szafirka Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Otrzymałam pieniążki, dziękuję. Mikusiu ślicznie wyglądasz. Przepraszamy, że nie wiedzieliśmy jak Ci pomóc, ale cały czas trzymamy za ciebie kciuki. Do adopcji wybiera się sunia, która jest u nas od sierpnia. Nie było o nią żadnego telefonu, aż tu nagle grom z jasnego nieba :) Bobik też czeka na taki grom, bo dotychczasowe telefony były bezsensowne. 1 Quote
Tyśka) Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Mikusia zmienia się w oczach :) Spojrzenie, uszka... a te postępy! NO BRAWO! :) Cieszę się z jej postępów :) 1 Quote
b-b Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 1 godzinę temu, szafirka napisał: Otrzymałam pieniążki, dziękuję. Mikusiu ślicznie wyglądasz. Przepraszamy, że nie wiedzieliśmy jak Ci pomóc, ale cały czas trzymamy za ciebie kciuki. Do adopcji wybiera się sunia, która jest u nas od sierpnia. Nie było o nią żadnego telefonu, aż tu nagle grom z jasnego nieba :) Bobik też czeka na taki grom, bo dotychczasowe telefony były bezsensowne. Haniu każdy pomaga jak umie :) I ja liczę na to,że zadzwoni właśnie TEN domek. I na niego czekamy :) 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Mikusia zmienia się w oczach :) Spojrzenie, uszka... a te postępy! NO BRAWO! :) Cieszę się z jej postępów :) Oby te postępy nie zatrzymały się tylko nadal sunia ciągle przełamywała swoje lęki. Za to wszyscy trzymamy kciuki :) Quote
Onaa Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ja podmieniłam ogłoszenie Bambi na Bobika https://www.olx.pl/oferta/pocieszny-bobis-szuka-nowego-domu-CID103-IDsyNDn.html na ZG, ma sporo wyświetleń , były dwie odpowiedzi na olx, ciekawe czy ktoś dzwonił o niego do Szafirki. Od: wczoraj Do: 4 kwi Pocieszny Bobiś szuka nowego domu. podgląd edycja zakończ Za darmo 2 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 4 kwi Statystyki Wyświetleń: 516 Tel: 6 Obserwuje: 27 Quote
anica Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Haniu każdy pomaga jak umie :) I ja liczę na to,że zadzwoni właśnie TEN domek. I na niego czekamy :) Oby te postępy nie zatrzymały się tylko nadal sunia ciągle przełamywała swoje lęki. Za to wszyscy trzymamy kciuki :) ... nieustająco! Quote
elik Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Witam psiaki i odwiedzających ws ten słoneczny sobotni poranek :) Kciuki za psianki obowiązkowo! Quote
Tola Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ja tez zaglądam i kciukuję - za wspaniały domek dla Bobika, za postępy Miki no i potem za domek dla Mikusi:) Quote
b-b Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 13 godzin temu, Onaa napisał: Ja podmieniłam ogłoszenie Bambi na Bobika https://www.olx.pl/oferta/pocieszny-bobis-szuka-nowego-domu-CID103-IDsyNDn.html na ZG, ma sporo wyświetleń , były dwie odpowiedzi na olx, ciekawe czy ktoś dzwonił o niego do Szafirki. Od: wczoraj Do: 4 kwi Pocieszny Bobiś szuka nowego domu. podgląd edycja zakończ Za darmo 2 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 4 kwi Statystyki Wyświetleń: 516 Tel: 6 Obserwuje: 27 12 godzin temu, anica napisał: ... nieustająco! 11 godzin temu, elik napisał: Witam psiaki i odwiedzających ws ten słoneczny sobotni poranek :) Kciuki za psianki obowiązkowo! 1 godzinę temu, Tola napisał: Ja tez zaglądam i kciukuję - za wspaniały domek dla Bobika, za postępy Miki no i potem za domek dla Mikusi:) Kochane dziewczyny! Niestety mam pracujący weekend ale zadzwoniła mi Hania,że...jest chyba domek dla Bobika. Pani z Wrocławia :) Jutro umówię się z Panią na rozmowę w poniedziałek i zobaczymy :)trzymajcie kciuki! :D Quote
Alaskan malamutte Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Kochane dziewczyny! Niestety mam pracujący weekend ale zadzwoniła mi Hania,że...jest chyba domek dla Bobika. Pani z Wrocławia :) Jutro umówię się z Panią na rozmowę w poniedziałek i zobaczymy :)trzymajcie kciuki! :D Kciuki bardzo mocno zaciśnięte!! Bobisiu kochany, za najlepszy domek na świecie!!! Quote
Havanka Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 No to za ten potencjalny domek, kciuki już zaciśniete ! Oby okazał się tym, którego szukamy ! Quote
anica Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Niedzielne serdeczności zostawiam również u Mikuni i Bobika Quote
Onaa Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Trzymam kciuki za domek dla Bobika i postępy Mikuni. Miłego dnia :). Quote
Tola Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 14 godzin temu, b-b napisał: Kochane dziewczyny! Niestety mam pracujący weekend ale zadzwoniła mi Hania,że...jest chyba domek dla Bobika. Pani z Wrocławia :) Jutro umówię się z Panią na rozmowę w poniedziałek i zobaczymy :)trzymajcie kciuki! :D To kciuki mocno zaciśnięte - może to właśnie na ten domek Bobik tak czekał... Quote
Havanka Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Czy wiadomo coś więcej o potencjalnym domku? Quote
b-b Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Czy wiadomo coś więcej o potencjalnym domku? Z tego co mi Hania mówiła to samotna osoba. Pracująca bo dzisiaj jak dzwoniłam umawiając się na jutro to też była w pracy. Jutro o 8.00 mamy się zdzwonić . Quote
Havanka Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Z tego co mi Hania mówiła to samotna osoba. Pracująca bo dzisiaj jak dzwoniłam umawiając się na jutro to też była w pracy. Jutro o 8.00 mamy się zdzwonić . Po rozmowie z panią, dowiemy się więcej szczegółów. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Quote
b-b Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Jestem po rozmowie. Nie ma jak o 8.00 rano zmyć łzami jeszcze zaspane oczy. Kochani myślę,że Bobi ma dom :) Tak na krótko. Pani w tamtym roku straciła i córkę i psiaczka, którego w wieku pół roku razem z córką wzięły ze schroniska. W rodzinie zawsze pył psiak. Do Bobika przymierzała się 3 razy i zdecydowała,że już nie chce być sama,że chce jakiemuś biedakowi dać kochający dom. Pani ma znajomą w Ekostraży we Wrocławiu i ta Pani zrobi wizytę PA i się ze mną skontaktuje. Elu i Asiu! Ogłoszenia Bobika, które robiłyście są jeszcze wyróżnione. Może podstawcie jakieś inne potrzebujące psiaczki aby nie marnowały :) 1 2 Quote
Havanka Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Jestem po rozmowie. Nie ma jak o 8.00 rano zmyć łzami jeszcze zaspane oczy. Kochani myślę,że Bobi ma dom :) Tak na krótko. Pani w tamtym roku straciła i córkę i psiaczka, którego w wieku pół roku razem z córką wzięły ze schroniska. W rodzinie zawsze pył psiak. Do Bobika przymierzała się 3 razy i zdecydowała,że już nie chce być sama,że chce jakiemuś biedakowi dać kochający dom. Pani ma znajomą w Ekostraży we Wrocławiu i ta Pani zrobi wizytę PA i się ze mną skontaktuje. Elu i Asiu! Ogłoszenia Bobika, które robiłyście są jeszcze wyróżnione. Może podstawcie jakieś inne potrzebujące psiaczki aby nie marnowały :) Przyznam, że też łezka mi poleciała. Wieści coraz bardziej optymistyczne ! Cieszę się bardzo, że Bobik będzie miał domek ! Boguniu, masz jakieś propozycje, co do psiaczka, którego mam wyróżnić? 1 Quote
elik Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Ale fajnie rozpoczęty poranek :) Super wiadomość. Boguniu cieszę się razem z Tobą :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Tak na krótko. Pani w tamtym roku straciła i córkę i psiaczka, którego w wieku pół roku razem z córką wzięły ze schroniska. W rodzinie zawsze pył psiak. Do Bobika przymierzała się 3 razy i zdecydowała,że już nie chce być sama,że chce jakiemuś biedakowi dać kochający dom. Bardzo, bardzo się ciesze!! bobiku, nech Ci się wiedzie w nowym domku!! 1 godzinę temu, b-b napisał: Elu i Asiu! Ogłoszenia Bobika, które robiłyście są jeszcze wyróżnione. Może podstawcie jakieś inne potrzebujące psiaczki aby nie marnowały :) Bogduniu, to ja podmienię dla Mikusi, dobrze? 1 Quote
b-b Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 20 minut temu, Havanka napisał: Przyznam, że też łezka mi poleciała. Wieści coraz bardziej optymistyczne ! Cieszę się bardzo, że Bobik będzie miał domek ! Boguniu, masz jakieś propozycje, co do psiaczka, którego mam wyróżnić? Elu wybór zostawię Tobie. Zrób jak uważasz. 9 minut temu, elik napisał: Ale fajnie rozpoczęty poranek :) Super wiadomość. Boguniu cieszę się razem z Tobą :) Myślę,że to jest TEN domek :) Tak samo mówiła Hania po rozmowie z Panią :) 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo, bardzo się ciesze!! bobiku, nech Ci się wiedzie w nowym domku!! Bogduniu, to ja podmienię dla Mikusi, dobrze? Twoja wola Asiu :) Może to początek dobrej passy dla wszystkich psiaków :) Oby! Quote
Recommended Posts