enia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pipi napisał(a):Dzięki dziewczyny,jesteście kochane.No sama nie wiem co robić?????Sobota tuż,tuż,a ja nie wiem co z nim zrobić.To co,nie oddawać do schroniska? a schronisko by go wzięło?????? dziwne.......... Quote
matrioszka2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak w ramach pomocy dla Pipi i jej zwierząt chciałam nadmienić, przypomnieć, zasugerować ... Zaczyna się pora kleszczy.Kto może, niech prześle na adres Pipi (np.przez allegro ) preparaty przeciwko tym mendom , np.FIPREX. http://allegro.pl/listing.php/search?buy=1&category=1528&from_showcat=1&string=fiprex&change_view=1&order=p Quote
Akrum Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pipi, proszę daj mi znać, jak paczuszka ode mnie dotrze do Ciebie, chyba już powinni ją nadać, Kurier siódemka przywiezie, dla ułatwienia to jest zamówienie nr 1001. Quote
enia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 matrioszka2 napisał(a):Tak w ramach pomocy dla Pipi i jej zwierząt chciałam nadmienić, przypomnieć, zasugerować ... Zaczyna się pora kleszczy.Kto może, niech prześle na adres Pipi (np.przez allegro ) preparaty przeciwko tym mendom , np.FIPREX. http://allegro.pl/listing.php/search?buy=1&category=1528&from_showcat=1&string=fiprex&change_view=1&order=p dobra myśl, bo ta jedna butla co poszła za bazarki to nie podoła na tyle psów........ Quote
malagos Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Zajrzyjcie, kochana baby, do naszej bidy...musiałam ją wziać, mam teraz 2 w kojcu sunie tymczasowe http://www.dogomania.pl/threads/193261-Skopana-małodziuta-suńka-znów-moja-wieś............... Bardzo proszę o pomoc w ogloszeniach, moze choć allegro?........ Quote
Pipi Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Dziękujemy Lilianna. A ja dziś dostałam maila,że we wtorek,lub środę zabiorą Liska i skończą się moje wszystkie kłopoty.Jezu miły,o co chodzi? Quote
Pipi Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Akrum napisał(a):Pipi, proszę daj mi znać, jak paczuszka ode mnie dotrze do Ciebie, chyba już powinni ją nadać, Kurier siódemka przywiezie, dla ułatwienia to jest zamówienie nr 1001. Akrum,paka przyszła wczoraj po południu. Bardzo wielkie serdeczne dziękuję.Kociki bardzo potrzebowały takiego jedzonka.Wcinają az im sie uszki trzęsą.Karma sucha,bardzo dobry gatunek i pewnie bardzo droga.Dzięki,dzięki,dzięki :multi::iloveyou::calus::Rose::Cool!: 20 puszek karmy Whiskas dla kotów i 2 worki po 15 kg suchej karmy Dog How BARDZO DZIĘKUJEMY :Rose: Quote
Akrum Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 o super, dotarła paczuszka :) to jeszcze dotrze jedna, bo jeszcze 15 kg karmy dojdzie, bo akurat im się skończyła jak zamowiłam :) mam nadzieję, że choć troszkę Ci w ten sposób pomogłam, wiem że to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś :) pozdrawiam Cię serdecznie kochana i życz smacznego psiakom i kotom :) Quote
gonia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Lilianna napisał(a):hop na szczęścieNo to ja tez hopne....oby tez na szczescie;);) Quote
malagos Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale o ci chodzi z tym Liskiem i "końcem kłopotów"? Akrum, cudna kobieta z Ciebie :) Quote
elik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kochane Cioteczki, pomocyyyyy !!! Zginęły dwa psiaki kkanarekk :placz: Ona jest za granicą, nawet o tym nie wie. Rodzice szukają ich od kilku godzin, ale jak na razie bez skutku. Proszę Was pomóżcie, wejdźcie na wątek, który założyłam. Ja na razie muszę odpaść, wracam za około 2 godz. Bardzo Was proszę poradźcie tam na wątku, co można zrobić. http://www.dogomania.pl/threads/193433-Zgin%C4%99%C5%82y-dwa-sznaucerkowate-psiaki-okolice-Niegoszowic-k.-Krakowa?p=15438863#post15438863 Quote
Asior Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ponawiam swoją propozycję.... w poniedziałek -wtorek będziemy mieli karmę.... Pipi w potrzebie,tylko ktoś musi mnie wspomóc w wysyłce, lub przewiezieniu tego do Pipi!!!! Quote
enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pipi napisał(a):Dziękujemy Lilianna. A ja dziś dostałam maila,że we wtorek,lub środę zabiorą Liska i skończą się moje wszystkie kłopoty.Jezu miły,o co chodzi? optymistki chyba........ Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Asiaczek napisał(a):enia- mam do przekazania dla Pipi kilka rzeczy, których raczej nie wyślę pocztą - za duże. Stare legowiska (czyste) dla psów. I inne takie. Czy jakoś możemy się spotkac i ja bym te rzeczy przekazała Tobie...? Pzr. Ponawiam... Pzdr. Quote
andzia69 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 przepraszam, ze tu rzadko wpadam:( ale teraz cieżko mi ogarnąć te moje wątki z subskrypcji...teraz mamy wojnę o nasz schron i tylko szukam, szperam i wynajduję rózne rzeczy, które mogą się przydać, zeby tych s..li wyp..yć z siodełka! mam aparacik dla Pipi - no może nie jakieś cudo techniki - Olympus FE-110 5 megapikseli, ma 2 karty pamieci - ale nie jakis szał tylko 16 mb i 1 mb, ma pokrowiec, ale...nie mogę znaleźć kabla:placz::placz::placz: karta jest o oznaczeniu XD Quote
enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Ponawiam... Pzdr. jasne, że wezmę, ale nie powiem dokładnie kiedy je zawioze do Pipi, to może potrwać....... Quote
enia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Asior napisał(a):ponawiam swoją propozycję.... w poniedziałek -wtorek będziemy mieli karmę.... Pipi w potrzebie,tylko ktoś musi mnie wspomóc w wysyłce, lub przewiezieniu tego do Pipi!!!! Asior a na transportowym patrzyłaś? ogłaszałaś? fajnie gdyby się udało z tą karmą..... tyle psiaków i każdy chce jeść..... Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 enia napisał(a):jasne, że wezmę, ale nie powiem dokładnie kiedy je zawioze do Pipi, to może potrwać....... Jasne, to może pamiętajo mojej ofercie, ja poczekam na dogodny dla Ciebie temrin. Tylko daj mi znać jakieś 2-3 dni przed Twoim wyjazdem do Pipi. Czy tak możemy się umówić? pzdr. Quote
eve-w Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 andzia69 napisał(a): mam aparacik dla Pipi - no może nie jakieś cudo techniki - Olympus FE-110 5 megapikseli, ma 2 karty pamieci - ale nie jakis szał tylko 16 mb i 1 mb, ma pokrowiec, ale...nie mogę znaleźć kabla:placz::placz::placz: karta jest o oznaczeniu XD Super :) jak karta xd top pewnie taka sama jak moja, hamerykańska :eviltong: . Kabe nie potrzebny, czytnik wystaczy o taki: http://allegro.pl/mini-czytnik-kart-all-in-one-xd-sd-ms-cf-wszystkie-i1245524002.html no i jedziemy z fotami;) Quote
andzia69 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='eve-w']Super :) jak karta xd top pewnie taka sama jak moja, hamerykańska :eviltong: . Kabe nie potrzebny, czytnik wystaczy o taki: http://allegro.pl/mini-czytnik-kart-all-in-one-xd-sd-ms-cf-wszystkie-i1245524002.html no i jedziemy z fotami;) ja się nie znam na kartach i czytnikach:( ale jak tak mówisz to moze i tak jest:) to wysyłać??? Quote
eve-w Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 andzia69 napisał(a):ja się nie znam na kartach i czytnikach:( ale jak tak mówisz to moze i tak jest:) to wysyłać??? Nie może, tylko na bank :) bo sama tego używam! Wysyłać, a Pipi trzeba tylko kupić ten czytnik i śmigają fotki na dogo :) No i kartę by się przydalo większą kupić (tylko xd) żeby jakieś filmy mogła kręcić ;) Quote
Akrum Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pipi dzisiaj przyjdzie zaległa uzupełniająca paczuszka - tak mi napisali: W dniu 2010-09-28 zostanie doręczona Państwu przesyłka zawierająca zamówienie ze sklepu SwiatKarm.pl Quote
Akrum Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Pipi']Akrum Dziękuję.Wczoraj przyszła paczka - Pedygree 15 kg.Nie wiem,czy to akurat to,bo pan kazał mi pokwitowac,ale nic nie dał.Ale to na pewno od Ciebie.Dziękujemy pięknie. tak, tak to jest to ode mnie...to było jeszcze zaległe do tamtej przesyłki :) Nie rozumiem też takiego postępowania, a kto po tego Liska przyjeżdża? ktoś adoptować? czy do schronu go zabierają? czy o co chodzi? Quote
Recommended Posts