Poker Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Nadziejko ,a może mogłabyś dać jej DT z opłatą za weta i karmę? Quote
Nadziejka Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Izun masz moj tel w razie czegos a czy juz wyczarowywac jakis kramiczek juz teraz moge ? Quote
jankamałpa Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Przed chwilą, kiyoshi napisał: dziękuje Ci całym sercem... Mała poprawka to będzie 20 zł - przeniesiona deklaracja z Misia Bibi :). Quote
kiyoshi Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Nadziejko ,a może mogłabyś dać jej DT z opłatą za weta i karmę? o tym samym pomyślałam, ale ...nie wiem do końca czy to się uda:( Burzynka z tego co Ewunia opowiada jest bardzo energiczna, a ta sunia jednak starutka, powolna...ona musi mieć spokój, chociaż jeden pokoik gdzie spokojnie mogłaby odpoczywać.. Quote
kiyoshi Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Izun masz moj tel w razie czegos a czy juz wyczarowywac jakis kramiczek juz teraz moge ? mam Ewuniu numer... Kramiczek na pewno się przyda...póki co na zapas, bo nawet miejsca dla suni nie mam... ale będziemy działać, będziemy... Quote
kiyoshi Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 3 minuty temu, Janka@ napisał: Mała poprawka to będzie 20 zł - przeniesiona deklaracja z Misia Bibi :). dziękuje tym bardziej :D Quote
Nadziejka Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Nadziejko ,a może mogłabyś dać jej DT z opłatą za weta i karmę? Ciociu nie damy rady ja choruje mocniej coraz i bede walczyc o zycie normalne sprawy sadaowe rozne czekaja ...aby zyc normalnie i malenki pokoik a moja skarbunia duzutenka ciutke jest taka troszku stafikowata bulenkowata iskiereczka moja najukochansza i szaleje dzien i noc rozniosla juz wszytko do lutego potem przestalal ale jako ma atki szalenstaw w dzien i noc to wtedy nie spie calunia noc jeno pilnuje , ukladam tlumacze lulam z misiami moja iskierenke najberdziej szalona na swiatunku calem ... w ,,pan wlascisiel ,,mieszkania nie godzi na nic wiec na kolejengo zwierzunieczka nie zgodzi a na wynajem mnie nie stac narazie pr wszystko co zarobie idzie na moja najukochansza . choc marze o tem aby moc opuscic to miejsce razem z moimi skarbenkami nawet zaniedbalalm bezdomnych ,moich ,, boc tak kruchoz pieniazkami Quote
Poker Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Nadziejko, nie tłumacz się , tak mi przykro ,że Ci ciężko. Czy mogę jakoś Ci pomóc? 1 Quote
Nadziejka Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Ciociuniu ja wlcze lata o zycie godne dam rade dam musze dac boc moje skarby musza miec i maja wszystko co najpiekniejsze najlepsiutenkie ale trzeba nam wszelkiego spokoju w dzien i w noc i wlaczyc bede dalej oby tylko sil starczylo i oby los byl laskwszy wkoncu i oby wiecj i wiecej pracy mi przybyllo boc jak bedzie praca normalnie platna to przeciez choc czesci sie uda spelnic nam ...boc czasem juz z tego umatrwieia to resztke wlosow gubie ale ale nie ja tutaj wazna tylko ta kruszyneczka najcudowniejsza niechaj sie zlituja wszytikie gwiazdy niechj sie da wyratowc kruszyneczka bazarusiek czynie teraz porwe fantunkow ciut z innych co tez wyczyniam Quote
Radek Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Zaglądam z zaproszenia Nadziejki i czuję, że nie mogę nie pomóc. W lipcu nie dam rady, bo psia kieszeń już pusta, ale od sierpnia mogę zadeklarować dziesięć złotych. Suma może szału nie robi, ale każdy grosz się przyda. Mam tylko prośbę o przypomnienie. 2 Quote
Onaa Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Bardzo sympatyczna sunia, chociaż nie w moim typie. Bidulka mała. Jeszcze znajdzie dobry domek, żeby tylko miała się teraz gdzieś bezpiecznie przytulić. Quote
Nadziejka Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 zapraszam stokroc zapraszam dziekuje wujenku dziekuje za serce 1 Quote
bou Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Wpłacę teraz 40,potem - jak się sunia zakwateruje,deklaruje 10 zł stałej.Proszę o nr.konta. 2 Quote
kiyoshi Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 10 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia Nadziejki i czuję, że nie mogę nie pomóc. W lipcu nie dam rady, bo psia kieszeń już pusta, ale od sierpnia mogę zadeklarować dziesięć złotych. Suma może szału nie robi, ale każdy grosz się przyda. Mam tylko prośbę o przypomnienie. Radku dziekuje Ci ogromnie Oczywyscie ze to duza pomoc! Jeszcze kilka takich deklaracji i bedzie mozna zaczac dzialac Quote
kiyoshi Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 10 godzin temu, Onaa napisał: Bardzo sympatyczna sunia, chociaż nie w moim typie. Bidulka mała. Jeszcze znajdzie dobry domek, żeby tylko miała się teraz gdzieś bezpiecznie przytulić. Dziekuje ze zajrzalas Sunia jest urokliwa rzeczywiscie tylko taka nieobecna Podejde dzis lub jutro do tego weta- dowuem sie na kiedy planuje operacje i czy moze jednak jakis wlasciciel sie nie zglosil Wiem ze oni tez na wlasna reke cos probuja dla kruszynki wykombinowac ale raczej po klientach swoich stalych pytajac bo coz wiecej moga zrobic :( Quote
kiyoshi Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 10 godzin temu, bou napisał: Wpłacę teraz 40,potem - jak się sunia zakwateruje,deklaruje 10 zł stałej.Proszę o nr.konta. Bardzo bardzo dzuekuje bou! Wieczorem pospisuje deklaracje- na razie tylko zapisuje a numer konta wysle za jakis czas gdy bedzie pewne ze sunie zabierzemy Quote
milagros19853201 Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 z deklaracja slabiutko ,ale nastepny bazarek zrobie w calosci przeznaczony na potrzeby suni na jakies male co nieco uda sie pewnie tez wyskrobac chociaz budzet na pomoc 4 noznym dawno juz daWNO PRZEKROCZONY Quote
Radek Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Sunia jest urokliwa rzeczywiscie tylko taka nieobecna Ciężkie przeżycia za nią. Pewnie stąd ta nieobecność:( Quote
kiyoshi Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 11 godzin temu, atulek napisał: Ja też melduję się u malizny. witaj Atulku kochana...w wekend czarujemy bazarek z biżu;) ok? 9 godzin temu, milagros19853201 napisał: z deklaracja slabiutko ,ale nastepny bazarek zrobie w calosci przeznaczony na potrzeby suni na jakies male co nieco uda sie pewnie tez wyskrobac chociaz budzet na pomoc 4 noznym dawno juz daWNO PRZEKROCZONY dziękuje, że jesteś:) bazarek bardzo mile widziany! jak najbardziej:) 8 godzin temu, Radek napisał: Ciężkie przeżycia za nią. Pewnie stąd ta nieobecność:( ja to obserwując starutkie psy zawsze mam tą samą myśl: "starych drzew się nie przesadza" ... starutkie psiaki nawet jeśli miały źle to i tak potwornie tęsknią:( to po prostu widać w każdym ruchu i spojrzeniu! ten ból i tęsknote:( Młode psy patrzą inaczej... 1 Quote
kiyoshi Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 Dziś wpłynęło 80 zł od Pokerka dla suni...Dziękuje Ci ślicznie... Wciąż zbieram deklaracje stałe...jeszcze minimum 100 zł muszę mieć...z taką babinką nie zaryzykuje że 'jakoś to będzie'... Poczekam też ze 2 tygodnie...a nóż jakiś trop odnośnie włascicieli się pojawi, a może jednak zdaży się cud i będzie BDT lub DS? hotelik to ostateczność, gdy już naprawde będzie nóż na gardle... na razie sunia siedzi u weta w kenelu...ma tam jak ma ale awaryjnie jeszcze może być... Dziś oczywiście wszystkie Panie w mojej pracy chodziły za mną i tylko "no weź ją Pani, zlituj się" ...a przeciez ja mam takie same warunki jak wszyscy inni...to boli. Wszyscy gadają, płaczą, ale jak trzeba coś zrobić naprawde...eh.... 1 Quote
Dusia-Duszka Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Jeżeli 100,- nie przyda się na narkozę, to może na co innego? Stówę nadal proponuję. I proszę o nr konta na pw. 1 Quote
kiyoshi Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 17 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Jeżeli 100,- nie przyda się na narkozę, to może na co innego? Stówę nadal proponuję. I proszę o nr konta na pw. dziękuje Ci ślicznie. Na razie tylko zapiszę, a numer konta podeśle jak ostatecznie zadecyduje by sunie zabrać pod swoje skrzydła...Na razie jeszcze pytam, udostępniam, ogłaszam, wierząc że prosto od weta podedzie może jakimś cudem...gdzieś...do kogoś Wierzcie razem ze mną, proszę...bo cuda sie zdarzają czasami... Quote
atulek Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 22 godziny temu, kiyoshi napisał: witaj Atulku kochana...w wekend czarujemy bazarek z biżu;) Czaruj kochana dla malizny. Może do wekendu jeszcze coś zrobię, to Ci wyślę zdjęcia. Quote
Dulska Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Zwolniła mi się jedna deklaracja, Dam malutkiej od sierpnia 20 zł stałej 1 Quote
Recommended Posts