Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

No, kochana Beniu... happy.gif Nie wiesz nawet, co tu się szykuje... A właściwie, co szykują Elik i Havanka...happy.gif Super.

...bo Ele tak mają Toothy Grin Smiley

2 godziny temu, elik napisał:

Aaaaaa  bo ja to mam oczy w bardzo mokrym miejscu. Już mi w okach rybki pływają :(

Ale, ale mam nowe zdjęcie Beni.  W podpisie było napisane: "Ja i mój fajny kolega". A tym kolegą jest Tobis wspólny psiak AniB i Onaa

10996390.JPG.4eee2e05b7a70f09ebf65fea44fdb931.JPG

Jaka śliczna z nich para Smiley Grinning with Love

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, elik napisał:

I jeszcze jedno zdjęcie na Dobranoc z adnotacją: "Nie przeszkadzać"

5a7caf4754317_getattachmid309270mpid5min1uidae893fd8263c1eb8.jpg.f4af78cd3c4ae8d8b68f697402b65711.jpg

A dla mnie to zdjęcie na dzień dobry. happy.gif Tyko chyba za wcześnie obudziłam Benię... iconwink.gif

Posted
4 godziny temu, Elisabeta napisał:

A dla mnie to zdjęcie na dzień dobry. happy.gif Tyko chyba za wcześnie obudziłam Benię... iconwink.gif

A bo ono może być i na Dzień dobry i na Dobry wieczór w zależności od pory dnia, w której się na niego patrzy    5a7d64cbb1d67_gifpuszczaoczko.gif.a0013ea4d813fa3f3a7d5a200a6fae3f.gif

4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry. To wcale nie jest tak wcześnie  -  zaraz zacznie sie rozjaśniać. A kumpel Beni coś się zasiedział.

Niedługo o tej porze (godz. 7-ma) będzie już całkiem jasno. Nie mogę się tego doczekać :)

Oj zasiedział się biedaczek, zasiedział. Może z nowymi zdjęciami, nowym tekstem coś się zmieni. Oby.

22 minuty temu, b-b napisał:

Witajcie Dziewczyny!

I te dwu i cztero bieżne ;)

Podobny obraz

Tak jest!  Piątek, piątunio, piąteczek!!!

Witaj BB  :)

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Aaaaaa  bo ja to mam oczy w bardzo mokrym miejscu. Już mi w okach rybki pływają :(

Ale, ale mam nowe zdjęcie Beni.  W podpisie było napisane: "Ja i mój fajny kolega". A tym kolegą jest Tobis wspólny psiak AniB i Onaa

10996390.JPG.4eee2e05b7a70f09ebf65fea44fdb931.JPG

Fajnie jest mieć 'dużego' kolegę! podoba mi się ta fota serduszka2.gif

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry. To wcale nie jest tak wcześnie  -  zaraz zacznie sie rozjaśniać. A kumpel Beni coś się zasiedział.

Tobiemu też zrobiłam ogłoszenia i nazwałam go w nich TORES. Eluś, wspominałaś o profesjonalnej sesji zdjeciowej dla Beni. Czy mogłabym prosić też o kilka fajnych zdjęć Tobiego? Taki fajny psiaczek i nikt go nie chce. Mam nadzieję, ze dobre zdjecia to zmienią.

Posted
22 minuty temu, Havanka napisał:

Tobiemu też zrobiłam ogłoszenia i nazwałam go w nich TORES. Eluś, wspominałaś o profesjonalnej sesji zdjeciowej dla Beni. Czy mogłabym prosić też o kilka fajnych zdjęć Tobiego? Taki fajny psiaczek i nikt go nie chce. Mam nadzieję, ze dobre zdjecia to zmienią.

Eluniu, prosiłam kolegę, żeby zrobił zdjęcia także innym psiaczkom, a że jest wielkim psiolubem, to z pewnością zrobi piękne zdjęcia  :)

Szczególnie prosiłam o zdjęcia dla Tobiego właśnie. Jestem też po rozmowie z AniaB i Onaa i proponowałam wykasowanie dotychczasowych ogłoszeń, odczekanie ok. 2 tygodnie (wymaga tego regulamin OLX) i zrobienie nowych ogłoszeń z nowymi zdjęciami i nowym tekstem. Może to odczaruje Tobiego :) Proponowałam też uporządkowanie szaty Tobiego, żeby ładniej się zaprezentował na zdjęciach. Znajomy ma dzwonić do p.Ewy w przyszłym tygodniu w celu umówienia się.

Posted
57 minut temu, elik napisał:

Eluniu, prosiłam kolegę, żeby zrobił zdjęcia także innym psiaczkom, a że jest wielkim psiolubem, to z pewnością zrobi piękne zdjęcia  :)

Szczególnie prosiłam o zdjęcia dla Tobiego właśnie. Jestem też po rozmowie z AniaB i Onaa i proponowałam wykasowanie dotychczasowych ogłoszeń, odczekanie ok. 2 tygodnie (wymaga tego regulamin OLX) i zrobienie nowych ogłoszeń z nowymi zdjęciami i nowym tekstem. Może to odczaruje Tobiego :) Proponowałam też uporządkowanie szaty Tobiego, żeby ładniej się zaprezentował na zdjęciach. Znajomy ma dzwonić do p.Ewy w przyszłym tygodniu w celu umówienia się.

Wspaniale ! Bardzo dziękuję. Tobi ma teraz wyróżnione ogłoszenie na OLX, do 28 lutego. Trochę mi szkoda wykasować. Dobrze byłoby, zeby w nowej szacie załapał sie jeszcze na to wyróżnienie.

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Wspaniale ! Bardzo dziękuję. Tobi ma teraz wyróżnione ogłoszenie na OLX, do 28 lutego. Trochę mi szkoda wykasować. Dobrze byłoby, zeby w nowej szacie załapał sie jeszcze na to wyróżnienie.

To były tylko moje propozycje, a jak zadecydują opiekunki, to tak będzie. Faktycznie szkoda byłoby tego wyróżnienia.  Może akurat mu się poszczęści :) Zdjęcia wykorzystacie według własnego uznania :)

Posted

I ja się przywitam z Benią... Poogłaszam sunię, elik - pewnie.
Czy może ktoś krótko spisać najważniejsze informacje? Benia jest żywiołowa, prawda? Jak z czystością, niszczeniem itd.?

Benia jest śliiiczna :)

elik, jak dobrze że pomyślałaś o Tobim - on naprawde potrzebuje dobrych zdjęć. To czekamy na efekty zdjęciowe.

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

I ja się przywitam z Benią... Poogłaszam sunię, elik - pewnie.
Czy może ktoś krótko spisać najważniejsze informacje? Benia jest żywiołowa, prawda? Jak z czystością, niszczeniem itd.?

Benia jest śliiiczna :)

elik, jak dobrze że pomyślałaś o Tobim - on naprawde potrzebuje dobrych zdjęć. To czekamy na efekty zdjęciowe.

Tysia, czekamy na kompedium, sporządzone przez Eliczka, no i zdjęcia.

5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dobry dzień Beni i jej fanom.

Dziękujemy i wzajemnie !

5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Beniu. happy.gif Dobrej soboty dla jej wszystkich Przyjaciół. happy.gif 

Dobrej i mile spędzonej, bez zgrzytów i złych ludzi iconwink.gif.

Posted

I ja z przyjemnościa dołączam do zacnego Grona Przyjaciół Beni i Przyjaciół jej Przyjaciół  :)   5a7ee70de9b5e_serce5.gif.2b0c5cfbaf0c2908b835734c2df2a070.gif

Ogromnie się cieszę, że Benia zgromadziła wokół siebie tyle dobrych duszyczek, chętnych pomóc jej w znalezieniu odpowiedniego domku na zawsze. Havaneczko, Tysiu bardzo, bardzo Wam dziękuję   5a7ee7fae3a42_serce9bijce.gif.cef35def18873f760ead230b4d3b4e1b.gif   Muszę przysiąść i spisać co nam wiadomo o Benuli. Zdjęcia najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu, jeśli uda się uzgodnić termin dogodny dla obu stron :) Jak będę coś wiedzieć w tym temacie, dam znać.

A póki co życzę Wam

5a7ee90395061_namiepopoudnie.jpg.c7ac9b5575e867a077444d0eb781f8ad.jpg

Posted
6 minut temu, b-b napisał:

Wpadam z wieczora....bo dzień dzisiaj straszny mam.

Pozdrawiam Kochani  i miziaki zostawiam.

Boguniu, ten straszny dzień właśnie się kończy, a jutro będzie lepiej, czego Tobie, sobie i wszystkim tu obecnym życzę :)

A na razie

5a7f41e355abc_namiychsnw.gif.231de0518393f1c7214db944f13be713.gif

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Witaj Beniu - dziś podobno trzeba świętować. Niech to będzie dobry, spokojny dzień.

Będziemy świętować, bo lubimy niedzielę. happy.gif A jak świętować, to z naszą Benią oczywiście. 0heart.gif Dobrego dnia dla Was wszystkich.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Witaj Beniu - dziś podobno trzeba świętować. Niech to będzie dobry, spokojny dzień.

Witaj Nesiowata :)  Nie podobno, ale na pewno trzeba świętować i odpoczywać po trudach minionego tygodnia :)

3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Będziemy świętować, bo lubimy niedzielę. happy.gif A jak świętować, to z naszą Benią oczywiście. 0heart.gif Dobrego dnia dla Was wszystkich.

Owszem bardzo lubimy niedzielę :)   Miłej niedzieli!!