elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 6 godzin temu, anica napisał: Havanko, kochana czy dałabyś się zaprosić...do Iguni ,może w tak zwanym...międzyczasie, pomogłabyś nam Podpinam się do prośby :) Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 4 godziny temu, teresaa118 napisał: przy nastepnych przelewach pomysle o Beni, poprosze o konto Bardzo serdecznie dziękuję Teresko Mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie domek, jak tylko co nieco się oswoi, ale wiadomo kasiorka potrzebna, bo i DT płatny 250 zł/m-c i wet też kosztuje. Bardzo gorąco dziękuję. Zaraz podam nr konta. Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Benia jest cudnaz wierzę że pokona strachy i szybko znajdzie swoją Rodzinę. Też mojemu musimy czesto czyścić gruczoly i choć wetka mnie uczyła, tak ja się tego nie podejmuje. Mogę już dawać mu kroplówki, ale gruczołów się sama nie czepoam. Oj, elik, obie mamy szczęście do strachulcow. Teraz też kombinuje, by jakoś pomóc mikrusce w gminnym kojcu, która nie wychodzi z budy w obecności człowieka. Shoto mowi, ze sunia wazy może z 3kg. Znaleziona w rowie jako pogryziona... :( Za parę dni czeka ją zamojski schron... I też jestem zalamana.... Schron... Wyciągamy jedne, a już następne czekają w kolejce do schronu. Można się załamać Biedactwo :( Ja jestem zapsiona totalnie, jak na moje możliwości. Trzy psy w hotelach i jeden tymczas w domu. Co prawda Buba za tydzień pojedzie do DS, ale na jej miejsce już przyjęłam Benię. Benia bez deklaracji, a Buba praktycznie na moim garnuszku. Tylko helli złożyła dla niej deklarację. Ach żeby tak człowiek miał drugie tyle kasy do dyspozycji, a jeszcze lepiej wielki ogród. . . Juz czuję, że sunia będzie siedziała mi w głowie :( Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 3 minuty temu, milagros19853201 napisał: zapisuje sobie wateczek Witaj milagrosiu :) i bywaj u nas często :) 1 Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 20 minut temu, elik napisał: Witaj milagrosiu :) i bywaj u nas często :) dzieki za zaproszenie ,pomyslalam nawet ze doloze Benie jako 2 beneficjentke na moj grudniuowy bazarek co zabAWNE W SZKOLE SREDNIEJ MIALAM KSYWE BENIA :-) co sie wogole dziele z tym narodem ,biedny psiak a co najgorsze te .....ch...e swieta ,znowu bandy dewili wpadajace na pomsl ze psiak swietny prezent a w wakcje ....juz nie taki swietny eh ;-( Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 8 minut temu, milagros19853201 napisał: dzieki za zaproszenie ,pomyslalam nawet ze doloze Benie jako 2 beneficjentke na moj grudniuowy bazarek co zabAWNE W SZKOLE SREDNIEJ MIALAM KSYWE BENIA :-) co sie wogole dziele z tym narodem ,biedny psiak a co najgorsze te .....ch...e swieta ,znowu bandy dewili wpadajace na pomsl ze psiak swietny prezent a w wakcje ....juz nie taki swietny eh ;-( Faktycznie zabawne :) Bardzo dziękuję za uwzględnienie Beni w bazarku Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 4 minuty temu, elik napisał: Faktycznie zabawne :) Bardzo dziękuję za uwzględnienie Beni w bazarku no problem zaraz po moim powrocie bazarek krabciowo beniowy ryusza wielka para :-) Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 z deklaracja slabiutko bo z mama i tak limit juz przekroczylysmy,ale zal serce sciska jak sie czyta kolejna historie pokazujaca jak gatunek zwany homosapiens potrafi byc okrutny 1 Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 8 minut temu, milagros19853201 napisał: no problem zaraz po moim powrocie bazarek krabciowo beniowy ryusza wielka para :-) Wielkie dzięki :) Daj znać, będę podrzucać :) 6 minut temu, milagros19853201 napisał: z deklaracja slabiutko bo z mama i tak limit juz przekroczylysmy,ale zal serce sciska jak sie czyta kolejna historie pokazujaca jak gatunek zwany homosapiens potrafi byc okrutny Można pomagać na różne sposoby,nie tylko deklaracje:) Obecność na wątku to też wielka sprawa :) 2 Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Wielkie dzięki :) Daj znać, będę podrzucać :) Można pomagać na różne sposoby,nie tylko deklaracje:) Obecność na wątku to też wielka sprawa :) zgadza sie kazda forma pomocy na wage zlota :-) a musze przyznac z bazarkami nawet frajda lepsza niz z allegro :-) Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Schron... Wyciągamy jedne, a już następne czekają w kolejce do schronu. Można się załamać Biedactwo :( Ja jestem zapsiona totalnie, jak na moje możliwości. Trzy psy w hotelach i jeden tymczas w domu. Co prawda Buba za tydzień pojedzie do DS, ale na jej miejsce już przyjęłam Benię. Benia bez deklaracji, a Buba praktycznie na moim garnuszku. Tylko helli złożyła dla niej deklarację. Ach żeby tak człowiek miał drugie tyle kasy do dyspozycji, a jeszcze lepiej wielki ogród. . . Juz czuję, że sunia będzie siedziała mi w głowie :( bidulka ,co musialo sie stac ,ze taki strasz zapanowal nad ta mala kruszynka :-( Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 22 minuty temu, milagros19853201 napisał: bidulka ,co musialo sie stac ,ze taki strasz zapanowal nad ta mala kruszynka :-( Niewiele trzeba, żeby takie maleństwo się przeraziło. Wystarczy, że ktoś ją porzucił, została samiutka :( psy pogryzły i już wielka trauma gotowa :( Biedactwo :( Quote
milagros19853201 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Przed chwilą, elik napisał: Niewiele trzeba, żeby takie maleństwo się przeraziło. Wystarczy, że ktoś ją porzucił, została samiutka :( psy pogryzły i już wielka trauma gotowa :( Biedactwo :( :-( Quote
anica Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Benia jest cudnaz wierzę że pokona strachy i szybko znajdzie swoją Rodzinę. Też mojemu musimy czesto czyścić gruczoly i choć wetka mnie uczyła, tak ja się tego nie podejmuje. Mogę już dawać mu kroplówki, ale gruczołów się sama nie czepoam. Oj, elik, obie mamy szczęście do strachulcow. Teraz też kombinuje, by jakoś pomóc mikrusce w gminnym kojcu, która nie wychodzi z budy w obecności człowieka. Shoto mowi, ze sunia wazy może z 3kg. Znaleziona w rowie jako pogryziona... :( Za parę dni czeka ją zamojski schron... I też jestem zalamana.... O Matuniu! Quote
Tyśka) Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Przepraszam elik, że tak spamie... ale sunia wyżej ma już wątek...Ja nie wiem co robić... Sama obecnie żyje na kreskę :( A Benia to cudowna niunia... Dobrze, że już poza schronem... Oj, gdyby człowiek wygrał w totka... Quote
b-b Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ryczeć się chce nad tymi wszystkimi biedakami :((((( Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Przepraszam elik, że tak spamie... ale sunia wyżej ma już wątek...Ja nie wiem co robić... Sama obecnie żyje na kreskę :( A Benia to cudowna niunia... Dobrze, że już poza schronem... Oj, gdyby człowiek wygrał w totka... Taki zawsze możesz spamować Tysiu, choć z drugiej strony wolałabym, żebyś nie miała powodu do takiego spamowania. Link do tej suni zobaczyłam na wątku Iguni i zaraz pobiegłam do maleństwa. No właśnie. Ja założyłabym azyl dla bezdomnych zwierząt, który byłby dla ich faktycznym azylem, a nie schronem, kaźnią :( Quote
Tyśka) Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Przed chwilą, elik napisał: No właśnie. Ja założyłabym azyl dla bezdomnych zwierząt, który byłby dla ich faktycznym azylem, a nie schronem, kaźnią :( Ja też, ale coś czuję, że szybko poszłabym z torbami :( Dziękuję za wyrozumiałość. Już nie spamuje. Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 A ja obiecałam pokazać Wam nowe zdjęcie Beni. Bardzo proszę :) 2 Quote
Tyśka) Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jak slicznie się prezentuje w tych szeleczkach :) 1 Quote
Havanka Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Benia na zdjęciu jakaś taka odmieniona, jakby nie ona. Nie ma w oczach strachu, wydaje się być pewna siebie. Może powoli nabierze pewności i zacznie żyć pełnią życia. 2 Quote
Elisabeta Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Dzień dobry sobotnio Wam Wszystkim. Elik, jestem. :-) Po długiej przerwie... Kolejne biedne Maleństwo kochanej Ewu... Zostanę z Benią ze stałą deklaracją 30 zł od grudnia. 1 Quote
Recommended Posts