Olena84 Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Grzesio jeszcze śpi, to ja po cichu powiem dzień dobry. Dziś bardzo rześki poranek. Z mrozem, ale za to pod księżycem i gwiazdami. Ubierzcie się cieplej. muszę wchodzić o tej 5 na dogo, wtedy bym wiedziała żeby się cieplej ubrać:( 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Też się przywitam. Faktycznie - rześki poranek. Ale nie jest źle - przecież to zima. Bardzo nie fajnie jest;(, ale w lato będzie narzekanie na gorąco;) Quote
Radek Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 13 godzin temu, Olena84 napisał: muszę wchodzić o tej 5 na dogo, wtedy bym wiedziała żeby się cieplej ubrać:( Bardzo nie fajnie jest;(, ale w lato będzie narzekanie na gorąco;) Korzyści z porannych odwiedzin na Dogo;) Ja tam nie narzekam, za to w lato na pewno będę. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Wolę zimę od lata, chociaż jak dzisiaj zapomniałam rękawiczek to cierpiałam bardzo :) Ciekawe co Grzesio na mroziki? Quote
Nesiowata Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Dzień dobry - kolejny piękny i rześki przedporanek. Quote
Elisabeta Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Jestem, jestem, Grzesiu. Przepraszam za małe spóźnienie..Miałam dużo zaległości na Dogo z wczorajszego wieczoru... Dobrze, że Nesiowata jest niezawodna. 1 Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wolę zimę od lata, chociaż jak dzisiaj zapomniałam rękawiczek to cierpiałam bardzo :) Ciekawe co Grzesio na mroziki? Dawniej też lubiłam zimę, ale odkąd wiem, jak ludzie bezdomni i zwierzęta cierpią z powodu mrozu i braku pożywienia, już nie lubię zimy! Quote
Olena84 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 10 godzin temu, Radek napisał: Korzyści z porannych odwiedzin na Dogo;) Ja tam nie narzekam, za to w lato na pewno będę. Oby w lato rozmowy o pogodzie były na tym wątku już w dziale "znalazły dom" 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wolę zimę od lata, chociaż jak dzisiaj zapomniałam rękawiczek to cierpiałam bardzo :) Ciekawe co Grzesio na mroziki? jeśli by sie dalej błąkał to nawet nie chce myśleć jakby cierpiał z zimna przy takiej sierści:( 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry - kolejny piękny i rześki przedporanek. witamy! 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, jestem, Grzesiu. Przepraszam za małe spóźnienie..Miałam dużo zaległości na Dogo z wczorajszego wieczoru... Dobrze, że Nesiowata jest niezawodna. witamy spóźnioną! 10 minut temu, elik napisał: Dawniej też lubiłam zimę, ale odkąd wiem, jak ludzie bezdomni i zwierzęta cierpią z powodu mrozu i braku pożywienia, już nie lubię zimy! też o tym myślę i w zimę i lato:( 1 Quote
Radek Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 2 minuty temu, Olena84 napisał: Oby w lato rozmowy o pogodzie były na tym wątku już w dziale "znalazły dom" O tak:) Quote
Olena84 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 Dziękuję za wpłaty: - Nadziejka bazarek - 21zł - 08.01 - LupusNord - 20zł - 08.01 Quote
Elisabeta Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 7 godzin temu, Olena84 napisał: jeśli by sie dalej błąkał to nawet nie chce myśleć jakby cierpiał z zimna przy takiej sierści:( Pewnie cierpiał na mrozie wiele razy nasz Grześ... Ale to już przeszłość na szczęście. 3 Quote
rozi Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Widzę, Olena, że dodałaś tag! Gratuluję pomysłu! :D :D :D Quote
Olena84 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 5 godzin temu, rozi napisał: Widzę, Olena, że dodałaś tag! Gratuluję pomysłu! :D :D :D w końcu to ogarnęłam;) Quote
agat21 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Dnia 8.01.2018 o 06:10, Nesiowata napisał: Też się przywitam. Faktycznie - rześki poranek. Ale nie jest źle - przecież to zima. Poranek pikny, ale powietrze dziś wyjątkowo podłe. :( Aż drapało w gardle. Mój piesio chyba wyczuwa to jeszcze bardziej, bo w takie dni niechętnie wychodzi na dwór. Gdyby nie tymczasowiczka, to pewnie w ogóle by odmówił wyjścia :) Dnia 8.01.2018 o 06:10, Nesiowata napisał: Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 9 godzin temu, agat21 napisał: Poranek pikny, ale powietrze dziś wyjątkowo podłe. :( Aż drapało w gardle. Mój piesio chyba wyczuwa to jeszcze bardziej, bo w takie dni niechętnie wychodzi na dwór. Gdyby nie tymczasowiczka, to pewnie w ogóle by odmówił wyjścia :) Też to czułam wczoraj, podobno najgorsze powietrze od 16 lat na mazowszu 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Zaglądam do Grzesia. Dobrego dnia. witamy! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry- miłego dnia wszystkim. dzien dobry! Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 I ja się przywitam i miłego dnia wszystkim życzę :) Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 3 minuty temu, elik napisał: I ja się przywitam i miłego dnia wszystkim życzę :) skąd wy macie takie fajne obrazki:( Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Do Grzegorza karma dotarła. Grześ jest chwalony, że on wszystko robi na spokojnie, grzecznie, nie zdarzyło mu się nabrudzić w domu ani razu, psiaki się bawią, szaleją, a on spokojnie czeka na werandzie, teraz są tam szczeniaki i Grześ je niańczy, obwąchuje, choć duże prawdopodobieństwo, że chodzi o chrupki które po nich zjada;), w każdym razie lubi porządek, bo zje każdą znalezioną chrupkę;), noi z tą smyczą nie powinno być problemu, on się stresuje na początku, ale potem jak go się pomizia, pochwali już idzie ładnie. 1 Quote
Elisabeta Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Olenko, jak ładnie napisałaś... Czytam i czytam Twój post i coraz mi cieplej w sercu. Grześ jest wspaniały i kochany. Możemy być z niego dumni. Niech go znajdzie jego Domek wreszcie... Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Olenko, jak ładnie napisałaś... Czytam i czytam Twój post i coraz mi cieplej w sercu. Grześ jest wspaniały i kochany. Możemy być z niego dumni. Niech go znajdzie jego Domek wreszcie... się zawstydziłam... jak Grześ zaginął załamałam się i myślałam, że przez to że zdecydowałam się własnie na niego wtedy, on teraz się przeze mnie błąka a tak by siedział w tej przechowalni ale chociaż z jedzeniem i w budzie:(, ale teraz wiem, że to cudowny psiak, któremu trzeba było dać szansę:( 1 Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Elisabeta, podpinam się do Twojego postu :) A co do obrazków, to trzeba poszperać w necie :) Wpisać w Google temat i wybrać z przedstawionych propozycji :) Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 5 minut temu, elik napisał: Elisabeta, podpinam się do Twojego postu :) A co do obrazków, to trzeba poszperać w necie :) Wpisać w Google temat i wybrać z przedstawionych propozycji :) ale Ty sie ładnie podpisujesz;) Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: ale Ty sie ładnie podpisujesz;) Ładnie ??? Może samowolnie, ale ładnie ? :) Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 50 minut temu, elik napisał: Ładnie ??? Może samowolnie, ale ładnie ? :) i samowolnie i ładnie ;p Quote
Recommended Posts