Elisabeta Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 A teraz, cztery godziny za Tysią mówię dzień dobry, Grzesiu. Rześko dziś... Dobrego piątku dla wszystkich Grzesiowych Przyjaciół. Quote
Nesiowata Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 12 godzin temu, elik napisał: Nesiowata, proszę nie chorować :) No, postaram się. Tylko nie wiem, co z tego wyjdzie. Dobrego dnia Grzesiulku. Znów chłodny ranek. Miejmy nadzieję, że to się już skończy. Quote
Radek Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 52 minuty temu, Elisabeta napisał: Rześko dziś... Ale słonecznie:) Quote
Nesiowata Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Dobrego dnia czarnulku. Może przy okazji długiego okresu wolnego od pracy ludzie zaczną czytać ogłoszenia sercem i ktoś Cię zauważy? 2 Quote
Elisabeta Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Ładnie napisałaś, Nesiowata... I tej nadziei trzymamy się razem z naszym Grzesiem. Dobrej soboty dla Wszystkich stąd. Quote
Radek Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Dobrej soboty dla Wszystkich stąd. I dzwoniącego telefonu dla Grzesia. Quote
Olena84 Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 18 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia czarnulku. Może przy okazji długiego okresu wolnego od pracy ludzie zaczną czytać ogłoszenia sercem i ktoś Cię zauważy? miejmy nadzieję, zmieniłam trochę ogłoszenia, pozwoliłam sobie dodać wierszyk który należał właśnie do psiego terapeuty Aramisa ale nie jest mu już potrzebny;p 17 godzin temu, Elisabeta napisał: Ładnie napisałaś, Nesiowata... I tej nadziei trzymamy się razem z naszym Grzesiem. Dobrej soboty dla Wszystkich stąd. trzymamy! 15 godzin temu, Radek napisał: I dzwoniącego telefonu dla Grzesia. miejmy nadzieję:( 1 Quote
Elisabeta Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Olenko, wiersz jest bardzo ładny i wzruszający. Niech przyniesie szczęście naszemu Griszce... Chyba się nie pogniewasz, że go tu wkleję dla tych, co wiersza nie znają, zajrzą tu weekendowo, a może nie będą mieć czasu na wchodzenie na wątek Aramisa, czy na ogłoszenia. Może powinien być na pierwszej stronie wątku Grzesia jak u Aramiska... Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Jestem taki zwyczajny Grześ.Pospolity, banalny, tuzinkowy pies,i tak zwyczajnie nie mam Domu.Czy ktoś z Was jednak wie, jak to jest?Jak to jest, gdy łapy bezdomne,i grzbiet, i ogon, i nos, i brzuch, i uszy?Jak to jest być tak bardzo zwyczajnym,że nikogo nie można tym wzruszyć?Ponoć mrok najgłębszy zwykle jest pod latarnią,może psa zwykłego widzi tylko niezwykły Człowiek?Wierzę w to najzwyczajniej gorąco,że nim jesteś i na me wołanie odpowiesz.I wiesz co? Nie musisz po mnie przychodzić,ja przybiegnę do Ciebie, bo mogę,bo chcę, bo tęsknię za Tobą zwyczajnie,ja przybiegnę, tylko pokaż mi drogę.Przecież jesteś gdzieś tam wśród 38 milionów,mignął mi kiedyś cień Twój na drogach rozstajnych,czy zdążę trafić w tym zwyczajnym życiu do Ciebie?Czy pomożesz mi? - Twój Grześ zwyczajnie zwyczajny. 2 Quote
Nesiowata Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Wspaniałe i jak prawdziwe słowa. Oby przyniosły Czarnulkowi szczęście i dom. Witaj Grzesiu. Quote
Olena84 Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 9 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. Olenko, wiersz jest bardzo ładny i wzruszający. Niech przyniesie szczęście naszemu Griszce... Chyba się nie pogniewasz, że go tu wkleję dla tych, co wiersza nie znają, zajrzą tu weekendowo, a może nie będą mieć czasu na wchodzenie na wątek Aramisa, czy na ogłoszenia. Może powinien być na pierwszej stronie wątku Grzesia jak u Aramiska... Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Dziękuję, oby przyniósł szczęście! 9 godzin temu, Nesiowata napisał: Wspaniałe i jak prawdziwe słowa. Oby przyniosły Czarnulkowi szczęście i dom. Witaj Grzesiu. witamy! 2 godziny temu, Radek napisał: Wspaniały wiersz. to prawda! Quote
elik Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Piękny i ogromnie wzruszający wiersz. Jeśli tylko przeczyta go Ktoś o Wielkim Sercu, to na pewno Grzesiu będzie miał swój własny, wspaniały dom 1 Quote
Elisabeta Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 28 minut temu, elik napisał: Piękny i ogromnie wzruszający wiersz. Jeśli tylko przeczyta go Ktoś o Wielkim Sercu, to na pewno Grzesiu będzie miał swój własny, wspaniały dom Amen, Eliku. 1 Quote
Olena84 Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 5 godzin temu, elik napisał: Piękny i ogromnie wzruszający wiersz. Jeśli tylko przeczyta go Ktoś o Wielkim Sercu, to na pewno Grzesiu będzie miał swój własny, wspaniały dom oby oby, np na facebooku ma ogrom udostępnień też i ludzie piszą jaki śliczny itd, ale nikt na razie cisza:( Quote
Nesiowata Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Dobrego dnia Grzesiu. Czekamy na Twój domek. Oby jak najszybciej, już tyle czasu cisza. 1 Quote
Elisabeta Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Może piękny maj przyniesie naszemu Grzesiowi własny Domek... A na razie w ostatni poranek kwietniowy życzę Wszystkim dobrego i spokojnego poniedziałku. Właśnie skończyła się kolejna burza... Quote
elik Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 9 godzin temu, Olena84 napisał: oby oby, np na facebooku ma ogrom udostępnień też i ludzie piszą jaki śliczny itd, ale nikt na razie cisza:( Na ogłoszenia Beni też nie było odzewu, a jak wyróżniłam ogłoszenie, to telefon się odezwał :) Z ogłoszeń OLX często są udane adopcje. Quote
Olena84 Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Właśnie skończyła się kolejna burza... kolejna? ja żadnej nie zauważyłam ! Quote
Olena84 Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Na ogłoszenia Beni też nie było odzewu, a jak wyróżniłam ogłoszenie, to telefon się odezwał :) Z ogłoszeń OLX często są udane adopcje. ma cały czas wyróżnione olx i gumtree też bo jakoś za pare złoty było:( myślę że po prostu ludzie się boją takiej adopcji:( Quote
Radek Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: kolejna? ja żadnej nie zauważyłam ! Do nas też żadna burza nie zawitała. Quote
Elisabeta Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: kolejna? ja żadnej nie zauważyłam ! 38 minut temu, Radek napisał: Do nas też żadna burza nie zawitała. Do świtu słyszałam trzy burze. Jedna chyba bez opadów, druga z małym deszczem, a trzecia już przyniosła sporo wody z nieba. Może macie mocny sen. Albo ja mam sny z burzami. Tylko dlaczego moja sunia miała takie mokre futerko po porannym spacerze?... Grześ na pewno burze słyszał. Quote
Radek Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 U nas z rańca trawa była sucha, za to wczoraj po południu były dwie burze. A noc spokojna. Quote
Olena84 Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Do świtu słyszałam trzy burze. Jedna chyba bez opadów, druga z małym deszczem, a trzecia już przyniosła sporo wody z nieba. Może macie mocny sen. Albo ja mam sny z burzami. Tylko dlaczego moja sunia miała takie mokre futerko po porannym spacerze?... Grześ na pewno burze słyszał. Ja słyszałam burze daaaleko ok 16 ale nie doszła do nas;) 1 godzinę temu, Radek napisał: U nas z rańca trawa była sucha, za to wczoraj po południu były dwie burze. A noc spokojna. ja się boję, ale zawsze myślę o zwierzakach:( Quote
elik Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 U nas wyglądało, że będzie burza, ale rozeszła się po kościach :) Cały dzień było piękne słońce. 1 Quote
Recommended Posts