Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Grzesio jeszcze śpi, to ja po cichu powiem dzień dobry. smile.gif

Dziś bardzo rześki poranek. Z mrozem, ale za to pod księżycem i gwiazdami. Ubierzcie się cieplej.smile.gif 

muszę wchodzić o tej 5 na dogo, wtedy bym wiedziała żeby się cieplej ubrać:(

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Też się przywitam. Faktycznie - rześki poranek. Ale nie jest źle - przecież to zima.

Bardzo nie fajnie jest;(, ale w lato będzie narzekanie na gorąco;)

Posted
13 godzin temu, Olena84 napisał:

muszę wchodzić o tej 5 na dogo, wtedy bym wiedziała żeby się cieplej ubrać:(

Bardzo nie fajnie jest;(, ale w lato będzie narzekanie na gorąco;)

Korzyści z porannych odwiedzin na Dogo;)

Ja tam nie narzekam, za to w lato na pewno będę. 

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Wolę zimę od lata, chociaż jak dzisiaj zapomniałam rękawiczek to cierpiałam bardzo :) 
Ciekawe co Grzesio na mroziki?

Dawniej też lubiłam zimę, ale odkąd wiem, jak  ludzie bezdomni i zwierzęta cierpią z powodu mrozu i braku pożywienia, już nie lubię zimy!

Posted
10 godzin temu, Radek napisał:

Korzyści z porannych odwiedzin na Dogo;)

Ja tam nie narzekam, za to w lato na pewno będę. 

Oby w lato rozmowy o pogodzie były na tym wątku już w dziale "znalazły dom"

10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Wolę zimę od lata, chociaż jak dzisiaj zapomniałam rękawiczek to cierpiałam bardzo :) 
Ciekawe co Grzesio na mroziki?

jeśli by sie dalej błąkał to nawet nie chce myśleć jakby cierpiał z zimna przy takiej sierści:(

4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry - kolejny piękny i rześki przedporanek.

witamy!

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Jestem, jestem, Grzesiu. smile.gif Przepraszam za małe spóźnienie..Miałam dużo zaległości na Dogo z wczorajszego wieczoru...

Dobrze, że Nesiowata jest niezawodna.smile.gif 

witamy spóźnioną!

10 minut temu, elik napisał:

Dawniej też lubiłam zimę, ale odkąd wiem, jak  ludzie bezdomni i zwierzęta cierpią z powodu mrozu i braku pożywienia, już nie lubię zimy!

też o tym myślę i w zimę i lato:(

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Olena84 napisał:

jeśli by sie dalej błąkał to nawet nie chce myśleć jakby cierpiał z zimna przy takiej sierści:(

Pewnie cierpiał na mrozie wiele razy nasz Grześ... sad.gif  Ale to już przeszłość na szczęście.

• Upvote 3
Posted
Dnia 8.01.2018 o 06:10, Nesiowata napisał:

Też się przywitam. Faktycznie - rześki poranek. Ale nie jest źle - przecież to zima.

Poranek pikny, ale powietrze dziś wyjątkowo podłe. :( Aż drapało w gardle. Mój piesio chyba wyczuwa to jeszcze bardziej, bo w takie dni niechętnie wychodzi na dwór. Gdyby nie tymczasowiczka, to pewnie w ogóle by odmówił wyjścia :)

Dnia 8.01.2018 o 06:10, Nesiowata napisał:

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Poranek pikny, ale powietrze dziś wyjątkowo podłe. :( Aż drapało w gardle. Mój piesio chyba wyczuwa to jeszcze bardziej, bo w takie dni niechętnie wychodzi na dwór. Gdyby nie tymczasowiczka, to pewnie w ogóle by odmówił wyjścia :)

Też to czułam wczoraj, podobno najgorsze powietrze od 16 lat na mazowszu

3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Zaglądam do Grzesia. smile.gif Dobrego dnia.smile.gif 

witamy!

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry- miłego dnia wszystkim.

dzien dobry!

Posted

Do Grzegorza karma dotarła. Grześ jest chwalony, że on wszystko robi na spokojnie, grzecznie, nie zdarzyło mu się nabrudzić w domu ani razu, psiaki się bawią, szaleją, a on spokojnie czeka na werandzie, teraz są tam szczeniaki i Grześ je niańczy, obwąchuje, choć duże prawdopodobieństwo, że chodzi o chrupki które po nich zjada;), w każdym razie lubi porządek, bo zje każdą znalezioną chrupkę;), noi z tą smyczą nie powinno być problemu, on się stresuje na początku, ale potem jak go się pomizia, pochwali już idzie ładnie. 

• Upvote 1
Posted

Olenko, jak ładnie napisałaś... Czytam i czytam Twój post i coraz mi cieplej w sercu.smile.gif

Grześ jest wspaniały i kochany. Możemy być z niego dumni. smile.gif Niech go znajdzie jego Domek wreszcie... 

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Olenko, jak ładnie napisałaś... Czytam i czytam Twój post i coraz mi cieplej w sercu.smile.gif

Grześ jest wspaniały i kochany. Możemy być z niego dumni. smile.gif Niech go znajdzie jego Domek wreszcie... 

się zawstydziłam...

jak Grześ zaginął załamałam się i myślałam, że przez to że zdecydowałam się własnie na niego wtedy, on teraz się przeze mnie błąka a tak by siedział w tej przechowalni ale chociaż z jedzeniem i w budzie:(, ale teraz wiem, że to cudowny psiak, któremu trzeba było dać szansę:(

• Upvote 1
Posted

Elisabeta, podpinam się do Twojego postu  :)

A co do obrazków, to trzeba poszperać w necie :) Wpisać w Google temat i wybrać z przedstawionych propozycji :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Elisabeta, podpinam się do Twojego postu  :)

A co do obrazków, to trzeba poszperać w necie :) Wpisać w Google temat i wybrać z przedstawionych propozycji :)

ale Ty sie ładnie podpisujesz;)