Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
16 godzin temu, Sara2011 napisał:

bakusiowa, jak świetnie pamiętasz kolejność psiaczków :). A ja ostatnio próbowałam sobie przypomnieć jak nazywała się pierwsza sunia z przytuliska z Gołuchowa a to była Mika:). Masz lepszą pamięć niż ja :)

Jeszcze nie jest najgorzej. Ciekawa jestem co słychać u Felusia. Napiszę do Lilu może cos będzie wiedziała.

Posted

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif

Posted
Dnia 12/21/2017 o 14:30, kiyoshi napisał:

Kasiu :) cudowne dziewczyny a Emka pieknie wyszla i na tych zdjeciach!

Pomadke chyba czeka dieta :) jak troszke poobserwujesz to prosimy o wazne info do ogloszen

Zglaszam sie na ochotnika- bede oglaszac :)

Myślę, że obie powinny troszkę ciała zrzucić :-)

Z cieczką Emki mieliśmy raczej fałszywy alarm bo Żelek systematycznie przenosi się na kolejne suczki A Emkę już odpuścił sobie:-)

Emka jest bardzo grzeczna, utrzymuje czystość w domu, dobrze dogaduje się z psiakami. Boi się smyczy i nie podejdzie jak trzymam jakąś w ręku. Ale jak już się ją uda zapiąć to pięknie maszeruje na spacer.

Pomadka też coraz lepiej dogaduje się z psami, ale jest bardzo dominującą sunią. Jedzenie musi dostawać osobno bo bardzo pilnuje miski. Już pokonała strach przed płytkami i sama wchodzi do domu. Do ludzi ogromna przylepa:-) Utrzymuje czystość, przyzwoicie chodzi na smyczy :-)

Myślę, że obie można od razu ogłaszać tylko jakieś zdjęcia postaram się przez weekend dorobić:-)

• Upvote 1
Posted

Bardzo pięknie dziękuję za wpłaty dla sunieczek. Cieszę się niezmiernie , że  tyle dobrych serc je wspomaga <3.

• 20zł -mdk8 /jednorazowa /22.12.2017
  • 30zł -Basia Pus (FB)/dekl.jednorazowa /22.12.2017
  • 30zł -Mela Jakimiuk /22.12.2017 /deklaracja jednorazowa
  • 20zł -nesiowata /22.12.2017/deklaracja jednorazowa

Posted
9 minut temu, kasiainat napisał:

Myślę, że obie powinny troszkę ciała zrzucić :-)

Z cieczką Emki mieliśmy raczej fałszywy alarm bo Żelek systematycznie przenosi się na kolejne suczki A Emkę już odpuścił sobie:-)

Emka jest bardzo grzeczna, utrzymuje czystość w domu, dobrze dogaduje się z psiakami. Boi się smyczy i nie podejdzie jak trzymam jakąś w ręku. Ale jak już się ją uda zapiąć to pięknie maszeruje na spacer.

Pomadka też coraz lepiej dogaduje się z psami, ale jest bardzo dominującą sunią. Jedzenie musi dostawać osobno bo bardzo pilnuje miski. Już pokonała strach przed płytkami i sama wchodzi do domu. Do ludzi ogromna przylepa:-) Utrzymuje czystość, przyzwoicie chodzi na smyczy :-)

Myślę, że obie można od razu ogłaszać tylko jakieś zdjęcia postaram się przez weekend dorobić:-)

Dziękuję Kasiu za wieści o suniach, w sumie bardzo pozytywne:). Pomadka będzie musiala być jedynaczką w domu. Czy ona startuje z zębami tylko przy misce czy również w innych sytuacjach? 

A Żelek to bardzo kochliwy egzemplarz :)

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Sara2011 napisał:

Dziękuję Kasiu za wieści o suniach, w sumie bardzo pozytywne:). Pomadka będzie musiala być jedynaczką w domu. Czy ona startuje z zębami tylko przy misce czy również w innych sytuacjach? 

Miski broni bardzo i denerwuje się jak ją jakiś pies niechcący zachaczy np w drzwiach np. jak ona wchodzi do domu a inny psiak wychodzi z domu. Albo w zabawie na nią wpadną psiaki to się Pomadka stroszy i chce je ustawiać. 

Posted

Na konto dziewczynek wpłynęły deklaracje,za które ślicznie dziękuję <3

• 30zł -seramarias/27.12.2017/dekl. jednorazowa
  • 50zł- Krystyna Mielicka (FB) /27.12.2017/dekl.jednorazowa
  • 60zł -Istar58/27.12.2017/stała XII i I + bonus :)