ewu Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Przed chwilą, Figunia napisał: Myslalam o tym, ze gdyby zobaczyla ja na zywo... Takie gdybanie. Ale w glowie mi sie nie miesci, jak mozna sie w tak cudnej Istocie nie zakochac, no nie pojmuje tego... No tak na żywo może byłoby inaczej. Proponowałam spotkanie , Pani obiecała przemyśleć ale na razie cisza... Quote
ewu Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Dżeki ma około 5 miesięcy, będzi docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu. Quote
Anecik Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Dżeki ma około 5 miesięcy, będzi docelowo średniej wielkości. Jest odrobaczony, czyściutki. W przyszłym tygodniu ma być zaszczepiony. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, na koty nie reaguje, uwielbia dzieci, spokojnie zostaje sam w domu. Hihihi ewu wątki Ci się już mylą :) :) Foksik nie wie że jutro jego szczęśliwy dzień. Będę buczeć po nim :( Mój maleńtas kochany. Quote
ewu Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 49 minut temu, anecik napisał: Hihihi ewu wątki Ci się już mylą :) :) Foksik nie wie że jutro jego szczęśliwy dzień. Będę buczeć po nim :( Mój maleńtas kochany. Boże ja już do leczenia się nadaję:) Państwo od Foksika już nie mogą się jutra doczekać. Quote
Anecik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Pojechał Foksik. Oczywiście że się cieszę ale......... Teraz czekamy na Państwa do Kamusi i Tigry. 1 Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Oj biedna jesteś :( Z ulubieńcami tak ciężko się rozstać... Ale cieszę się, że Foksik już ma domek :) To teraz poogłaszać Figunię i wio! :) do domku. Quote
Poker Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Czekam na tekst. Tyśka, machnij jakiś proszę , bo się marnuje wyróżnione ogłoszenie na OLX. Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 46 minut temu, Poker napisał: Tyśka, machnij jakiś proszę , bo się marnuje wyróżnione ogłoszenie na OLX.Figa Ojj, dzisiaj coś mi nie idzie :( Figa (7msc, 5kg) to uosobienie delikatności i dziewczęcości. Można by powiedzieć: taka idealna sunia na podusie. Bo jest taka malusia, słodziusia i kochana. Kocha się przytulać i kraść serduszka ludzi. Choć jak to delikatna i wrażliwa dziewczynka, początkowo - zwłaszcza przy mężczyznach, jest onieśmielona i potrzebuje czasu, miłości i cierpliwości, by przekonać się, że ma do czynienia z dżentelmanami i może zaufać. Jest jeszcze psim dzieckiem, więc dopiero poznaje świat - jednak jest wdzięczną i pojętną uczennicą, szybko się uczy zasad życia z człowiekiem. Już coraz lepiej wychodzi jej trening czystości, choć zdarzają się jej jeszcze malutkie wpadki. Figa może zamieszkać w domu, gdzie jest już zrównoważony pies albo kot. Z racji na jej delikatność, polecamy ją raczej do domu z większymi dziećmi - szalejące maluchy mogą ją trochę przytłaczać, bo sama jest psim dzieckiem. Figa jest już odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. Szukamy jej najlepszego domu, dlatego przy adopcji obowiązuje spotkanie przed/adopcyjne, podpisanie umowy oraz zobowiązanie się do sterylizacji po osiągnięciu przez Figunię dojrzałości płciowej. Nie zostanie wydana na podwórze do budy ani jako zabawka dla dziecka. Quote
Anecik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Members 696 24811 postów Napisano wczoraj o 11:49 · Zgłoś post Malutka, 5-cio kilowa Figa szuka kochającego, odpowiedzialnego domu. Figa ma 7 miesięcy , jest odrobaczona i zaszczepiona na wirusówki. Figunia jest prześlicznym , cudnym psiakiem niestety zanim trafiła do domu tymczasowego przebywała w domu , w którym nie była dobrze traktowana. Figa na początku obawia się mężczyzn ale z czasem otoczona miłością z pewnością się do nich przekona. Poza tym to słodki , uroczy przytulak. Figa zachwuje czystość, jest przyjazna wobec innych psów , nie zwraca uwagi na koty. Przed adopcją obowiązuje wizyta przed adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcj: podaj do mnie:) Jeśli można to teżna śląskie Dziękuję:) To tekst Ewu z wczoraj Quote
ewu Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 50 minut temu, anecik napisał: Members 696 24811 postów Napisano wczoraj o 11:49 · Zgłoś post Malutka, 5-cio kilowa Figa szuka kochającego, odpowiedzialnego domu. Figa ma 7 miesięcy , jest odrobaczona i zaszczepiona na wirusówki. Figunia jest prześlicznym , cudnym psiakiem niestety zanim trafiła do domu tymczasowego przebywała w domu , w którym nie była dobrze traktowana. Figa na początku obawia się mężczyzn ale z czasem otoczona miłością z pewnością się do nich przekona. Poza tym to słodki , uroczy przytulak. Figa zachwuje czystość, jest przyjazna wobec innych psów , nie zwraca uwagi na koty. Przed adopcją obowiązuje wizyta przed adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcj: podaj do mnie:) Jeśli można to teżna śląskie Dziękuję:) To tekst Ewu z wczoraj Ja nie wiem czy jest dobry, nie mam głowy do pisania tekstów. Quote
Poker Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Oba teksty są dobre. Pewnie je jakoś pogodzę. Jak wrócę wieczorem ,to zrobię. Quote
ewu Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Foksik już w domku. Mam fotki z łożka:) 1 Quote
MALWA Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 Zaglądam na watek po blisko tygodniowej nieobecności. W poniedziałek w nocy po zasłabnięciu trafiłam do szpitala, wyszłam w piątek. Teraz jestem tu znowu, i mam nadzieję, że już tak zostanie. Dziękuję wszystkim, którzy dzielnie pilnują wątku ! Quote
MALWA Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Foksik już w domku. Mam fotki z łożka:) Bardzo się ciesze, ze Foksik ma już swój dom! Jestem szczęściarą, bo widziałam ju te zdjęcia! Quote
MALWA Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 Bardzo chciałabym, by i Figa znalazła swój dom, taki prawdziwy i kochający. Quote
Aldrumka Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 1 godzinę temu, MALWA napisał: Zaglądam na watek po blisko tygodniowej nieobecności. W poniedziałek w nocy po zasłabnięciu trafiłam do szpitala, wyszłam w piątek. Teraz jestem tu znowu, i mam nadzieję, że już tak zostanie. Dziękuję wszystkim, którzy dzielnie pilnują wątku ! hej, hej tak nie wolno. MALWA trzymaj się jesteś tu potrzebna. Quote
Poker Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Skomponowałam taki tekst Malutka Figa szuka kochającego domu. Figa to 7. miesięczne psie dziecko, więc dopiero poznaje świat. Jest wdzięczną i pojętną uczennicą, szybko się uczy zasad życia z człowiekiem. Coraz częściej zachowuje zachowuje czystość choć malutkie wpadki jeszcze się zdarzają.Do psów przyjazna, na koty nie zwraca uwagi. Bardzo potrzebuje troski i miłości człowieka. Jest delikatna i wymaga trochę czasu , by mu zaufać , a szczególnie mężczyznom. Najlepiej czułaby się w domu ze spokojnym psem i starszymi dziećmi. Figa jest odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. W trosce o dobro Figi obowiązuje wizyta przed adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: Quote
Anecik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Niestety tylko jedno udało mi się wgrać. Już nie nasz Foksik :) 4 Quote
ewu Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Państwo zakochani w Foksiku do szaleństwa. 1 Quote
ewu Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Dzieci Gucia są cudowne tak jak Gucio. Biedna Figa , jej zrobiono krzywdę:( 1 Quote
Poker Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Foksik jest bardzo podobny do Gucia, taki mały klonik. Co z tekstem? Może być? Czekam na akceptację , chcę puścić ogłoszenie. 1 Quote
MALWA Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 12 godzin temu, Poker napisał: Skomponowałam taki tekst Malutka Figa szuka kochającego domu. Figa to 7. miesięczne psie dziecko, więc dopiero poznaje świat. Jest wdzięczną i pojętną uczennicą, szybko się uczy zasad życia z człowiekiem. Coraz częściej zachowuje zachowuje czystość choć malutkie wpadki jeszcze się zdarzają.Do psów przyjazna, na koty nie zwraca uwagi. Bardzo potrzebuje troski i miłości człowieka. Jest delikatna i wymaga trochę czasu , by mu zaufać , a szczególnie mężczyznom. Najlepiej czułaby się w domu ze spokojnym psem i starszymi dziećmi. Figa jest odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. W trosce o dobro Figi obowiązuje wizyta przed adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: Dla mnie tekst ok. Ale podkreslilabym, ze lepie, by Figa trafila do pani niz pana. Quote
MALWA Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Przypomnialam sobie, ze anecik informowala mnie, ze za odrobaczenie Foxa i Figi zaplacila 18 zl. Figa byla odrobaczana 2 x bo miala robale. Aldrumka - przelej prosze jeszcze 18 zl za tabletki. Quote
MALWA Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 3 godziny temu, anecik napisał: Niestety tylko jedno udało mi się wgrać. Już nie nasz Foksik :) Kochane serduszko :) 1 Quote
Aldrumka Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 11 minut temu, MALWA napisał: Przypomnialam sobie, ze anecik informowala mnie, ze za odrobaczenie Foxa i Figi zaplacila 18 zl. Figa byla odrobaczana 2 x bo miala robale. Aldrumka - przelej prosze jeszcze 18 zl za tabletki. ok. Quote
Recommended Posts