elik Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Jestem za!!! :D No to jest już nas całkiem sporo :) I co robimy ? ;) A póki co Quote
Elisabeta Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 6 godzin temu, elik napisał: No to jest już nas całkiem sporo :) I co robimy ? Możemy snuć klubowe plany, a będzie szkolenie, sesja zdjęciowa, ogłoszenia i nasza Benia popędzi w podskokach do swojego Domku. Tylko ogonek zobaczymy. Piękny zresztą jak cała Beniusia. I będziemy się spotykać na nowym wątku jakiegoś następnego Bezdomniaka... Dobrego dnia. 2 Quote
Havanka Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Witam fanklub Beni, który już sie zawiązał, no i oczywiście samą idolkę ! Ja też czasem puszczam wodze i fantazjuję na różne tematy. Oczyma wyobraźni widzę Benię wyluzowaną, szczęśliwą w objęciach nowej pani w domku stałym.... ech, szkoda, ze musimy na to jeszcze czekać. 2 Quote
b-b Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Możemy snuć klubowe plany, a będzie szkolenie, sesja zdjęciowa, ogłoszenia i nasza Benia popędzi w podskokach do swojego Domku. Tylko ogonek zobaczymy. Piękny zresztą jak cała Beniusia. I będziemy się spotykać na nowym wątku jakiegoś następnego Bezdomniaka... Dobrego dnia. No to już wiadomo co będziemy robić! :D 32 minuty temu, Havanka napisał: Witam fanklub Beni, który już sie zawiązał, no i oczywiście samą idolkę ! Ja też czasem puszczam wodze i fantazjuję na różne tematy. Oczyma wyobraźni widzę Benię wyluzowaną, szczęśliwą w objęciach nowej pani w domku stałym.... ech, szkoda, ze musimy na to jeszcze czekać. Doczekamy się kiedyś doczekamy! A wtedy jestem pewna nie jedna łezka się pokula :) Miłego dnia Fan Klubie i tobie Benitko :* 1 Quote
anica Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 38 minut temu, b-b napisał: No to już wiadomo co będziemy robić! :D Doczekamy się kiedyś doczekamy! A wtedy jestem pewna nie jedna łezka się pokula :) Miłego dnia Fan Klubie i tobie Benitko :* Dołączam się do życzeń 1 Quote
elik Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 A ja dzisiaj tak późno witam się z Benitką Elisabeta, wspaniały plan działania. Jestem za :) Najważniejsze jest szkolenie i sesja zdjęciowa. I proponuję od tego zacząć :) Quote
Nesiowata Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 No to otwieram fanklub Beni na dzisiejszy dzień. Spokojnego dnia życzę wszystkim. 1 Quote
Elisabeta Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Żeby sobota była dobrym dniem, trzeba ją zacząć u Beni naszej kochanej. Najlepiej jeszcze przed świtem. 5 godzin temu, elik napisał: Najważniejsze jest szkolenie i sesja zdjęciowa. I proponuję od tego zacząć :) Eliczku, jasne, że to najlepsza i jedyna kolejność w naszym planie dla Benitki. 1 Quote
elik Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Witam kochane BenioFanki i życzę bardzo udanego weekendu Quote
Havanka Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Ja dziś z opóźnieniem i też na chwilkę wpadam, zeby sie przywitać ! Beniu, maleństwo ty nasze, wrzuć w końcu na luz ! 1 Quote
b-b Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 9 godzin temu, Havanka napisał: Ja dziś z opóźnieniem i też na chwilkę wpadam, zeby sie przywitać ! Beniu, maleństwo ty nasze, wrzuć w końcu na luz ! Tego i ja Benince życzę :) 1 Quote
Elisabeta Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Zaglądam jeszcze w ciemnościach do naszej Beni. Dobrej niedzieli. 1 Quote
Nesiowata Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Dzień dobry wszystkim fanom - otwieramy w niedzielę podwoje klubu. 1 Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Zaglądam jeszcze w ciemnościach do naszej Beni. Dobrej niedzieli. Dobrze znasz drogę więc ciemności nie przeszkodą :) 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry wszystkim fanom - otwieramy w niedzielę podwoje klubu. Dobrze, że już otwarte, bo zapomniałam klucza :) Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 A na dobudzenie się, bo zaraz wstawię kilka nowych zdjęć Beni, proponuję kubek dobrej, mocnej kawy. Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Benia pozdrawia swoje Fanki z wczorajszego spacerku z sunią p. Ewy, Ulą. Dziewczynka już bardzo chętnie wychodzi na spacerki i nie robi już większych problemów z ubieraniem szeleczek :) Zuch Dziewczynka :) Jaka Benia jest malutka :) 2 Quote
Elisabeta Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Eliku, nasza Benia jak zawsze śliczna. Tak. Jest bardzo malutka. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Jaka ładna zmiana w jej zachowaniu :) Coraz śmielsza, coraz ciekawsza. Cudna panienka! 1 Quote
Elisabeta Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Dzięki, Tysiu, bo po Twoim poście doczytałam dopiero słowa Elik.... Tak mnie fotki chyba zachwyciły... Bardzo cieszy, że Benia coraz lepiej odnajduje się u pani Ewy. Może już zapomina powoli o tym, co było złego i strasznego w jej życiu... Quote
Havanka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Gdyby nie te rude plamki na futerku, trudno byłoby znaleźć Benię na tym śniegu. Bardzo się cieszę, ze Benia, choć pomału, pozbywa się swoich lęków. To znak, że idzie ku dobremu ! Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Eliku, nasza Benia jak zawsze śliczna. Tak. Jest bardzo malutka. Śliczna tylko ogonek jeszcze opuszczony :( Jeszcze nie jest wyluzowana :( 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jaka ładna zmiana w jej zachowaniu :) Coraz śmielsza, coraz ciekawsza. Cudna panienka! Coraz śmielsza, ale do normalności, to chyba jeszcze długa droga przed ną. 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzięki, Tysiu, bo po Twoim poście doczytałam dopiero słowa Elik.... Tak mnie fotki chyba zachwyciły... Bardzo cieszy, że Benia coraz lepiej odnajduje się u pani Ewy. Może już zapomina powoli o tym, co było złego i strasznego w jej życiu... Oby jak najszybciej :) Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 13 minut temu, Havanka napisał: Gdyby nie te rude plamki na futerku, trudno byłoby znaleźć Benię na tym śniegu. Bardzo się cieszę, ze Benia, choć pomału, pozbywa się swoich lęków. To znak, że idzie ku dobremu ! Racja :) Białe na śniegu słabo widoczne :) Idzie powoli ku dobremu, ale boję się, że będzie to trwało dłużej niż przypuszczałam. Ale trudno mówi się. Dostanie tyle czasu, ile będzie potrzebowała. Quote
elik Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Acha chyba znowu się zaczynają kłopoty na dogo. Dubelek. Quote
b-b Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 no proszę dziewczyna coraz bardziej śmiałą się robi! Wspaniale!!! :D Quote
Recommended Posts