Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.12.2017 o 21:21, ewu napisał:

Telefon o Foksa oszalał:) Już nie mam siły odbierać.

Ja mam już kandydaturę i jutro wszystko ustalamy. Pani jest z Cżęstochowy mieszka z Córką i wnusiem. W domu jest uratowana sunia w typie Figi:)

Foks byłby cały czas z Panią Basią nawet kiedy pracuje. Pani wysłała mi już nawet swoje zdjęcie i zdjęcia psiuni. W domu były trzy kotki ale już odeszły.

Dożyły 18 lat - każdy. Też dostałam zdjęcia koteczków. Dom z ogrodem ale kotki wychodziły tylko na smyczy, Pani bardzo się o nie bała.

Miałam ogłaszać innych portalach, ale w takim razie na razie wstrzymuje się z dalszymi ogłoszeniami.

Kiedy wizyta PA ?

Posted
38 minut temu, elik napisał:

Miałam ogłaszać innych portalach, ale w takim razie na razie wstrzymuje się z dalszymi ogłoszeniami.

Kiedy wizyta PA ?

Elu jutro się umówimy kiedy ale to tylko formalność:)

Posted
Przed chwilą, ewu napisał:

Elu jutro się umówimy kiedy ale to tylko formalność:)

Super :) To ja jutro podłożę Figę do tych wyróżnionych ogłoszeń, bo szkoda tracić wyróżnień.

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Super :) To ja jutro podłożę Figę do tych wyróżnionych ogłoszeń, bo szkoda tracić wyróżnień.

Dla Figi na tą chwilkę dom bez mężczyzn, czystość już zachowuje - sporadycznie jej się coś przytrafi. Waga- 5 kg.

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

Dla Figi na tą chwilkę dom bez mężczyzn, czystość już zachowuje - sporadycznie jej się coś przytrafi. Waga- 5 kg.

Dzięki Aneciu :)

Posted

Mam chętnych na Figę. Pani mieszka sama, 100m od Niej mieszka Córka z narzeczonym i szukają pieska  do wspólnej opieki .

Wiedzą ,że Figa boi się mężczyzn ale byłaby u Mamy , Córka pomagałaby w opiece pod nieobecność Pani no i powoli próbowałyby oswajać Figę z Panem , rzecz jasna nic na siłę.

Państwo mają kota syberyjskiego uratowanego z jakiej patologii. Wcześniej były pieski ze schroniska , dożyły sędziwego wieku i golden , który w wieku 10 lat oszedł na raka.

Myślę,że warto sprawdzić ten dom, Pani jest urocza, miła, inteligentna.

Czekają na wizytę pa, kto  z Wrocławia pomoże ?

Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

Ja ją proponuję tym co dzwonią o Foksa.

O Foksika juz nie będą dzwonic, bo do jego ogłoszeń wstawiłam Igunię :)

1 godzinę temu, ewu napisał:

Mam chętnych na Figę. Pani mieszka sama, 100m od Niej mieszka Córka z narzeczonym i szukają pieska  do wspólnej opieki .

Wiedzą ,że Figa boi się mężczyzn ale byłaby u Mamy , Córka pomagałaby w opiece pod nieobecność Pani no i powoli próbowałyby oswajać Figę z Panem , rzecz jasna nic na siłę.

Państwo mają kota syberyjskiego uratowanego z jakiej patologii. Wcześniej były pieski ze schroniska , dożyły sędziwego wieku i golden , który w wieku 10 lat oszedł na raka.

Myślę,że warto sprawdzić ten dom, Pani jest urocza, miła, inteligentna.

Czekają na wizytę pa, kto  z Wrocławia pomoże ?

Ale super się złożyło. Z jednych  ogłoszeń domki dla dwóch psiaków może się urodzą :)

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

O Foksika juz nie będą dzwonic, bo do jego ogłoszeń wstawiłam Igunię :)

Ale super się złożyło. Z jednych  ogłoszeń domki dla dwóch psiaków może się urodzą :)

Oby Elu:)

Posted
Przed chwilą, ewu napisał:

Ja:) Pojadę do Cżęstochowy:)

Super :) Ja też lubię sama sprawdzać domki. Nie żebym nie ufała innym sprawdzającym, ale tak wiem gdzie i jak będzie mieszkał mój tymczasik i mogę go sobie wyobrażać w nowych wnętrzach.

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Poker czy  uda Ci się umowić z Państwem przed weekendem?

Będę się starała. Jutro zadzwonię i będę się umawiać.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Czyje zdjęcie ?

4 godziny temu, ewu napisał:

No Pani::)

Acha, czyli znasz już potencjalną panią Foksika :)

Posted

Już rozmawiałam z młodszą panią. Figa byłaby psem mamy. Dziś mam dostać info z terminem spotkania. Przypuszczalnie odbędzie się w sobotę. Chcę ,żeby była na nim starsza pani, młodsza i pan.

Posted
44 minuty temu, Poker napisał:

Już rozmawiałam z młodszą panią. Figa byłaby psem mamy. Dziś mam dostać info z terminem spotkania. Przypuszczalnie odbędzie się w sobotę. Chcę ,żeby była na nim starsza pani, młodsza i pan.

Dziękuję:)

Posted

Pani miała dzwonić wczoraj, cały dzień siedziałam w domu i nic. Może dziś sie odezwie. Jak do g. 16 nie zadzwoni , to ja zadzwonię do niej jeszcze raz.

Posted
5 godzin temu, Poker napisał:

Pani miała dzwonić wczoraj, cały dzień siedziałam w domu i nic. Może dziś sie odezwie. Jak do g. 16 nie zadzwoni , to ja zadzwonię do niej jeszcze raz.

Dzwoniła do mnie mama, bardzo miła . Pani jest lekarką ale chyba ta córka sama podjęła dziwną decyzję bez wiedzy  mamy.

Pani chce Foksika a nie Figę !