chita Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 kilka Laluni: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Giełda psów - Mi i mojej czworce dzieci podoba nam sie ten pie Lala- szorstkowlosy szczeniak szuka domu / Psy > Pozostałe - Brodnica Lala- cudowny szczeniak szuka domu, Toruń, Społeczność, zwierzaki, jest jeszcze na ogloszenia wp,tam czeka na akceptacje moda i 4lapy ale linka nie moge wkleic:shake:reszta wieczorem bo dostane nakaz eksmisji z domu;) Quote
Olga7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dziewczyny-a może na te gazety-albo w tej drugiej budce -kolo kocyka wstawić/jeśli jest miejsce / im taką kuwetę z piaskiem ,żeby przyzwyczaić je do zalatwiania na ziemi ,trawie -byle nie na kocyki ?:razz: One z matką tylko ganialy -to im takie zalatwianie gdzie popadnie weszlo w krew ,a kocyki miękie ,fajnie się kupka i siusia ..;). Sliczne te maluchy -ja bym porwala tę Tolę -gdybym mogla i byla mlodsza dużo ..:loveu::razz:. A i Lola śliczna też ..Takie slodkie czorciki dwa :eviltong::evil_lol::loveu: Wszystko tak daleko od nas -niestety..Oby tylko ten domek dla Toli tymi "znaczonymi" kocykami sie nie zniechęcil - to kwestia czau i treningu a solo łatwiej ,bo wtedy jedna nie naśladuje drugiej w tych "wyczynach" WC ..:evil_lol: I jak dobrze radzi Pipi -dać lobuzom słomę -zamiast kocyków-jak pokłują sobie tyleczki ,może pojdą na zewnątrz siusiać i kupkać -a i latwiej sprzątać wtedy .. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Na razie pokładłam gazety i się na nie załatwiają:p Damy rade hi hi W poniedziałek bedzie ostateczna odpowiedz odnosnie adopcji Toli:razz: Ale cos czuje ze chyba sie uda. Kazałam się dobrze zastanowic bo ja suczki bez gwarancji pózniejszej sterylki nikomu nie oddam:diabloti: Quote
Evelin Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ale byłby super,żeby Tola poszła do domu..taka ekspresowa adopcja... To sobie poczekamy :roll: Quote
Becia66 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jutro poniedziałek - Tola marsz do domu !!! :eviltong: Quote
AgusiaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trzymam kciuki z całych sił za ten wspaniały domek Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 TOLA ADOPTOWANA!!:multi: Państwo przyjechali po Szerszenia , ale Tola sie tak wdzięczyła,że wzięli dwa:eviltong: Tola mieszka 30km ode mnie w domu z ogrodem. Jej opiekunowie to młode małżeństwo i teściowie;) Tola wlazła na kolana do swojego Pana i nie było mowy aby jej nie zabrali:evil_lol: Potrafi sie zaprezentować. W samochodzie weszła do przodu -lubi słuchać muzyki :evil_lol: Jestesmy umówieni na sterylke w marcu. Mam miec wieści z nowego domku:p Quote
Evelin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tola BRAWO!!!! Sama sobie pomogła,widocznie pan się spodobał :evil_lol: Wyczuła,że dobry dom,pomyślała - idę z nimi i już:loveu: Czyli już jeden szczylek od Pipi w domu...szybko,sprawnie w dodatku blisko Ani..Prosimy o powtórkę z resztą szczeniaków:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Porobię Lali nowe zdjecia, może cos ładnego uchwyce ;) I ruszamy dalej z szukaniem domków! Lala to taki typowy szczenior-tu zabrac, tam polecieć, pogryźć, ciągle w ruchu:lol: Tola miała swój świat-pochodziła, pobawiła sie , potem siedziała i patrzyła i tak właśnie sie na swojego pana zapatrzyła;) Quote
Monica_20 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A Państwo Toli to Ci którzy mieli dać ostateczną odpowiedź co do adopcji w poniedziałek? Bo wyczytałam że przyjechali po innego pieska i wzięli też ją. Więc tamten dom jej nie chciał? :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie, tamten dom sie nie odezwał:cool1: Ci co przyjechali wczoraj wypatrzyli psiaki na stronie naszego schroniska- mam tam swoją zakładke z psiakami z hotelu i od razu przyjechali. Czekałam na info od tamtego domu...ale dobrze,ze wydałam Tole bo zamilkł całkiem, a Tola by zostałą:shake: Jak tu ludziom ufać. Quote
AgusiaP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 To super wiadomośc.:multi::multi::multi: Tolcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.:multi::multi::multi: Quote
evita. Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Zapraszam na bazarek na Kajtusia (bądącego pod opieką Pipi) i jej pozostałych psów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nie-masz-sie-w-co-ubrac-zajrzyj-do-nas-na-kajtusia-psy-pipi-do-30-09-a-147198/[/URL] P.S. Super, że Tolci się udało :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dla Lali szykuje sie domek:razz: Trzymać kciuki-jak dobrze pójdzie, to w następny weekend Lala będzie grzała dupkę na kanapie... Quote
Evelin Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale to by było wspaniale...Lalunia do domku!!! naprawde piekne szczeniaki miała ta Szczotka... czekamy i trzymamy kciuki :) Dla wszystkich którzy czytaja ten watek (zwłaszcza w miejscu zamieszkania Pipi:watek mamy Lali-Szczotki :):lol:) http://www.dogomania.pl/forum/f1157/uroczna-mloda-kudlatka-pieszczotka-szuka-domku-146991/ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Chyba wszystko jest na dobrej drodze- najprawdopodobniej w czwartek zawioze Lalunię do Bydgoszczy do nowego domku. Czeka juz na nia karma, smyczki, obróżka;) Jej nowa pani , to młoda dziewczyna- studentka V roku, mieszka w swoim mieszkaniu wraz z koleżanką. Miała juz psiaka i wie co to za obowiązki. Oczywiscie zgadza się na sterylizacje , a to dla mnie najważniejsze:p Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Chyba wszystko jest na dobrej drodze- najprawdopodobniej w czwartek zawioze Lalunię do Bydgoszczy do nowego domku. Czeka juz na nia karma, smyczki, obróżka;) Jej nowa pani , to młoda dziewczyna- studentka V roku, mieszka w swoim mieszkaniu wraz z koleżanką. Miała juz psiaka i wie co to za obowiązki. Oczywiscie zgadza się na sterylizacje , a to dla mnie najważniejsze:p Super wiadomosc o Laluni:loveu::loveu:, a moze cos znajdziesz dla mojego Tymczasa szczeniorka Bibi 5 tyg. sliczna sunia... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13052376 :loveu:Pipi; ja juz wzielam sie za tymczasy, :evil_lol:wesoly autobus CORONAAJ pozdrawia wszystkie :loveu: pieseczki Pipi i cioteczki kochane:loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cieszę się bardzo że sprawa Szczotki i jej dzieciaków tak dobrze zakończona....:loveu: Quote
coronaaj Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 becia66 napisał(a):cieszę się bardzo że sprawa Szczotki i jej dzieciaków tak dobrze zakończona....:loveu: Ciesze sie, ze tutaj takie dobre wiadomosci:multi::multi: Quote
AgusiaP Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea POWSTRZYMAJMY ZABIJANIE PSÓW -petycja :-(:-(:-(Dziewczynki podpisujcie i posyłajcie dalej Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Lalunia dopiero w niedziele pojedzie- TZ ma nawał roboty i sie nie wyrobimy szybciej. Ale domek czeka:p Quote
Evelin Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To my też chętnie poczekamy na wiadomość,że Lala pojechała :multi: Dobrze,świadczy o domku,że czeka... Quote
Recommended Posts