seramarias Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 No proszę, jakie to chłopak ma powodzenie, jeszcze trochę, a się pakować zacznie :) Quote
elik Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dnia 11.12.2017 o 21:21, ewu napisał: Telefon o Foksa oszalał:) Już nie mam siły odbierać. Ja mam już kandydaturę i jutro wszystko ustalamy. Pani jest z Cżęstochowy mieszka z Córką i wnusiem. W domu jest uratowana sunia w typie Figi:) Foks byłby cały czas z Panią Basią nawet kiedy pracuje. Pani wysłała mi już nawet swoje zdjęcie i zdjęcia psiuni. W domu były trzy kotki ale już odeszły. Dożyły 18 lat - każdy. Też dostałam zdjęcia koteczków. Dom z ogrodem ale kotki wychodziły tylko na smyczy, Pani bardzo się o nie bała. Miałam ogłaszać innych portalach, ale w takim razie na razie wstrzymuje się z dalszymi ogłoszeniami. Kiedy wizyta PA ? Quote
ewu Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 38 minut temu, elik napisał: Miałam ogłaszać innych portalach, ale w takim razie na razie wstrzymuje się z dalszymi ogłoszeniami. Kiedy wizyta PA ? Elu jutro się umówimy kiedy ale to tylko formalność:) Quote
elik Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Przed chwilą, ewu napisał: Elu jutro się umówimy kiedy ale to tylko formalność:) Super :) To ja jutro podłożę Figę do tych wyróżnionych ogłoszeń, bo szkoda tracić wyróżnień. Quote
Anecik Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 7 minut temu, elik napisał: Super :) To ja jutro podłożę Figę do tych wyróżnionych ogłoszeń, bo szkoda tracić wyróżnień. Dla Figi na tą chwilkę dom bez mężczyzn, czystość już zachowuje - sporadycznie jej się coś przytrafi. Waga- 5 kg. Quote
elik Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: Dla Figi na tą chwilkę dom bez mężczyzn, czystość już zachowuje - sporadycznie jej się coś przytrafi. Waga- 5 kg. Dzięki Aneciu :) Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Mam chętnych na Figę. Pani mieszka sama, 100m od Niej mieszka Córka z narzeczonym i szukają pieska do wspólnej opieki . Wiedzą ,że Figa boi się mężczyzn ale byłaby u Mamy , Córka pomagałaby w opiece pod nieobecność Pani no i powoli próbowałyby oswajać Figę z Panem , rzecz jasna nic na siłę. Państwo mają kota syberyjskiego uratowanego z jakiej patologii. Wcześniej były pieski ze schroniska , dożyły sędziwego wieku i golden , który w wieku 10 lat oszedł na raka. Myślę,że warto sprawdzić ten dom, Pani jest urocza, miła, inteligentna. Czekają na wizytę pa, kto z Wrocławia pomoże ? Quote
elik Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 4 godziny temu, ewu napisał: Ja ją proponuję tym co dzwonią o Foksa. O Foksika juz nie będą dzwonic, bo do jego ogłoszeń wstawiłam Igunię :) 1 godzinę temu, ewu napisał: Mam chętnych na Figę. Pani mieszka sama, 100m od Niej mieszka Córka z narzeczonym i szukają pieska do wspólnej opieki . Wiedzą ,że Figa boi się mężczyzn ale byłaby u Mamy , Córka pomagałaby w opiece pod nieobecność Pani no i powoli próbowałyby oswajać Figę z Panem , rzecz jasna nic na siłę. Państwo mają kota syberyjskiego uratowanego z jakiej patologii. Wcześniej były pieski ze schroniska , dożyły sędziwego wieku i golden , który w wieku 10 lat oszedł na raka. Myślę,że warto sprawdzić ten dom, Pani jest urocza, miła, inteligentna. Czekają na wizytę pa, kto z Wrocławia pomoże ? Ale super się złożyło. Z jednych ogłoszeń domki dla dwóch psiaków może się urodzą :) Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Przed chwilą, elik napisał: O Foksika juz nie będą dzwonic, bo do jego ogłoszeń wstawiłam Igunię :) Ale super się złożyło. Z jednych ogłoszeń domki dla dwóch psiaków może się urodzą :) Oby Elu:) Quote
elik Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 1 minutę temu, ewu napisał: Oby Elu:) Kto sprawdzi domek dla Foksika ? Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 19 minut temu, elik napisał: Kto sprawdzi domek dla Foksika ? Ja:) Pojadę do Cżęstochowy:) Quote
elik Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Przed chwilą, ewu napisał: Ja:) Pojadę do Cżęstochowy:) Super :) Ja też lubię sama sprawdzać domki. Nie żebym nie ufała innym sprawdzającym, ale tak wiem gdzie i jak będzie mieszkał mój tymczasik i mogę go sobie wyobrażać w nowych wnętrzach. Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ja od Pani dostałam już nawet Jej zdjęcie:) Quote
elik Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 2 minuty temu, ewu napisał: Ja od Pani dostałam już nawet Jej zdjęcie:) Czyje zdjęcie ? Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Czyje zdjęcie ? No Pani::) Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Poker czy uda Ci się umowić z Państwem przed weekendem? Quote
Poker Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 2 minuty temu, ewu napisał: Poker czy uda Ci się umowić z Państwem przed weekendem? Będę się starała. Jutro zadzwonię i będę się umawiać. Quote
ewu Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 3 minuty temu, Poker napisał: Będę się starała. Jutro zadzwonię i będę się umawiać. Dziękuję:) Quote
elik Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Czyje zdjęcie ? 4 godziny temu, ewu napisał: No Pani::) Acha, czyli znasz już potencjalną panią Foksika :) Quote
Poker Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Już rozmawiałam z młodszą panią. Figa byłaby psem mamy. Dziś mam dostać info z terminem spotkania. Przypuszczalnie odbędzie się w sobotę. Chcę ,żeby była na nim starsza pani, młodsza i pan. Quote
ewu Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 44 minuty temu, Poker napisał: Już rozmawiałam z młodszą panią. Figa byłaby psem mamy. Dziś mam dostać info z terminem spotkania. Przypuszczalnie odbędzie się w sobotę. Chcę ,żeby była na nim starsza pani, młodsza i pan. Dziękuję:) Quote
Poker Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Pani miała dzwonić wczoraj, cały dzień siedziałam w domu i nic. Może dziś sie odezwie. Jak do g. 16 nie zadzwoni , to ja zadzwonię do niej jeszcze raz. Quote
ewu Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 5 godzin temu, Poker napisał: Pani miała dzwonić wczoraj, cały dzień siedziałam w domu i nic. Może dziś sie odezwie. Jak do g. 16 nie zadzwoni , to ja zadzwonię do niej jeszcze raz. Dzwoniła do mnie mama, bardzo miła . Pani jest lekarką ale chyba ta córka sama podjęła dziwną decyzję bez wiedzy mamy. Pani chce Foksika a nie Figę ! Quote
Recommended Posts