Pipi Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Randa napisał(a):coś tam dorzucę... dziękuję bardzo Quote
jkp Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 OKI mam namiary na Murke bo ma tam Łatka :lol:. Quote
enia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Piękne szczeniorki:loveu: a gdzie podane konto na nie jest? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Maluchy na allegro Szczeniaki - szorstkowłose sunie do adopcji! (742241488) - Aukcje internetowe Allegro Quote
AgusiaP Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 :lol: Witam serdzecznie kochana Pipi i wszystkie cioteczki. Miałam problemy z zalogowaniem się na Dogo więc musiałam się zalogowac na nowo(wcześniej Ewcia1994dg)ale cały czas byłam z wami czytałam na bierząco co tam nowego u Ciebie i tych twoich bidulek. Bardzo się cieszę, że w końcu udało się znaleśc dt dla tych dwóch małych szczoteczek. I nasza Shivusia...............:multi::multi::multi::multi::multi: Pipi w tym tygodniu prześle Ci 100zł na sterylke dla mamusi tych dwóch maluchów chyba, że zdecydujesz, że te pieniązki są bardziej potrzebne na inne biedactwo to nie ma problemu. Bardzo się cieszę, że mogę byc znowu z wami. Quote
Evelin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jesli ktos zechce wspomóc szczeniaki to bardzo proszę skontaktowac się ze mna Numer konta podam na PW i co miesiąc będę przelewała Ani. wydaje mi się,że post gdzieś zginął... zrobiłam im allegro i alegratkę http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=741012000 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2168593_tania_i_lala_szorstkowlose_szczeniaki.html Quote
Pipi Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witaj AgusiaP,bardzo nam miło.Zastanawiałam się gdzie się podziałaś?Stówkę od Ciebie przekażę Evelin,która zabiera Szczotkę w piątek do Murki i tam zostanie wysterylizowana/Szczotka oczywiście/ Quote
Evelin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Super,Szczotka pojedzie z wyprawką do Murki..A co, 100zł na sterylke to jest coś :) Pakuj się Szczotka,juz tam na Ciebie czekają :) Quote
AgusiaP Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pipi dzisiaj wysłałam 100zł pocztą:cool3: Quote
Pipi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 AgusiaP napisał(a):Pipi dzisiaj wysłałam 100zł pocztą:cool3: Bardzo,serdecznie dziękuję :multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Mam nadzieje,że nie macie mi za złe ,że o małych będę pisac tu na wątku, ale nie widze sensu zakładac im oddzielnego, gdyz nie ma tu żadnego dramatyzmu -nikt więc nie wejdzie...a tu przynajmniej się wątek podnosi;) Ale do rzeczy: Wpłynęło do mnie 200 zł od Jkp:loveu: Tola jest bardzo fajna- nie jest tak żywa jak Lala-pobiega a potem sobie siedzi i obserwuje. Lala natomiast to istny diabełek- wszędzie jej pełno:p Wchodzi mi na kolana i domaga sie pieszczot. Popołudniu wstawię nowe foteczki. Ogłoszenia nadal potrzebne...na razie żadnego odzewu o maluchy. Może ktos mi powie , dlaczego te małe diabły upatrzyły sobie aby robic kupe i siku do budy na nowe , czyste kocyki:mad::mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zabawy z Szerszeniem ;) Lalunia:p Quote
Soema Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Może ktoś pomóc w ogłoszeniach całej gromadki?:oops::oops: Quote
anetek100 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 porobilam ogloszenia na kupiepsa aleokazja eoferty.com adopcjapsa pajeczyna kupsprzedaj gumtreewarszawa Quote
Pipi Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 "Może ktos mi powie , dlaczego te małe diabły upatrzyły sobie aby robic kupe i siku do budy na nowe , czyste kocyki" - może dlatego,że myślą,że tak trzeba.One spały pod tują,albo pod chmurką.Nie znają kocyków.Myślą może,że tak trzeba?Nie dobrze,że tak robią?,to wredoty no? U mnie w mieszkaniu dwie suki nie mogą mieć posłania,bo natychmiast nasikają na nie.Nie wiem co robić?Próbowałam na różne sposoby je odzwyczaić od tego,ale nie dam rady.Doszłam do wniosku,że one nie mogą być razem.Obsikują posłanie,bo zaznaczają teren.Widziałam,jak jamnisia nasikała na kocyk i położyła się na nim zadowolona.A jak Sasza chciała się położyć,ta natychmiast poszła i nasikała dla Saszy na posłanie.Jak są rozdzielone,posłanka suche.Może się mylę,ale ja tak to rozumiem.Przykro mi,że masz z nimi problem.Może słomy?zamiast kocyka. Cieszę się,że Lalajuż nie taki cykor.Buziaczki dla niuniek. Quote
AgusiaP Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Może ślicznotki znaczą sobie spanko. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pipi:loveu: to nie problem...ze szczeniakami tak to juz jest,że w sumie to sie po nich tylko sprząta;) Mają w domku jeszcze jedna budkę, także w tej gdzie sie załatwiają sa tylko gazety. W drugiej spią:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zgłosił sie chętny domek na Tolę- jutro ma dac ostateczną odpowiedz-trzymajcie kciuki;) Quote
Soema Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Zgłosił sie chętny domek na Tolę- jutro ma dac ostateczną odpowiedz-trzymajcie kciuki;) Mocno trzymamy :) pomóżcie proszę w ogłaszaniu suniek..:oops: Quote
Pipi Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Zgłosił sie chętny domek na Tolę- jutro ma dac ostateczną odpowiedz-trzymajcie kciuki;) Trzymam z całych sił.Tola!,do domu!!! Quote
chita Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dorobie jutro Muszce na tych potralach gdzie mial Szerszen i postaram sie Lali.przepraszam nie dalam rady wczesniej:oops:co innego mi zaprzata rozum ostatnio;) Quote
Soema Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 chita napisał(a):dorobie jutro Muszce na tych potralach gdzie mial Szerszen i postaram sie Lali.przepraszam nie dalam rady wczesniej:oops:co innego mi zaprzata rozum ostatnio;) Tak hurtowo robisz :) Muszka ma pakiet od Mgie. Te maluchy trzeba ogłosić, niech spływają do domków :mad: a za Was trzymam kciuki :loveu: Quote
Evelin Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Niech obie upierdliwe dziewczyny ida do domu.. I Tola i Lala .. Napiszę wspomnienia o transporcie... Trasport zaczał jedna wielką,woniejącą kooooooo...ale zdrową i piękną :diabloti: Wiecie jak to jest..co się komu podoba :evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Evelin napisał(a):. Trasport zaczał jedna wielką,woniejącą kooooooo...ale zdrową i piękną :diabloti: Wiecie jak to jest..co się komu podoba :evil_lol::evil_lol: o taaak.....to są rzeczy niewyobrażalnie piękne !!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts