Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted
Posted

Dziewczyny-a może na te gazety-albo w tej drugiej budce -kolo kocyka wstawić/jeśli jest miejsce / im taką kuwetę z piaskiem ,żeby przyzwyczaić je do zalatwiania na ziemi ,trawie -byle nie na kocyki ?:razz: One z matką tylko ganialy -to im takie zalatwianie gdzie popadnie weszlo w krew ,a kocyki miękie ,fajnie się kupka i siusia ..;). Sliczne te maluchy -ja bym porwala tę Tolę -gdybym mogla i byla mlodsza dużo ..:loveu::razz:. A i Lola śliczna też ..Takie slodkie czorciki dwa :eviltong::evil_lol::loveu:
Wszystko tak daleko od nas -niestety..Oby tylko ten domek dla Toli tymi "znaczonymi" kocykami sie nie zniechęcil - to kwestia czau i treningu a solo łatwiej ,bo wtedy jedna nie naśladuje drugiej w tych "wyczynach" WC ..:evil_lol:
I jak dobrze radzi Pipi -dać lobuzom słomę -zamiast kocyków-jak pokłują sobie tyleczki ,może pojdą na zewnątrz siusiać i kupkać -a i latwiej sprzątać wtedy ..

Posted

Na razie pokładłam gazety i się na nie załatwiają:p Damy rade hi hi

W poniedziałek bedzie ostateczna odpowiedz odnosnie adopcji Toli:razz: Ale cos czuje ze chyba sie uda. Kazałam się dobrze zastanowic bo ja suczki bez gwarancji pózniejszej sterylki nikomu nie oddam:diabloti:

Posted

TOLA ADOPTOWANA!!:multi:
Państwo przyjechali po Szerszenia , ale Tola sie tak wdzięczyła,że wzięli dwa:eviltong:
Tola mieszka 30km ode mnie w domu z ogrodem. Jej opiekunowie to młode małżeństwo i teściowie;) Tola wlazła na kolana do swojego Pana i nie było mowy aby jej nie zabrali:evil_lol: Potrafi sie zaprezentować.
W samochodzie weszła do przodu -lubi słuchać muzyki :evil_lol:
Jestesmy umówieni na sterylke w marcu.
Mam miec wieści z nowego domku:p

Posted

Tola BRAWO!!!! Sama sobie pomogła,widocznie pan się spodobał :evil_lol:
Wyczuła,że dobry dom,pomyślała - idę z nimi i już:loveu:
Czyli już jeden szczylek od Pipi w domu...szybko,sprawnie w dodatku blisko Ani..Prosimy o powtórkę z resztą szczeniaków:eviltong:

Posted

Porobię Lali nowe zdjecia, może cos ładnego uchwyce ;) I ruszamy dalej z szukaniem domków!

Lala to taki typowy szczenior-tu zabrac, tam polecieć, pogryźć, ciągle w ruchu:lol: Tola miała swój świat-pochodziła, pobawiła sie , potem siedziała i patrzyła i tak właśnie sie na swojego pana zapatrzyła;)

Posted

A Państwo Toli to Ci którzy mieli dać ostateczną odpowiedź co do adopcji w poniedziałek? Bo wyczytałam że przyjechali po innego pieska i wzięli też ją. Więc tamten dom jej nie chciał? :mad:

Posted

Nie, tamten dom sie nie odezwał:cool1: Ci co przyjechali wczoraj wypatrzyli psiaki na stronie naszego schroniska- mam tam swoją zakładke z psiakami z hotelu i od razu przyjechali. Czekałam na info od tamtego domu...ale dobrze,ze wydałam Tole bo zamilkł całkiem, a Tola by zostałą:shake: Jak tu ludziom ufać.

Posted

Zapraszam na bazarek na Kajtusia (bądącego pod opieką Pipi) i jej pozostałych psów:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nie-masz-sie-w-co-ubrac-zajrzyj-do-nas-na-kajtusia-psy-pipi-do-30-09-a-147198/[/URL]
P.S. Super, że Tolci się udało :multi:

Posted

Chyba wszystko jest na dobrej drodze- najprawdopodobniej w czwartek zawioze Lalunię do Bydgoszczy do nowego domku.
Czeka juz na nia karma, smyczki, obróżka;)
Jej nowa pani , to młoda dziewczyna- studentka V roku, mieszka w swoim mieszkaniu wraz z koleżanką. Miała juz psiaka i wie co to za obowiązki.
Oczywiscie zgadza się na sterylizacje , a to dla mnie najważniejsze:p

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Chyba wszystko jest na dobrej drodze- najprawdopodobniej w czwartek zawioze Lalunię do Bydgoszczy do nowego domku.
Czeka juz na nia karma, smyczki, obróżka;)
Jej nowa pani , to młoda dziewczyna- studentka V roku, mieszka w swoim mieszkaniu wraz z koleżanką. Miała juz psiaka i wie co to za obowiązki.
Oczywiscie zgadza się na sterylizacje , a to dla mnie najważniejsze:p

Super wiadomosc o Laluni:loveu::loveu:, a moze cos znajdziesz dla mojego Tymczasa szczeniorka Bibi 5 tyg. sliczna sunia...

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13052376

:loveu:Pipi; ja juz wzielam sie za tymczasy, :evil_lol:wesoly autobus CORONAAJ pozdrawia wszystkie :loveu: pieseczki Pipi i cioteczki kochane:loveu::loveu: