elik Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 14 minut temu, Elisabeta napisał: Eliku, to trzymam kciuki u Beni za Iwcię. Super :) To 3mamy razem :) 1 Quote
elik Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Pani Ewa kupiła dla Benuli likarstwo na wątróbkę, bo poprzednie skończyło się. Przelew Quote
Tyśka) Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Super, że Iwcia dostała szansę - może się spodoba :) Oby, już długo czeka na dom... A Benia doczeka się swojego domku. Quote
Elisabeta Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Dzień dobry, Beniu. Dzień coraz dłuższy i teraz piszę swój poranny post już w szarościach przed wschodem słońca. Dobrego dnia dla wszystkich Przyjaciół Beniusi. Quote
b-b Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Słonecznego dnia Wam życzę a Beni odwagi maleńka! :) Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Super, że Iwcia dostała szansę - może się spodoba :) Oby, już długo czeka na dom... A Benia doczeka się swojego domku. Wysłałam wczoraj także zdjęcia suni od ala123, ale na razie nie dostałam odpowiedzi. Benia jeszcze musi się oswoić z różnymi sytuacjach. Wczoraj p. Ewa zamierzała zabrać ją w odwiedziny do znajomej. Ciekawa jestem jak Benia się zachowywała :) Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Nadrabiam zaległości :) To tak tylko wpadniesz, jak po ogień ? Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Beni i wszystkim dwunożnym Kobietkom wszystkiego najlepszego Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniu. Dzień coraz dłuższy i teraz piszę swój poranny post już w szarościach przed wschodem słońca. Dobrego dnia dla wszystkich Przyjaciół Beniusi. Dzień coraz dłuższy, wiosna coraz bliżej :) Dobrego dnia wszystkim Kobietom Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Beniusiu. Dobrego i miłego dnia Nesiowata :) 1 Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Słonecznego dnia Wam życzę a Beni odwagi maleńka! :) Serdecznego i miłego dnia dla Ciebie b-b :) Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Dostałam SMSa ze sprawozdaniem z wczorajszej wizyty u znajomej p. Ewy. Benia obeszła mieszkanie, mięska od pani nie wzięła, obwąchała kocie miski i siedziała przyklejona do nogi p. Ewy. Nie jest super, ale mogło być gorzej, przynajmniej tak spodziewała się p. Ewa :) W piątek kolejna wizyta u znajomej :) Będę relacjonować. 2 1 Quote
b-b Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 24 minuty temu, elik napisał: Dostałam SMSa ze sprawozdaniem z wczorajszej wizyty u znajomej p. Ewy. Benia obeszła mieszkanie, mięska od pani nie wzięła, obwąchała kocie miski i siedziała przyklejona do nogi p. Ewy. Nie jest super, ale mogło być gorzej, przynajmniej tak spodziewała się p. Ewa :) W piątek kolejna wizyta u znajomej :) Będę relacjonować. Nie jest dobrze ale...czyż nie chodziła sama po obcym sobie terenie? Czy nie zakopała się tam w myszą dziurę? Nie zwiedziła, powąchała i usiadła przy znanej sobie osobie. Myślę, ze jak na Benitkę to już WIELKIE coś! :) 2 Quote
anica Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 A ja pomyślałam ,dokładnie tak jak, Bogda! powoli , małymi kroczkami, inaczej nie uda się Beni , zsocjalizować, ja mocno zaciskam za wizytę w piątek! za jakiś mały, kroczek do przodu 2 Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 11 minut temu, b-b napisał: Nie jest dobrze ale...czyż nie chodziła sama po obcym sobie terenie? Czy nie zakopała się tam w myszą dziurę? Nie zwiedziła, powąchała i usiadła przy znanej sobie osobie. To chyba już coś! :) Masz rację Boguniu :) Dlatego napisałam, że mogło być gorzej :) Zobaczymy jak będzie się zachowywała na kolejnej wizycie. Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Przed chwilą, anica napisał: A ja pomyślałam ,dokładnie tak jak, Bogda! powoli , małymi kroczkami, inaczej nie uda się Beni , zsocjalizować, ja mocno zaciskam za wizytę w piątek! za jakiś mały, kroczek do przodu Ja myślę dokładnie tak samo :) Nic na siłę, tylko .... :) Quote
anica Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 8 minut temu, elik napisał: Ja myślę dokładnie tak samo :) Nic na siłę, tylko .... :) Wiem, wiem! ... serce co innego i rozum, co innego ;) chociaż dzisiaj ,odpuść Elu, niech to będzie Miły dzień :) Quote
Elisabeta Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Ruch dzisiaj u Beni i ile pięknych kwiatów... Eliku, nie było źle. Nawet jestem troszkę i mile zaskoczona... Nasza Benitka jest bardzo dzielna. Jeszcze zrozumie, że chodzenie w gości jest bardzo miłe. A jeszcze milsze są potem... powroty w swoje kąty. Kciuki za jutrzejszą wizytę. Tak jak Wy, Kochane, jestem dobrej myśli. 1 Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Przed chwilą, anica napisał: Wiem, wiem! ... serce co innego i rozum, co innego ;) chociaż dzisiaj ,odpuść Elu, niech to będzie Miły dzień :) Aniu, ja i sercem i rozumem tak samo :) Wiem, że Benia potrzebuje czasu, a jej postępy przyniosą wreszcie skutek, na który będę czekała tyle ile będzie trzeba :) To: "Nic na siłę, tylko...." to był oczywiście żart. Może niezbyt stosowny, ale żart :) Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Przed chwilą, Elisabeta napisał: Ruch dzisiaj u Beni i ile pięknych kwiatów... Eliku, nie było źle. Nawet jestem troszkę i mile zaskoczona... Nasza Benitka jest bardzo dzielna. Jeszcze zrozumie, że chodzenie w gości jest bardzo miłe. A jeszcze milsze są potem... powroty w swoje kąty. Kciuki za jutrzejszą wizytę. Tak jak Wy, Kochane, jestem dobrej myśli. Też się cieszę, bo uważam, że nie było źle. Nie było zachwycająco, ale nie było źle, a w jej sytuacji, to już dobrze :) Bardzo mnie to cieszy. Tylko napomknę (więcej na wętku Kikuni, ale później bo muszę teraz wyjść), że miałam dobrze brzmiący telefon o Kikunię. Quote
Tyśka) Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Ja jestem bardzo dumna z Beni - proszę tam jej przekazać :) Mój nie jest dzikuskiem, jest lękliwcem i w obcym miejscu też siedzi obok mnie, potrzebuje czasu, aby dać się dotknąć przez obcych czy interesować otoczeniem. Im więcej wyjazdów, przepracowania lęków i wzmocnienia jego pewności siebie, tym ten czas oswajania się w nowym miejscu się skraca - coraz bardziej otwarty jest na otoczenie, ale pamiętam początki... wcale nie był lepszy od Beni ;) Teraz szybko luzuje, chociaż i tak ma baczne oko na mnie - czy przypadkiem mu nie ucieknę, czy przypadkiem o nim nie zapomnę :) Jeżeli Benitka w obcym miejscu nie wpada w panikę to jest to powód do dumy :) 1 Quote
elik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Kochane Kobiety bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia :) Tak, jestem dumna z Beni i dziękuje p. Ewie, że stara się wyprowadzić sunię na prostą :) 1 Quote
Elisabeta Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Kochane Kobiety bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia :) Tak, jestem dumna z Beni i dziękuje p. Ewie, że stara się wyprowadzić sunię na prostą :) Ja też bardzo dziękuję pani Ewie. Eliku, a czy pani Ewa zna Dogo i może czyta wątek Beni? 1 Quote
Recommended Posts