Nesiowata Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 No i mamy piątkowe południe. Niby trochę chłodniej, ale nie jest źle. Nadal życzę jak najwięcej zdrowia i spokoju. Mimi - zachowuj się jak przystało na porządnego psa. Może wtedy zajączek przypomni sobie o Twoim istnieniu? Quote
Nesiowata Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Sobota znów pogodna, choć dla mnie to dziwny dzień z uwagi na niemożliwość święcenia pokarmów. Ale człowiek zwierze rozumne, wszystko strawi. Trzymajcie się zdrowo i w spokoju. Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 I ja dołączam się do życzeń. Z opóźnieniem, ale dużo, dużo zdrowia i spokoju! :) To już trzecia Wielkanoc Mimi u Jaguski. Ciekawe czy była grzeczna? ;) Quote
Nesiowata Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Dalej życzę zdrowych i spokojnych świąt mimo panującej sytuacji. A Mimiśce wygodnego życia bez efektów specjalnych. Quote
Nesiowata Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Witaj Jagusko, witaj lisiczko! mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie, bez jakichkolwiek atrakcji. Właśnie tego spokoju życzę wszystkim. Bardzo go teraz brakuje. Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 I ja również zaglądam z życzeniami świątecznymi i nieustającą nadzieją na domek dla Mimisi. Ale widzę, ze w tym temacie wciąż nie ma nowych wieści... Quote
Tyśka) Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 14 minut temu, Havanka napisał: Ale widzę, ze w tym temacie wciąż nie ma nowych wieści... Havanko, dzisiaj miałam natarczywie wysylane smsy przez mamę 6letniego dziecka. Nalegała na spotkanie, bo jej syn kocha pieski i koniecznie chce, aby wychowywał się z małym psem. A Mimi się spodobała. Mimo, że napisałam, że Mimi nie nadaje się do takich warunków, a i na razie adopcja jest wstrzymana to pani nadal wysyłała mi morze smsów, że są idealnym domem dla Mimi i że jej synek jest inny niż pozostałe dzieci i czemu im utrudniam adopcję ;) I tak to wygląda. Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Havanko, dzisiaj miałam natarczywie wysylane smsy przez mamę 6letniego dziecka. Nalegała na spotkanie, bo jej syn kocha pieski i koniecznie chce, aby wychowywał się z małym psem. A Mimi się spodobała. Mimo, że napisałam, że Mimi nie nadaje się do takich warunków, a i na razie adopcja jest wstrzymana to pani nadal wysyłała mi morze smsów, że są idealnym domem dla Mimi i że jej synek jest inny niż pozostałe dzieci i czemu im utrudniam adopcję ;) I tak to wygląda. Czyli są propozycje domów, tylko beznadziejne. Kurcze, co jest nie tak, ze odzywają się nie ci ludzie, na których czekamy ? Quote
elficzkowa Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Wpłata na konto Mimi (12.04.2020): b-b - stała na IV : 10 zl Quote
Nesiowata Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Witajcie poświątecznie. Jak Mimi - dostała zajączkowy prezent? A może nie zasłużyła? Quote
Nesiowata Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Dobrego dnia Jagusko, cudownego życia Mimiśka. Odezwijcie się po świętach! Quote
jaguska Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Witamy się z Wami po świętach, wiosennymi kwiatkami z ogródka. Dziękujemy za życzenia świąteczne. Mam nadzieję że wszyscy w dobrym zdrowiu je spędziliście, że dbacie o siebie. Ciężkie czasy przychodzą i dla ludzi, i dla zwierząt. Wiele osób utraciło pracę, wiele firm się zamknęło, wiele jeszcze upadnie. Ludziom coraz ciężej, szczęście mają te zwierzaki, które trafiają pod opiekę zwierzolubów, tak jak między innymi tutaj, na dogomanię. U nas na razie wszystko w porządku, mamy ogród, mamy wolność ;). I na deser, robione bez wiedzy głównych bohaterów foty, pokazujące rzeczywistość i charakter naszej rudej cwaniary, oraz niereformowalny Połówek, nic tylko ręce załamać. Niestety na Połówka nie ma rady, ma zakaz dokarmiania, w oczy przyznaje mi rację, a poza oczami... Dobrego dnia życzymy 5 Quote
elik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Masz cudnego Połówka Iwonko, kwiatusie też śliczne :) Quote
Tyśka) Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Mimi może przybić łapkę z moim gamońciem, Twój Połówek - z moją mamą i babcią. No idealnie ten sam obrazek jak z mojego rodzinnego domu - a ja się potem dziwię, że pies utrzymuje talię walca ;). Wszystkiego dobrego! Quote
elficzkowa Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Karma dla Mimi zamówiona ale od razu informowano mnie o opóźnieniach. Nie mam jeszcze żadnej informacji o wysyłce. Quote
Radek Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 16 godzin temu, jaguska napisał: Połówek, nic tylko ręce załamać. Niestety na Połówka nie ma rady, ma zakaz dokarmiania, w oczy przyznaje mi rację, a poza oczami... 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Twój Połówek - z moją mamą i babcią. Połówki już takie są :D Quote
Nesiowata Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 W słoneczny czwartkowy poranek powitam Jaguskę i rudego diablełka z nieustającymi życzeniami zdrowia i optymistycznego spojrzenia na świat. Żyjcie spokojnie i pokazujcie się od czasu do czasu. Quote
jaguska Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Żyjcie spokojnie i pokazujcie się od czasu do czasu. :) Pokazujemy się w standardowym zestawieniu ;) 2 Quote
Nesiowata Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 45 minut temu, jaguska napisał: :) Pokazujemy się w standardowym zestawieniu ;) Jak zwykle - koszyczki mają wzięcie u wszystkich. Quote
Tyśka) Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 Mimo, że adopcja Mimi jest wstrzymana to miałam po raz pierwszy od bardzo dawna sympatyczne zapytanie o nią. Widać, że Państwo uważnie przeczytali ogłoszenie rudej, bo zapytali o to jak wyglądają relacje Mimi z psimi samcami (w ogłoszeniu było, że kompletnie nie nadaje się do suczek), opisali po krótce swojego psiaka i poprosili o opis zachowań Mimi w relacjach z psami. Zapytanie z ogłoszenia z Łazisk Górnych. Nie wiem czy to będzie mieć ciąg dalszy, ale cieszy mnie to, że są jeszcze ludzie, którzy z uwagą czytają ogłoszenie. Ufff :) 1 Quote
Nesiowata Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Lisiczko witaj w sobotnie popołudnie. Słonko nas nie opuszcza, a deszczu jak nie było tak dalej nie ma.Trzymajcie się zdrowo nie dajcie zwariować. 27 minut temu, Tyś(ka) napisał: Widać, że Państwo uważnie przeczytali ogłoszenie rudej, bo zapytali o to jak wyglądają relacje Mimi z psimi samcami (w ogłoszeniu było, że kompletnie nie nadaje się do suczek), opisali po krótce swojego psiaka i poprosili o opis zachowań Mimi w relacjach z psami. Zapytanie z ogłoszenia z Łazisk Górnych. Nie wiem czy to będzie mieć ciąg dalszy, ale cieszy mnie to, że są jeszcze ludzie, którzy z uwagą czytają ogłoszenie. Ufff :) Co niektórzy umieją czytać?! Nuż widelec - może będzie ciąg dalszy? Quote
Recommended Posts