Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję bardzo za kolejne wpłaty, bo robi się cieniutko:(

- Bakusiowa - 30zł - 27.01

- Olena84 - 30zł - 31.01

- christofair - 20zł - 02.02

- Radek - 10zł - 02.02

- LupusNord - 20zł - 04.02

- Elisabeta - 120zł - I-IV - 04.02

- dorcia2 - 30zł - 04.02

Posted

Wczoraj dostałam takiego oto SMSa:

"Jestem zainteresowana,Grześ super kurdeluś-beluś Wysłane z mojego HTC"

Nie odpisałam, bo widać, że komuś się nudzi...

A z Grzesia to niezły aparat:) z kotkami w domu śpi, ale na ogrodzie to prowadzi stado, żeby pogonić sąsiedzkiego. Wczoraj zagoniły jakiegoś kotka na drzewo (aż się martwiłam czy da radę zejść, bo zimnica, śnieg, wiatr, a ten kotuch wdrapał się na wysokie pionowe drzewo ok. 5 metrów w górę; ale zwołałam psy do domu i po pół godzinie zwiał:).

Przy tej okazji widziałam Grzesia i przecierałam oczy ze zdumienia. Szczekał i wyskakiwał na pień pionowego drzewa ok. 1,5 metra w górę! Normalnie jak owczarek belgijski! Taka cicha woda:)

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Murka napisał:

A z Grzesia to niezły aparat:) z kotkami w domu śpi, ale na ogrodzie to prowadzi stado, żeby pogonić sąsiedzkiego.

Co mu obcy kot będzie na obejście zaglądał ;)

Posted
9 godzin temu, Radek napisał:

Co mu obcy kot będzie na obejście zaglądał ;)

No właśnie - obcym wstęp wzbroniony! Grześ wie  co robi. Ważne, że "swoich" nie  traktuje w ten sposób. Zresztą wiele psów zachowuje  się w ten sam  sposób.A ile przy tym zabawy! Trzymaj się zdrowo Grzesiu!

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Coraz  bliżej do wiosny!

Ale ponoć mrozy i śnieg mają być jeszcze w pierwszej dekadzie marca. Przynajmniej tak radio mówiło.

• Like 1
Posted

Dostalam dzisiaj piękne, dłuuugie zapytanie o Grzesia od Pani z Bydgoszczy. Opisala mi swoja historię, warunki, wysłała zdjęcia i napisała, ze mają nadzieję,  że dostaną Grzesia, bo mają pewność że to TEN psiak, wlasnie jego brakuje w ich Rodzinie.  Juz na niego czekają. Mają też kotki, tez adoptowane. 

Całą wiadomość wyślę Olenie i Murce, łącznie z namiarami.

• Like 2
Posted
19 minut temu, Tyśka) napisał:

Dostalam dzisiaj piękne, dłuuugie zapytanie o Grzesia od Pani z Bydgoszczy. Opisala mi swoja historię, warunki, wysłała zdjęcia i napisała, ze mają nadzieję,  że dostaną Grzesia, bo mają pewność że to TEN psiak, wlasnie jego brakuje w ich Rodzinie.  Juz na niego czekają. Mają też kotki, tez adoptowane. 

Całą wiadomość wyślę Olenie i Murce, łącznie z namiarami.

!!!