Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki zaszczepione.Minęło już kilka godzin od szczepienia,zjadły,to mam nadzieję,że dobrze się czują.
Olga7,dziękuję.Prosimy,kto jeszcze pomoże.Mam nadzieję,że to już koniec z tymi bezdomnymi u mnie.Miałam wprawdzie jeszcze kilka próźb o pomoc szczeniakom bezdomnym,ale odmówiłam.Bardzo mnie to boli,ale nie dam rady bez Waszej pomocy,a nie mam już sumienia nawet pisać na ten temat.Wysłałam ludzi do p.Wójta.Wiem jednak,że to nic nie da.
Ok mykam do roboty,bo siano czeka.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ulver jak Ulver, ale Tedzik to się ucieszy- widziałaś jak się na myszkę cieszył:diabloti::evil_lol:

Widziałam...Ale Teda opieprzę jak przyjadę...Normalnie w oczy mu powiem co myślę...
Super,że zgodziłaś się na Szczoteczki...
I zapraszamy chetnych do sponsoringu ..
Nie masz co zrobić ze swoja kasą???
Brak Ci pomysłów???
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pomóż Szczoteczkom - satysfakcja gwarantowana :multi:

W piatek Szczoteczki (2sztuki) pojadą do Ani

Posted

Ja mam parę rzeczy niepotrzebnych (ubrań) tylko nie umiem robić bazarku. Może jeszcze dzisiaj zrobiłabym temu zdjęcia. Może się przyda? To są takie byle jakie rzeczy, może sami ocenicie czy się nada...

Posted

Tak naprawdę to wszystko sie przyda..fotografujcie,wystawiajcie bazarki-warto próbować..
Monica wchodzisz na bazarek,klikasz nowy watek i do dzieła
A linki koniecznie wstawcie na tym watku.

Posted

Szczeniaki juz u mnie, właśnie są po kolacji i mają iść spać:diabloti: Są strasznie jazgotliwe:diabloti:

Tola jest śliczna i strasznie sie garnie do człowieka! Włazi na kolana , ładnie się bawi i przeszkadza w sprzątaniu;)

Lala w tej chwili zachowuje się tak,że chce podejść, ale się boi. Myślę jednak ,ze za parę dni będzie tak jak i Tola włazić na kolana. Lala jest wesoła, bawi sie , kradnie ścierki i biega jak szalona.

Obydwie sunie mogą iść do adopcji od zaraz.

Potrzebne ogłoszenia!!!!Ogłaszać je można jako psiaki , które wyrosną na psiaki średniaki max do 15kg.

Kontakt do mnie:
[email protected]
tel. 506092595 Ania
gg 3629676

Posted

Dziewczyny podlaskie-Pipi i Evelin -dużo jeszcze macie tam u siebie takich cudnych psów jak Szczotka i jej Tola i Lala ...oraz Alutka ,czy Snieżka ? Sliczne te maluszki szczotkowe -tak jak ich mama-Szczotka...:loveu::loveu::loveu: .Pipi ostatnio coraz piękniejsze nam te pieski prezentuje ...:p:loveu: -gdyby nie Pipi -pewnie by maluchy nie przetrwaly,byly by glodne często tam, albo by jakieś nieszczęscie moglo spotkać je wszystkie...Niech WAM Bozia wynagrodzi to serce i poświecenie-Pipi .:loveu: oraz Tobie tez Evelin -bo bardzo dużo pomagasz nie tylko Pipi ,ale wielu psom i innym na tym Podlasiu .DZIEKUJEMY !!

Posted

Kibicowałam Shivie ( tez była u Pipi ) a ta juz w nowym domu wiec teraz pomoge tym maluchom , na dobry początek :loveu: ( do pary z pomoca dla psic z OS skoro to pakiet :lol:) A poza tym od czasów Sary :shake: i jej dzieci :loveu: jestem wielbicielką Aninego hotelu ( i tylko czemu to tak daleko !! a moze dobrze bo mając bezposredni kontakt zatraciłabym resztki finansowego rozsądku :mad::diabloti:)

Posted

Łzy szczęścia płyną mi z oczu i ogromne wzruszenie w moim sercu.Gdyby nie pomoc Evelin,nie wiem co by z nimi się stało.Myślę,że w najlepszym razie,gdyby przeżyły,zdziczały by tak jak Poświętniaki.Biegały za matką po wsi i oprócz krzywdy nie zaznały nic więcej.Biedne takie,serdeczne do wszystkich,a człowiek przeganiał.Dzieciaki okropne.Widziałam nawet jak w obecności matki młotkiem po pleckach Lala dostała.A ona tylko chciała się przywitać,przytulić.One nawet nie wiedzą jakie szczęście je spotkało.Ale są jeszcze małe i zapomną to wszystko,może już nie pamiętają.DZIĘKUJĘ za nie.Dziękuję Evelin,kochana,dobra,wrażliwa kobietko.Jesteś bezcenna dla dogomani.Dziękuję Pucka,dziękuję Ania+Milva i Ulver,dziękuję jkp.Wszystkim dziękuję.Jestem szczęśliwa,że poznałam dogo.Dziękuję dla TOZ w Białymstoku,bo to dzięki nim dowiedziałam się o dogomani.Do roku 2007 byłam samiuteńka z tym wszystkim,a teraz dzięki Wam kochane mam dużo,dużo lżej.Dziękuję.

Posted

Szczeniaki cud- miód, :loveu:połknęłabym wszystkie w całości , znajdą szybko domki.
Pipi, to my sie cieszymy ,że orzesz ten ugór, a my możemy pomóc.
Jesteś bardzo dzielna , trzymaj tak dalej, ale życzę Ci abyś jak najmniej spotykała bid na swojej drodze.

Posted

Pokerku,dziękuję.Mimo wszystko,sama,to ja bym mogła "kolekcję'powiększać,a wiem, do czego się doprowadziłam.To dzięki dogo zrozumiałam,że nie można przygarniać wszystkich,bo do "zagłady" prowadzi.Cieszę się,że jestem z Wami.

Posted

Lala już w pełni ufa i włazi na głowę aby ja głaskac i się nia zajmować;)
Obydwie gwiazdy , to straszne szczekacze- a robia to tak jakby je ktos ze skóry obdzierał:diabloti:
Wspaniale przeszkadzaja w czynnościach dotycząch sprzątania- zabieranie szczotki, łatek, kręcenie sie pod nogami, łapanie mopa i ciągnięcie za nogawki....:mad::evil_lol:
Sa pocieszne i śmieszne bardzo. Apetyt dopisuje, kupa ładna...niedługo ponownie odrobaczymy.

Posted

No to macie Aniu tam u siebie śliczne pomocnice do sprzątania i pilnowania calego majątku :evil_lol:. ;).Pewnie nawet ćma nie przelecie niezauważona ,bo slicznotki wszystko wyczują i alarm podniosą -nawet w nocy ..:evil_lol:.
Cuden te maluchy - nie tylko sliczne sa ale i głośne -nie da sie ich nie zauważyć pewnie . Mnie bardziej podoba się Tola -ta jasniejsza :p,ale i Lala jest sliczna -taka nieco dzikusek jeszcze.:loveu::p

Posted

Cieszę się bardzo,że jest dobrze.To był ostatni moment żeby nie były pozostawione same sobie.Bardzo się bałam żeby nie zdziczały.Wiem teraz,że zdążyliśmy na czas.DZIĘKUJĘ.