Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted

Otrzymałam pieniążki, dziękuję.

Mikusiu ślicznie wyglądasz. Przepraszamy, że nie wiedzieliśmy jak Ci pomóc, ale cały czas trzymamy za ciebie kciuki.

Do adopcji wybiera się sunia, która jest u nas od sierpnia. Nie było o nią żadnego telefonu, aż tu nagle grom z jasnego nieba :) Bobik też czeka na taki grom, bo dotychczasowe telefony były bezsensowne.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Otrzymałam pieniążki, dziękuję.

Mikusiu ślicznie wyglądasz. Przepraszamy, że nie wiedzieliśmy jak Ci pomóc, ale cały czas trzymamy za ciebie kciuki.

Do adopcji wybiera się sunia, która jest u nas od sierpnia. Nie było o nią żadnego telefonu, aż tu nagle grom z jasnego nieba :) Bobik też czeka na taki grom, bo dotychczasowe telefony były bezsensowne.

Haniu każdy pomaga jak umie :)

I ja liczę na to,że zadzwoni właśnie TEN domek. I na niego czekamy :)

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Mikusia zmienia się w oczach :) Spojrzenie, uszka... a te postępy! NO BRAWO! :) Cieszę się z jej postępów :)

Oby te postępy nie zatrzymały się tylko nadal sunia ciągle przełamywała swoje lęki.

Za to wszyscy trzymamy kciuki :)

Posted

Ja podmieniłam ogłoszenie Bambi na Bobika

https://www.olx.pl/oferta/pocieszny-bobis-szuka-nowego-domu-CID103-IDsyNDn.html

na ZG, ma sporo wyświetleń , były dwie odpowiedzi na olx, ciekawe czy ktoś dzwonił o niego do Szafirki.

Od: wczoraj
Do: 4 kwi

673879807_4_94x72_pocieszny-bobis-szuka-

Pocieszny Bobiś szuka nowego domu.

Za darmo

2
Promowane do 4 kwi
Statystyki
Wyświetleń: 516
Tel: 6
Obserwuje: 27

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Haniu każdy pomaga jak umie :)

I ja liczę na to,że zadzwoni właśnie TEN domek. I na niego czekamy :)

Oby te postępy nie zatrzymały się tylko nadal sunia ciągle przełamywała swoje lęki.

Za to wszyscy trzymamy kciuki :)

... nieustająco!okok.gif

Posted
13 godzin temu, Onaa napisał:

Ja podmieniłam ogłoszenie Bambi na Bobika

https://www.olx.pl/oferta/pocieszny-bobis-szuka-nowego-domu-CID103-IDsyNDn.html

na ZG, ma sporo wyświetleń , były dwie odpowiedzi na olx, ciekawe czy ktoś dzwonił o niego do Szafirki.

Od: wczoraj
Do: 4 kwi

673879807_4_94x72_pocieszny-bobis-szuka-

Pocieszny Bobiś szuka nowego domu.

Za darmo

2
Promowane do 4 kwi
Statystyki
Wyświetleń: 516
Tel: 6
Obserwuje: 27

12 godzin temu, anica napisał:

... nieustająco!okok.gif

11 godzin temu, elik napisał:

Witam psiaki i odwiedzających ws ten słoneczny sobotni poranek :)  Kciuki za psianki obowiązkowo!

1 godzinę temu, Tola napisał:

Ja tez zaglądam i kciukuję - za wspaniały domek dla Bobika,  za postępy Miki  no i potem za domek dla Mikusi:)

Kochane dziewczyny!

Niestety mam pracujący weekend ale  zadzwoniła mi Hania,że...jest chyba domek dla Bobika. Pani z Wrocławia :)

Jutro umówię się z Panią na rozmowę w poniedziałek i zobaczymy :)trzymajcie kciuki! :D

Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

Kochane dziewczyny!

Niestety mam pracujący weekend ale  zadzwoniła mi Hania,że...jest chyba domek dla Bobika. Pani z Wrocławia :)

Jutro umówię się z Panią na rozmowę w poniedziałek i zobaczymy :)trzymajcie kciuki! :D

Kciuki bardzo mocno zaciśnięte!! image.jpeg.75e54e861fccef0f1e0effb30d474f75.jpeg Bobisiu kochany, za najlepszy domek na świecie!!!

Posted
14 godzin temu, b-b napisał:

Kochane dziewczyny!

To kciuki mocno zaciśnięte - może to właśnie na ten domek Bobik tak czekał...

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Czy wiadomo coś więcej o potencjalnym domku?

Z tego co mi Hania mówiła to samotna osoba. Pracująca bo dzisiaj jak dzwoniłam umawiając się na jutro to też była w pracy.

Jutro o 8.00 mamy się zdzwonić .

Posted
2 minuty temu, b-b napisał:

Z tego co mi Hania mówiła to samotna osoba. Pracująca bo dzisiaj jak dzwoniłam umawiając się na jutro to też była w pracy.

Jutro o 8.00 mamy się zdzwonić .

Po rozmowie z panią, dowiemy się więcej szczegółów. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Posted

Jestem po rozmowie.

Nie ma jak o 8.00 rano zmyć łzami jeszcze zaspane oczy.

Kochani myślę,że Bobi ma dom :)

Tak na krótko. Pani w tamtym roku straciła i córkę i psiaczka, którego w wieku pół roku razem z córką wzięły ze schroniska. W rodzinie zawsze pył psiak. Do Bobika przymierzała się 3 razy  i zdecydowała,że już nie chce być sama,że chce jakiemuś biedakowi dać kochający dom.

Pani ma znajomą w Ekostraży we Wrocławiu i ta Pani zrobi wizytę PA i się ze mną skontaktuje. 

Elu i Asiu! Ogłoszenia Bobika, które robiłyście są jeszcze wyróżnione. Może podstawcie jakieś inne potrzebujące psiaczki aby nie marnowały :)

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Jestem po rozmowie.

Nie ma jak o 8.00 rano zmyć łzami jeszcze zaspane oczy.

Kochani myślę,że Bobi ma dom :)

Tak na krótko. Pani w tamtym roku straciła i córkę i psiaczka, którego w wieku pół roku razem z córką wzięły ze schroniska. W rodzinie zawsze pył psiak. Do Bobika przymierzała się 3 razy  i zdecydowała,że już nie chce być sama,że chce jakiemuś biedakowi dać kochający dom.

Pani ma znajomą w Ekostraży we Wrocławiu i ta Pani zrobi wizytę PA i się ze mną skontaktuje. 

Elu i Asiu! Ogłoszenia Bobika, które robiłyście są jeszcze wyróżnione. Może podstawcie jakieś inne potrzebujące psiaczki aby nie marnowały :)

Przyznam, że też łezka mi poleciała. Wieści coraz bardziej optymistyczne ! Cieszę się bardzo, że Bobik będzie miał domek ! Boguniu, masz jakieś propozycje, co do psiaczka, którego mam wyróżnić?

• Like 1
Posted

Bardzo, bardzo się ciesze!! bobiku, nech Ci się wiedzie w nowym domku!!

Bogduniu, to ja podmienię dla Mikusi, dobrze? 

• Like 1
Posted
20 minut temu, Havanka napisał:

Przyznam, że też łezka mi poleciała. Wieści coraz bardziej optymistyczne ! Cieszę się bardzo, że Bobik będzie miał domek ! Boguniu, masz jakieś propozycje, co do psiaczka, którego mam wyróżnić?

Elu wybór zostawię Tobie. Zrób jak uważasz.

9 minut temu, elik napisał:

Ale fajnie rozpoczęty poranek :) Super wiadomość. Boguniu cieszę się razem z Tobą :)

Myślę,że to jest TEN domek :)

Tak samo mówiła Hania po rozmowie z Panią :)

1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo, bardzo się ciesze!! bobiku, nech Ci się wiedzie w nowym domku!!

Bogduniu, to ja podmienię dla Mikusi, dobrze? 

Twoja wola Asiu :)

Może to początek dobrej passy dla wszystkich psiaków :)

Oby!