elik Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 I jeszcze jedno zdjęcie na Dobranoc z adnotacją: "Nie przeszkadzać" 1 Quote
b-b Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: No, kochana Beniu... Nie wiesz nawet, co tu się szykuje... A właściwie, co szykują Elik i Havanka... Super. ...bo Ele tak mają 2 godziny temu, elik napisał: Aaaaaa bo ja to mam oczy w bardzo mokrym miejscu. Już mi w okach rybki pływają :( Ale, ale mam nowe zdjęcie Beni. W podpisie było napisane: "Ja i mój fajny kolega". A tym kolegą jest Tobis wspólny psiak AniB i Onaa Jaka śliczna z nich para 1 Quote
Elisabeta Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 8 godzin temu, elik napisał: I jeszcze jedno zdjęcie na Dobranoc z adnotacją: "Nie przeszkadzać" A dla mnie to zdjęcie na dzień dobry. Tyko chyba za wcześnie obudziłam Benię... Quote
Nesiowata Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Dzień dobry. To wcale nie jest tak wcześnie - zaraz zacznie sie rozjaśniać. A kumpel Beni coś się zasiedział. Quote
b-b Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Witajcie Dziewczyny! I te dwu i cztero bieżne ;) Quote
elik Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: A dla mnie to zdjęcie na dzień dobry. Tyko chyba za wcześnie obudziłam Benię... A bo ono może być i na Dzień dobry i na Dobry wieczór w zależności od pory dnia, w której się na niego patrzy 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry. To wcale nie jest tak wcześnie - zaraz zacznie sie rozjaśniać. A kumpel Beni coś się zasiedział. Niedługo o tej porze (godz. 7-ma) będzie już całkiem jasno. Nie mogę się tego doczekać :) Oj zasiedział się biedaczek, zasiedział. Może z nowymi zdjęciami, nowym tekstem coś się zmieni. Oby. 22 minuty temu, b-b napisał: Witajcie Dziewczyny! I te dwu i cztero bieżne ;) Tak jest! Piątek, piątunio, piąteczek!!! Witaj BB :) Quote
anica Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 14 godzin temu, elik napisał: Aaaaaa bo ja to mam oczy w bardzo mokrym miejscu. Już mi w okach rybki pływają :( Ale, ale mam nowe zdjęcie Beni. W podpisie było napisane: "Ja i mój fajny kolega". A tym kolegą jest Tobis wspólny psiak AniB i Onaa Fajnie jest mieć 'dużego' kolegę! podoba mi się ta fota Quote
Havanka Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry. To wcale nie jest tak wcześnie - zaraz zacznie sie rozjaśniać. A kumpel Beni coś się zasiedział. Tobiemu też zrobiłam ogłoszenia i nazwałam go w nich TORES. Eluś, wspominałaś o profesjonalnej sesji zdjeciowej dla Beni. Czy mogłabym prosić też o kilka fajnych zdjęć Tobiego? Taki fajny psiaczek i nikt go nie chce. Mam nadzieję, ze dobre zdjecia to zmienią. Quote
elik Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 22 minuty temu, Havanka napisał: Tobiemu też zrobiłam ogłoszenia i nazwałam go w nich TORES. Eluś, wspominałaś o profesjonalnej sesji zdjeciowej dla Beni. Czy mogłabym prosić też o kilka fajnych zdjęć Tobiego? Taki fajny psiaczek i nikt go nie chce. Mam nadzieję, ze dobre zdjecia to zmienią. Eluniu, prosiłam kolegę, żeby zrobił zdjęcia także innym psiaczkom, a że jest wielkim psiolubem, to z pewnością zrobi piękne zdjęcia :) Szczególnie prosiłam o zdjęcia dla Tobiego właśnie. Jestem też po rozmowie z AniaB i Onaa i proponowałam wykasowanie dotychczasowych ogłoszeń, odczekanie ok. 2 tygodnie (wymaga tego regulamin OLX) i zrobienie nowych ogłoszeń z nowymi zdjęciami i nowym tekstem. Może to odczaruje Tobiego :) Proponowałam też uporządkowanie szaty Tobiego, żeby ładniej się zaprezentował na zdjęciach. Znajomy ma dzwonić do p.Ewy w przyszłym tygodniu w celu umówienia się. Quote
Havanka Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 57 minut temu, elik napisał: Eluniu, prosiłam kolegę, żeby zrobił zdjęcia także innym psiaczkom, a że jest wielkim psiolubem, to z pewnością zrobi piękne zdjęcia :) Szczególnie prosiłam o zdjęcia dla Tobiego właśnie. Jestem też po rozmowie z AniaB i Onaa i proponowałam wykasowanie dotychczasowych ogłoszeń, odczekanie ok. 2 tygodnie (wymaga tego regulamin OLX) i zrobienie nowych ogłoszeń z nowymi zdjęciami i nowym tekstem. Może to odczaruje Tobiego :) Proponowałam też uporządkowanie szaty Tobiego, żeby ładniej się zaprezentował na zdjęciach. Znajomy ma dzwonić do p.Ewy w przyszłym tygodniu w celu umówienia się. Wspaniale ! Bardzo dziękuję. Tobi ma teraz wyróżnione ogłoszenie na OLX, do 28 lutego. Trochę mi szkoda wykasować. Dobrze byłoby, zeby w nowej szacie załapał sie jeszcze na to wyróżnienie. Quote
elik Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Wspaniale ! Bardzo dziękuję. Tobi ma teraz wyróżnione ogłoszenie na OLX, do 28 lutego. Trochę mi szkoda wykasować. Dobrze byłoby, zeby w nowej szacie załapał sie jeszcze na to wyróżnienie. To były tylko moje propozycje, a jak zadecydują opiekunki, to tak będzie. Faktycznie szkoda byłoby tego wyróżnienia. Może akurat mu się poszczęści :) Zdjęcia wykorzystacie według własnego uznania :) Quote
Elisabeta Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Zaglądam do Beni w nowej szacie Dogomanii. Ładnie jest. Quote
Tyśka) Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 I ja się przywitam z Benią... Poogłaszam sunię, elik - pewnie. Czy może ktoś krótko spisać najważniejsze informacje? Benia jest żywiołowa, prawda? Jak z czystością, niszczeniem itd.? Benia jest śliiiczna :) elik, jak dobrze że pomyślałaś o Tobim - on naprawde potrzebuje dobrych zdjęć. To czekamy na efekty zdjęciowe. 1 Quote
Elisabeta Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Jestem, Beniu. Dobrej soboty dla jej wszystkich Przyjaciół. Quote
Havanka Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: I ja się przywitam z Benią... Poogłaszam sunię, elik - pewnie.Czy może ktoś krótko spisać najważniejsze informacje? Benia jest żywiołowa, prawda? Jak z czystością, niszczeniem itd.? Benia jest śliiiczna :) elik, jak dobrze że pomyślałaś o Tobim - on naprawde potrzebuje dobrych zdjęć. To czekamy na efekty zdjęciowe. Tysia, czekamy na kompedium, sporządzone przez Eliczka, no i zdjęcia. 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobry dzień Beni i jej fanom. Dziękujemy i wzajemnie ! 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Jestem, Beniu. Dobrej soboty dla jej wszystkich Przyjaciół. Dobrej i mile spędzonej, bez zgrzytów i złych ludzi . Quote
anica Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Jesli ma być miło to ja zaglądam z serdecznościami , dla wszystkich Quote
elik Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 I ja z przyjemnościa dołączam do zacnego Grona Przyjaciół Beni i Przyjaciół jej Przyjaciół :) Ogromnie się cieszę, że Benia zgromadziła wokół siebie tyle dobrych duszyczek, chętnych pomóc jej w znalezieniu odpowiedniego domku na zawsze. Havaneczko, Tysiu bardzo, bardzo Wam dziękuję Muszę przysiąść i spisać co nam wiadomo o Benuli. Zdjęcia najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu, jeśli uda się uzgodnić termin dogodny dla obu stron :) Jak będę coś wiedzieć w tym temacie, dam znać. A póki co życzę Wam Quote
b-b Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Wpadam z wieczora....bo dzień dzisiaj straszny mam. Pozdrawiam Kochani i miziaki zostawiam. Quote
elik Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 6 minut temu, b-b napisał: Wpadam z wieczora....bo dzień dzisiaj straszny mam. Pozdrawiam Kochani i miziaki zostawiam. Boguniu, ten straszny dzień właśnie się kończy, a jutro będzie lepiej, czego Tobie, sobie i wszystkim tu obecnym życzę :) A na razie Quote
Nesiowata Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Witaj Beniu - dziś podobno trzeba świętować. Niech to będzie dobry, spokojny dzień. Quote
Elisabeta Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniu - dziś podobno trzeba świętować. Niech to będzie dobry, spokojny dzień. Będziemy świętować, bo lubimy niedzielę. A jak świętować, to z naszą Benią oczywiście. Dobrego dnia dla Was wszystkich. Quote
elik Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniu - dziś podobno trzeba świętować. Niech to będzie dobry, spokojny dzień. Witaj Nesiowata :) Nie podobno, ale na pewno trzeba świętować i odpoczywać po trudach minionego tygodnia :) 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Będziemy świętować, bo lubimy niedzielę. A jak świętować, to z naszą Benią oczywiście. Dobrego dnia dla Was wszystkich. Owszem bardzo lubimy niedzielę :) Miłej niedzieli!! Quote
Nesiowata Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Beniu - zaczynamy nowy tydzień. Miałam napisać, że lepszy - ale nic z tego. Już doczytałam, że następny psiak jest "na gigancie". Czarna seria. Quote
Recommended Posts