Mikusi. Pocieszam się, ze czeka na kogoś wyjątkowego... To bardzo prawdopodobne, bo innego wytłumaczenia nie znajduję. Boguniu, może jednak zmienię Mikuni województwo? Quote
Recommended Posts