Olena84 Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Olena, dopisz w jednorazowych. ok dziekuję! 55 minut temu, elik napisał: To moja znajoma Agnieszka jest tak wielkoduszna, a że sama nie może pomagać bezdomniakom, to od 3 miesięcy przesyła mi po 200 zł z prośbą o zagospodarowanie wg mojego uznania. Przedtem przesyłała sporadycznie, ale stwierdziła, że dopóki będzie mogła, będzie mi przekazywała taka kwotę co miesiąc. Mam nową podopieczna w hoteliku, ale jak zobaczyłam strach w oczach Grzesia, nie mogłam nie podzielić się z biedaczkiem. Agnieszko wielkie dzięki :) Dziękujemy pani Agnieszce i Tobie! 51 minut temu, elik napisał: To wejdź do sygnaturki, kliknij w ten obrazek dwa razy lewym klawiszem myszki. Pojawi się taki rysunek W pustą ramkę wklej link do wątku i kliknij lewym klawiszem myszki w czarny prostokąt na dole - Uaktualnij. Potem kliknij w prostokąt - Zapisz. To wszystko. uff udało się!;) 41 minut temu, agat21 napisał: O rany, to tylko hotelu do szczęścia brakuje - już tyle osób chce pomóc Grzesiowi :) no właśnie:( Quote
Olena84 Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 51 minut temu, bakusiowa napisał: Wygląd Grzesia jest tragiczny. Słodki jest;) ale wiem o co Ci chodzi;/ trzeba pamiętać że albo w nowym miejscu się otworzy albo będzie trzeba długo nad nim pracować. Quote
Radek Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Na razie chyba zbyt mało czasu minęło żeby się otworzył. Quote
Olena84 Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 14 minut temu, Radek napisał: Na razie chyba zbyt mało czasu minęło żeby się otworzył. chodziło mi o dt/hotel, bo w przytulisku raczej nie ma na to szans:( Quote
Radek Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Czyli zaszło małe nieporozumienie (albo mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem;) Teraz już wszystko mi się poukładało w głowie. 1 Quote
Jo37 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Jak znajdzie się miejsce w hotelu to psiak dostanie ode mnie jednorazowo 40,00 zł. 2 Quote
bakusiowa Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Bardzo prosimy o deklaracje dla tego biedaka. 1 Quote
dorcia2 Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Olenko, zapisz dla Grzesia 30 zł stałej 1 Quote
elik Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Olenko, chyba nie3zbyt prawidłowo zapisałaś moją deklarację :) Zadeklarowałam po 100,00 zł przez 6 miesięcy więc powinnam być zapisana w stałych właśnie na 6 m-cy, albo w jednorazowych (choć nie jest to jednorazowa), ale 600,00 zł :) Ja taka deklarację dla moich podopiecznych zapisuję w stałych z zaznaczeniem okresu. Cytat Deklaracje jednorazowe: - Jola_li - 100zł - elficzkowa - 10zł - elik - 100zł przez 6 m-cy 1 Quote
Olena84 Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 18 godzin temu, Jo37 napisał: Jak znajdzie się miejsce w hotelu to psiak dostanie ode mnie jednorazowo 40,00 zł. Bardzo dziękuję!!! 1 godzinę temu, dorcia2 napisał: Olenko, zapisz dla Grzesia 30 zł stałej Ciociu bardzo dziękuję!!! 43 minuty temu, elik napisał: Olenko, chyba nie3zbyt prawidłowo zapisałaś moją deklarację :) Zadeklarowałam po 100,00 zł przez 6 miesięcy więc powinnam być zapisana w stałych właśnie na 6 m-cy, albo w jednorazowych (choć nie jest to jednorazowa), ale 600,00 zł :) Ja taka deklarację dla moich podopiecznych zapisuję w stałych z zaznaczeniem okresu. Zrozumiałam dobrze ale nie chciałam wpisać w stałe żeby że tak powiem, nie wywierać presji ;))) dziekuje juz zmieniam Quote
elik Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 51 minut temu, Olena84 napisał: . . . Zrozumiałam dobrze ale nie chciałam wpisać w stałe żeby że tak powiem, nie wywierać presji ;))) dziekuje juz zmieniam To żadna presja :) Zobaczymy, ja mam nadzieję, że Agnieszka będzie mogła dalej pomagać. Ale jeśli mogę Cię prosić, zapisz, że to Agnieszka, znajoma elik wpłaca, Ja tylko dysponentem Jej kasy jestem :) Quote
Tyśka) Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Czy już wiadomo czy jakiś hotelik mógłby przyjąć Grzesia? A Kasia, u której jest teraz Reksio od kiyoshi? A może Szamański Krąg? Greta R. ma ogromne doświadczenie z psiakami, a i ma hotelik przy wschodniej granicy. Quote
bakusiowa Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Prosimy o stałe i jednorazowe dla biedaczka. 1 Quote
elik Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 39 minut temu, bakusiowa napisał: Prosimy o stałe i jednorazowe dla biedaczka. Bardzo prosimy 1 Quote
jankamałpa Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Poproszę o nr konta dam 10 zł stałej. 1 Quote
elik Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 2 minuty temu, janka@ napisał: Poproszę o nr konta dam 10 zł stałej. Dzięki 1 Quote
Nadziejka Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Witam witam sercem calem Grzesiu Grzesiuniu matko jedyno jaki starch serce placze Olenko zagladam teraz dopiero boc mnie dlugusko nie bylo porwe banerek calem sercem kibicuje biedunkowi oby oby jak najanajszybciej znalazl bezpieczna przystan przecie zycie gorsze coraz ....swiat upadl i nie podniesie sie juz jeno walczyc trzeba wlaczyc o dzien kazdy o kazdenki promyczek Quote
Olena84 Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 9 godzin temu, elik napisał: To żadna presja :) Zobaczymy, ja mam nadzieję, że Agnieszka będzie mogła dalej pomagać. Ale jeśli mogę Cię prosić, zapisz, że to Agnieszka, znajoma elik wpłaca, Ja tylko dysponentem Jej kasy jestem :) Ok zmienię;) 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy już wiadomo czy jakiś hotelik mógłby przyjąć Grzesia? A Kasia, u której jest teraz Reksio od kiyoshi? A może Szamański Krąg? Greta R. ma ogromne doświadczenie z psiakami, a i ma hotelik przy wschodniej granicy. któa kasia? Kasiainat? Ją zdajsie też już pytałam, tylko nie zapisałam sobie Tego drugiego nie znam. 5 godzin temu, janka@ napisał: Poproszę o nr konta dam 10 zł stałej. Bardzo dziękuję!!! 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Witam witam sercem calem Grzesiu Grzesiuniu matko jedyno jaki starch serce placze Olenko zagladam teraz dopiero boc mnie dlugusko nie bylo porwe banerek calem sercem kibicuje biedunkowi oby oby jak najanajszybciej znalazl bezpieczna przystan przecie zycie gorsze coraz ....swiat upadl i nie podniesie sie juz jeno walczyc trzeba wlaczyc o dzien kazdy o kazdenki promyczek Nadziejko w końcu jesteś!!! Quote
Nadziejka Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Jestem serce jestem pracowalalm daleko od domku Olenko dzis uryczalalm ogromnie boc tyle biedakow a ten malutenki od kiyoshi ten Reksiuniek chorusiany ogromnie ogromnie az czlekowi serce peka .... takie zycie tak straszny los ... sciskam pozdrawiam za wszystko 1 Quote
elficzkowa Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Poproszę o numer konta, wpłacę obiecane jednorazowo 10 zł. Jeśli się uda to w październiku też coś wyślę. 1 Quote
Zagrodowy pies polski Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Biedny Grzesio, taki bidulek, będę wpadać i wpadnę podnieść na FB Quote
Olena84 Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 26 minut temu, elficzkowa napisał: Poproszę o numer konta, wpłacę obiecane jednorazowo 10 zł. Jeśli się uda to w październiku też coś wyślę. Dziękuję!!! 26 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Biedny Grzesio, taki bidulek, będę wpadać i wpadnę podnieść na FB Dziękuję!!! Quote
bakusiowa Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Kto jeszcze dołoży grosik biedaczkowi? 1 Quote
Recommended Posts