Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj księciuniu w mokry, ponury dzień. Nie chce się nawet nosa wystawić za drzwi. Nawet Ptysiek przed chwilą jedynie wyskoczył 3 kroki za drzwi, trochę siknął i bez żadnych zachęt z mojej strony był na nowo w domu. Trzymaj się Grzesiu ciepłego kącika, to najlepsze miejsce na taką pogodę.

Posted
27 minut temu, Radek napisał:

Zupełnie nie czuć, że jest zima. 

Nie wierzę;)) Wczoraj całą drogę towarzyszyła nam sniezyca, autostrada nieodsnieżona, a jak wysiedliśmy wieczorem z pociągu to myślałam, że z zimna odpadną mi ręce. :) 

Posted
8 minut temu, Tyśka) napisał:

Wczoraj całą drogę towarzyszyła nam sniezyca, autostrada nieodsnieżona, a jak wysiedliśmy wieczorem z pociągu to myślałam, że z zimna odpadną mi ręce. :) 

Nie te strony...

Posted

U  nas jednak śnieg się jeszcze nie pokazał. Ciemno jak diabli, mokro i nieprzyjemnie.   Powoli zaczynają odwoływać 30  stopniowe mrozy ale może chociaż ciut śniegu?

Witaj księciuniu, trzymaj się ciepło i zdrowo.

Posted

Witam księciunia z jakimś drobnym śnieżkiem za oknem. Ziemia nadal czarna, wszystko się rozpuszcza. Przy takiej pogodzie lepiej siedzieć w domu, ciepłe miejsce to  najlepsza opcja.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Witaj księciuniu z początkiem zimy - za oknem widać trochę śniegu.

Niech Grześ nie chodzi za długo, bo łapki zmarzną. 

• Like 1
Posted

Witaj  księciuniu w  słoneczne, trochę mroźne przedpołudnie. Całkiem przyjemnie jest na dworze,oby tak się utrzymało. Skorzystaj Czarnulku z darów pogody, warto choć trochę przewietrzyć futerko.

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Takie zdjęcie Grzesia na innym wątku, ale to już chyba znamy?

Nawet jak znane to i tak cieszy :)