MALWA Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 36 minut temu, anecik napisał: Dziś już z psiakami lepiej, jeszcze coś tam mruknie i kłapnie ale raczej ze strachu. Czystość nadal zachowuje, wtrąbłia michę, biega jak szalona - korzysta z wolności :) Iga jest w swoim zywiole ! Quote
ewu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 18 godzin temu, MALWA napisał: Basia przeprasza, ze nie bywa tu czesto. Ma urwanie glowy i statnio. Nawet jej plany na ten czas poszly obok. MALWA dziękuję:) Przepraszam Was ale strasznie dużo złego się dzieje i nie daję już rady z tym wszystkim. Madzia , która wiozła Igę strasznie się martwi ,że jej przez awarię auta nie dowiozła. Na dodatek dzisiaj ostatecznie wraca do szpitala bo przestała praktycznie chodzić:( Wypadł jej dysk .Madzia ma w domu jednego szczeniaczka z kartonu a Luna , która została u niej na zawsze ma mieć we środę steylkę. Sterylkę odwołamy ale co ze szczeniaczkiem ....:( Ja mam znowu 5 psów i dodatkowo wnuka pod opieką, Pączek ma raka i kolejne zapalenie trzustki więc codziennie siedzę z nim u weta:( Nie dam rady wziąc szczeniaczka:( Anecik dziękuję ,ze uratowałaś sytuację z Igą. 1 Quote
ewu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Wczoraj pół dnia w aucie. Iga do anecik i dodatkowo do Żor zawiozłyśmy malutkiego pieska ze schronu. Okruszek nie dawał sobie rady i ubłagałam znajomych żeby wzięli go na dt. Quote
ewu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 8 godzin temu, Elisabeta napisał: Starsza pani utuczyła nam Sunię... Igunia, przechodzimy na dietę. :-) Koleżanki i koledzy też Cię na pewno rozruszają na śniegu. :-) Dobrego poniedziałku. Utuczyła i odwiozła do schronu:( Quote
elik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 11 minut temu, ewu napisał: Wczoraj pół dnia w aucie. Iga do anecik i dodatkowo do Żor zawozłyśmy malutkiego pieska ze schronu. Okruszek nie dawał sobie rady i ubłagałam znajomych żeby wzięli go na dt. Basiu, a co ze zdjęciem ? Mam w e-mailu, a tu go nie ma. Quote
ewu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Przed chwilą, elik napisał: Basiu, a co ze zdjęciem ? Mam w e-mailu, a tu go nie ma. Elu z jakim? Quote
elik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 3 minuty temu, ewu napisał: Elu z jakim? Pod Twoim postem, że odwiozłas maluszka do znajomych jest jego zdjęcie. A na watku go nie ma :) EDIT Soreczki, to z wątku maleństw :) Quote
ewu Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Elu na Maleństwach jest. Tu go wykasowałam bo to wątek Igi.Omyłkowo tu go wkleiłam. Quote
elik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Tak Basiu, to ja sie zagapiłam, bo na obu watkach jest dokładnie ten sam tekst :) Soreczki. Quote
elik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 2.12. na koncie Iguni pojawiła się wpłata .30,00 zł od iwstar58 deklaracja za XI-XII.2017 i I.2018 a dzisiaj tj. 4.12. wpłata 10,00 zł od Agnieszka103 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 Martwia mnie finanse suni. Po zaplaceniu za grudzien zostanie 40 zl. Po wplynieciu stalych deklaracji za grudzien suczka bedzie miala 130 zl. Brakuje 70 zl, by zaplacic za styczen.... Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 Dnia 28.11.2017 o 20:54, Poker napisał: Dobra,łamię moje zasady i wpłacę jednorazowo 100 zł i wyciągajcie ją. Zaczelam sprawdzac watek i znalazlam taka deklaracje. Nie jestem tylko pewna czy Poker dostala konto. Zaraz wysylam. Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 Dnia 24.11.2017 o 20:43, Olena84 napisał: Jestem z zaproszenia Onaa, postaram się jakoś pomóc W zwiazku z deklaracja wplaty 20 zl (przeslana do mnie na pw) pezesylam konto do wplaty. Quote
Olena84 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 o kurcze ciocia ile cytatów;) ok dziś zwrócę i dorzucę coś od siebie;) Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 1 minutę temu, Olena84 napisał: o kurcze ciocia ile cytatów;) ok dziś zwrócę i dorzucę coś od siebie;) Dziekuje za chec pomocy dla suni. A cytaty zaraz likwiduje. :) Quote
Elisabeta Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 W południe zaglądam do Iguni. :-) Malwa, jutro wyślę Iguni deklaracje od grudnia do lutego. Quote
Poker Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Na jakie konto mam wpłacić? Tyle tych bied ,że już się gubię w wątkach i imionach. Quote
magenka1 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 moja jednorazowa deklaracja dzisiaj została wysłana Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 50 minut temu, Elisabeta napisał: W południe zaglądam do Iguni. :-) Malwa, jutro wyślę Iguni deklaracje od grudnia do lutego. Dziekujeekuje za pomoc ! Quote
MALWA Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 35 minut temu, Poker napisał: Na jakie konto mam wpłacić? Tyle tych bied ,że już się gubię w wątkach i imionach. Konto juz wyslalam ! Quote
Recommended Posts