elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 10 godzin temu, b-b napisał: Witaj Elu! Fajnie,ze już jesteś z nami...ale ale czytam ,że chyba nie za długo to potrwa bo netu nie masz na działce. :( Dzielna Nasza dziewczyna była u weta :D Witaj Boguniu :) Jestem skarbnikiem kilku psiaczków i mam pod opieką 2 psiaczki - Bernie i Caniska więc nie mogę sobie pozwolić na niemanie :) dostępu do netu. Jeśli okaże się, definitywnie, że na działce nie ma zasięgu, co byłoby dziwne, bo do ubiegłego roku był, co prawda ostatnio pojawiał si i znikał, ale był, to niestety nie będę musiała przyjeżdżać do kraka co kilka dni :( Przeraża mnie taka perspektywa Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj dzielna Benito. Chłodem coś zaciąga, zle jak narazie burza przeszła okiem. ChociaŻ wczoraj wiecZorem Neska i Lala miały problem z jedzeniem kolacji - zjadły dopiero kiedy ucichły grzmoty. Pierwszy raz coś takiego się zdarzyło. I jeszcze miski miały przy moich nogach. Wczoraj późnym wieczorem w kraku też była burza. Krótka, ale była. Deszczyk tylko pokropił, a przydałby się spokojny długi deszcz. Ale dobrze, że choć trochu pokropiło :) Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 15 godzin temu, elik napisał: Kary za złamanie Regulaminu będziemy ustalały wspólnie, adekwatne do ciężaru i rodzaju wykroczenia :) . . . 2 godziny temu, Elisabeta napisał: . . . Jestem za batami. . . . Elisabetko, tak subtelna, delikatne kobietka i takie kary :) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: A kto miałby być egzekutorem? 2 godziny temu, Elisabeta napisał: To chyba jasne, że Eliczek. Nie piszę się na to. Nie, nie, nie :) 1 Quote
anica Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Witamy nowy dzionek z Benitką we Wrocławiu od rana piękne słoneczko, czego i wszystkim życzę :) wizyta Beni u weta widać bez większych 'strachów' jak każde futerko boi się ale daje radę! :) 1 Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 2 minuty temu, anica napisał: Witamy nowy dzionek z Benitką we Wrocławiu od rana piękne słoneczko, czego i wszystkim życzę :) wizyta Beni u weta widać bez większych 'strachów' jak każde futerko boi się ale daje radę! :) Witaj Aniu :) W kraku ranek był pochmurny i zamglony, ale już zaczyna się rozpogadzać. Może nawet wyjdzie słoneczko :) Quote
Elisabeta Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Elisabetko, tak subtelna, delikatne kobietka i takie kary :) Eliku, nie wiem, co mnie rano napadło. Może to te nocne burze... Przepraszam kochane Fanki. Tak kochamy Beniusię, że kary w ogóle nie będą w naszym Klubie potrzebne. 1 Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 1 minutę temu, Elisabeta napisał: Eliku, nie wiem, co mnie rano napadło. Może to te nocne burze... Przepraszam kochane Fanki. Tak kochamy Beniusię, że kary w ogóle nie będą w naszym Klubie potrzebne. Tak, to te burze nagromadziły napięcie :) Myślę dokładnie tak samo Elisabetko :) Quote
Tyśka) Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Ojeej, Elisabeto jaka groźna :)) To ja się przywitam z Benią naszą kochaną. 2 Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Tęskniłam za Wami, za Waszym poczuciem humoru, troską o Benię, wzajemną życzliwością, serdecznością. Ogólnie rzecz biorąc za Wami wszystkimi kochane Faneczki i Dziewczyny z wątku Beni!!! 1 1 Quote
Tyśka) Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Jestem w Klubie... a nie wiem czemu takiego zaniedbania dokonałam... i nie nosiłam banerka Beni? Powiedzcie mi?? :( Pokornie biję się w pierś i teraz już mogę z dumą spacerować z Benią po dogomanii. Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jestem w Klubie... a nie wiem czemu takiego zaniedbania dokonałam... i nie nosiłam banerka Beni? Powiedzcie mi?? :( Pokornie biję się w pierś i teraz już mogę z dumą spacerować z Benią po dogomanii. No to masz szczęście, że sama sie w piersi swoje własne bijesz. Tom razom Ci wybaczamy, ale, ale banerek Klubowy prosiemy załączyć do sygnatury ! :) To nasz znak rozpoznawczy :) Quote
Tyśka) Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 5 minut temu, elik napisał: No to masz szczęście, że sama sie w piersi swoje własne bijesz. Tom razom Ci wybaczamy, ale, ale banerek Klubowy prosiemy załączyć do sygnatury ! :) To nasz znak rozpoznawczy :) Dziękuję, o łaskawcy! To moge usunąć ten niebieski (który bardzo mi się podoba)? Bo inaczej będę mieć za dużo sygnaturek.... :( I muszę zrezygnować z jakiegoś, no a nie chcę usuwać swoich psiaków... :( Quote
Nesiowata Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 6 godzin temu, Elisabeta napisał: To chyba jasne, że Eliczek. Chciałabym to widzieć. 1 Quote
Elisabeta Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Tysia z błękitnym banerkiem Beni. No nareszcie. 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: To moge usunąć ten niebieski (który bardzo mi się podoba)? Bo inaczej będę mieć za dużo sygnaturek.... :( I muszę zrezygnować z jakiegoś, no a nie chcę usuwać swoich psiaków... :( Tysiu, możesz sobie zmniejszyć banerek klubowy... Tak jak ja, a nawet bardziej. Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Chciałabym to widzieć. Nic z tego, możesz tylko pomarzyć Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Tysia z błękitnym banerkiem Beni. No nareszcie. Tysiu, możesz sobie zmniejszyć banerek klubowy... Tak jak ja, a nawet bardziej. Popieram :) Absolutnie nie kasuj swoich banerków. One są tu najważniejsze! Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Czytałam Elisabetko, że wpłaciłaś deklarację za V i VI, chciałam zacytować i napisać, że wpłynęła, ale nie mogę znaleźć tego postu :( Tak więc bez cytowania piszę, że 23.04 wpłynęła kwota 60,00 zł deklaracja za V i VI Elisabetko bardzo serdecznie dziękuję 1 Quote
b-b Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Hej Kochany FK naszej Benitki :D Dobrze Elu ,że już jesteś i oby tak zostało nawet po Twoim wyjeździe na działeczkę :) 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję, o łaskawcy! To moge usunąć ten niebieski (który bardzo mi się podoba)? Bo inaczej będę mieć za dużo sygnaturek.... :( I muszę zrezygnować z jakiegoś, no a nie chcę usuwać swoich psiaków... :( Tysiu a nie możesz poustawiać sygnaturek jedną za drugą? To by tylko wtedy dwa rzędy ich były? Edit: No a teraz masz je w 2 rzędach :/ Czy też tam macie,że jak otworzycie jakiś temat to raz posty są napisane szerzej a raz w węższym rzędzie a te ogłoszenaia po prawej zajmują wtedy pół strony? Quote
elik Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Dzisiaj tj. 24.04. na konto Benusi wpłynęła kwota 20,00 zł - moja deklaracja na V. Deklarowałam 10,00 zł, ale Beni cały czas coś brakuje więc teraz będzie brakowało nieco mniej :) Quote
Elisabeta Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dzień dobry, Beniusiu. 9 godzin temu, elik napisał: Czytałam Elisabetko, że wpłaciłaś deklarację za V i VI, chciałam zacytować i napisać, że wpłynęła, ale nie mogę znaleźć tego postu :( Eliczku,, pisałam w poniedziałek, ale tu było tyle postów z radości po Twoim powrocie, że mogłaś się "pogubić". Dobrego dnia dla wszystkich Fanek. 1 Quote
Nesiowata Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Witaj Beniutka. Pozdrów swoją "obstawę" i spokojnie czekaj na domek. 1 Quote
Elisabeta Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: Czy też tam macie,że jak otworzycie jakiś temat to raz posty są napisane szerzej a raz w węższym rzędzie a te ogłoszenaia po prawej zajmują wtedy pół strony? B-b, też tak mam... I już tak kiedyś było... Wydaje mi się, że może niektóre reklamy są zbyt szerokie. Wchodzę na stronę i jest dobrze, po chwili włącza się szeroka reklama i wszystko się rozjeżdża... Tylko że u mnie na szczęście jest to kosztem ogłoszeń po prawej. 1 Quote
elik Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 10 godzin temu, b-b napisał: Hej Kochany FK naszej Benitki :D . . . Czy też tam macie,że jak otworzycie jakiś temat to raz posty są napisane szerzej a raz w węższym rzędzie a te ogłoszenaia po prawej zajmują wtedy pół strony? Dokładnie tak i ja też mam niestety. W dodatku raz mam wszystkie opcje edytowania, łącznie z justowaniem, kolorem czcionki i jej wielkością, a innym razem (najczęściej) tylko połowę, bez tych wymienionych :( 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniusiu. Eliczku,, pisałam w poniedziałek, ale tu było tyle postów z radości po Twoim powrocie, że mogłaś się "pogubić". Dobrego dnia dla wszystkich Fanek. Nie ukrywam, że wzruszona Waszą reakcją na mój powrót uroniłam łezkę :) Warto było ponieść trudy podróży, choćby "tylko" z tego powodu :) 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniutka. Pozdrów swoją "obstawę" i spokojnie czekaj na domek. No tak, nasza Benia ma teraz dwóch bodyguardów :) W takiej obstawie faktycznie może spokojnie czekać na ekstra domek :) 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: B-b, też tak mam... I już tak kiedyś było... Wydaje mi się, że może niektóre reklamy są zbyt szerokie. Wchodzę na stronę i jest dobrze, po chwili włącza się szeroka reklama i wszystko się rozjeżdża... Tylko że u mnie na szczęście jest to kosztem ogłoszeń po prawej. Te zmieniające się możliwości edycji są irytujące a różne szerokości strony są utrudnieniem w korzystaniu z dogo :( Wszystkim Faneczkom i odwiedzającym naszą Benitkę Quote
anica Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Serdeczności przybiegłam zostawić dla całego FanKlubu Benitki, Dobrego dnia dla wszystkich życzę :) 1 Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dnia 24.04.2018 o 16:26, Elisabeta napisał: Tysia z błękitnym banerkiem Beni. No nareszcie. Tysiu, możesz sobie zmniejszyć banerek klubowy... Tak jak ja, a nawet bardziej. 22 godziny temu, elik napisał: Popieram :) Absolutnie nie kasuj swoich banerków. One są tu najważniejsze! 21 godzin temu, b-b napisał: Hej Kochany FK naszej Benitki :D Dobrze Elu ,że już jesteś i oby tak zostało nawet po Twoim wyjeździe na działeczkę :) Tysiu a nie możesz poustawiać sygnaturek jedną za drugą? To by tylko wtedy dwa rzędy ich były? Edit: No a teraz masz je w 2 rzędach :/ Czy też tam macie,że jak otworzycie jakiś temat to raz posty są napisane szerzej a raz w węższym rzędzie a te ogłoszenaia po prawej zajmują wtedy pół strony? Coś pokombinuję Dziękuję za podpowiedzi. Szerokość forum mam normalnie zawsze, żadnych zmian nie ma. Reklamy mi nie przeszkadzają, bo mam AdBlocka :) 1 Quote
Recommended Posts