Jump to content
Dogomania

Suzi za TM:( "Nadzieja umiera ostatnia. Czekamy, a więc mamy nadzieję" . Suzi już w DS, Hana w DT w Warszawie wciąż czeka na DS.

Recommended Posts

Posted

Super,że kolejne 2 sunie dostają szansę na życie po za schroniskowymi kratami.Suzi też mi bardzo leżała na sercu więc tym bardziej mnie to cieszy :) Dla dziewczyn mogę dołożyć się deklaracją stałą po 10zł dla każdej.Może to nie wiele,ale grosz do grosza....

• Upvote 2
Posted
5 minut temu, Bogusik napisał:

Super,że kolejne 2 sunie dostają szansę na życie po za schroniskowymi kratami.Suzi też mi bardzo leżała na sercu więc tym bardziej mnie to cieszy :) Dla dziewczyn mogę dołożyć się deklaracją stałą po 10zł dla każdej.Może to nie wiele,ale grosz do grosza....

Witaj Bogusiu na wątku suczek!! Serdecznie dziękujemy, to duża pomoc!! serduchooo7.gif

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Masz cudownego, wrażliwego syna i taką samą synową!! Tylko pozazdrościć! 

Twój syn Paweł też do pozazdroszczenia:)

Hana i Suzi to kolejne psy, którym pomaga.

Widać te dzieciaki dogomaniaków tak mają - pomaganie uzależnia!

• Upvote 1
Posted

Wielu dogomaniaków pamięta na pewno zamojskiego Paputka...

Jego pani to niezwykle wrażliwa osoba z wielkim sercem do zwierząt; jakiś czas temu w rozmowie zwierzyłam się o swoim marzeniu zabrania ze schroniska Hany...

Wyobrażcie sobie, ze pani Marysia zorganizowała szybciutko zbiórkę w pracy i mamy 650 zł na ratowanie suczek!

Dziękujemy bardzo !

• Upvote 2
Posted
16 minut temu, Tyś(ka) napisał:

łał, Pani Paputkowa jest przecudowna...

Wiadomo, kiedy sunie będą mogły opuścić boks?

Mamy stałe miejsce u Murki - po Alasce powinna jechać jedna z suniek.

Ale jak wiecie z adopcji wróciła Kaśka, więc odstapilysmy miejsce, sprawa była pilna.

Wczoraj agat21 bardzo prosiła o odstąpienie miejsc dla jakiegos psiaka - chyba Foresta, więc nadal czekamy...

Najlepiej byłoby, aby można było zabrać obie suczki jednego dnia, bo jak wybrać, która ma jechać pierwsza:(

Murka jednak wyklucza taka możliwość, trudno będzie o 2 miejsca wolne :(

Błagałam  więc Kasię o jakieś wyjście z tej sytuacji...

Teraz bardzo boje się o suczki:(

Nie mogę ich jeszcze zarezerwować, bo nie wiem, kiedy byłby wyjazd ze schronu:(

15 minut temu, terra napisał:

Dziękuję Tolu za zaproszenie.

Zapisuję wątek.

Dzięki ogromne terra, zostań z nami

serduchooo7.gif

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Bogusiu - każdy "grosz" to ogromna pomoc, bardzo dziękujemy:)

Zostań kochana z nami

serduchooo7.gif

4 minuty temu, teresaa118 napisał:

ja dloze sie miesiecznie dla obydwu sun 100 zl, prosze o konto, wplaty od lipca

Pięknie dziękujemy!

Radość ogromna, zostań z nami u suniek:)

serduchooo7.gif

Posted

Jestem i ja u pięknych suniek. Suzi puchata kolorowa, ale mnie Hana bardziej zapadła w serce, bo jest taka zwyczajna. Bardzo mocno trzymam za obie kciuki. 

Szkoda, że tak powoli adopcje ostatnio idą i na miejsca u Murki tak długi czas trzeba czekać :(

Z deklaracjami stałymi u mnie ostatnio kłopot, bo i "moje" psinki jakoś zasiedziały się w hotelach :(, ale jednorazowo na początku lipca wpłacę grosik, a jeśli jakieś psiątko pojedzie do domu, to oczywiście zamienię na stałą. 

• Upvote 1
Posted

Na zaproszenie naszej Kochanej Toli i ja oczywiście stawiam się na wątek sunieczek,tak bliskich mojemu sercu,psiaków z Zamościa.Tak skromnie po 10,00zł dla Hany i Suzi bo inne psiaki są też w potrzebie.

Agat21 pisze,że Hana jest zwyczajna,w moim przekonaniu,nie ma zwierząt zwyczajnych wszystkie są śliczne i każdy w swoim rodzaju.Zawsze u każdego zwierzaka można wypatrzeć coś co jest u niego piękne,szlachetne,cudowne.Na spacerze widuję starszego pana,który chodzi z pieskiem a jego wygląd to pomieszanie tysiące ras.Pan mi powiedział,że nie liczy się piękno zewnętrzne psa a piękno wewnętrzne.Te słowa utkwiły mi w pamięci i zamieszkały na stałe,ponieważ ten pan ma rację.Trzeba to piękno wewnętrzne wypatrzeć u zwierząt i zawsze w każdym ono jest.

Bardzo bym chciała aby jak najszybciej opuściły Schronisko tyle czekają na wolność.

• Upvote 3
Posted
33 minuty temu, Anula napisał:

Na zaproszenie naszej Kochanej Toli i ja oczywiście stawiam się na wątek sunieczek,tak bliskich mojemu sercu,psiaków z Zamościa.Tak skromnie po 10,00zł dla Hany i Suzi bo inne psiaki są też w potrzebie.

Anula, to ogromna pomoc!!! Bądź z nami na wątku suniek, bardzo prosimy!!! Serdecznie dziękujemy za deklarację!!divers2288.gif

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Jestem i ja u pięknych suniek. Suzi puchata kolorowa, ale mnie Hana bardziej zapadła w serce, bo jest taka zwyczajna. Bardzo mocno trzymam za obie kciuki. 

Szkoda, że tak powoli adopcje ostatnio idą i na miejsca u Murki tak długi czas trzeba czekać :(

Z deklaracjami stałymi u mnie ostatnio kłopot, bo i "moje" psinki jakoś zasiedziały się w hotelach :(, ale jednorazowo na początku lipca wpłacę grosik, a jeśli jakieś psiątko pojedzie do domu, to oczywiście zamienię na stałą. 

Agatko, dobrze, ze jesteś z nami!! Dziękujemy za wsparcie!!Podobny obraz

Posted
43 minuty temu, Anula napisał:

Agat21 pisze,że Hana jest zwyczajna,w moim przekonaniu,nie ma zwierząt zwyczajnych wszystkie są śliczne i każdy w swoim rodzaju.Zawsze u każdego zwierzaka można wypatrzeć coś co jest u niego piękne,szlachetne,cudowne.Na spacerze widuję starszego pana,który chodzi z pieskiem a jego wygląd to pomieszanie tysiące ras.Pan mi powiedział,że nie liczy się piękno zewnętrzne psa a piękno wewnętrzne.Te słowa utkwiły mi w pamięci i zamieszkały na stałe,ponieważ ten pan ma rację.Trzeba to piękno wewnętrzne wypatrzeć u zwierząt i zawsze w każdym ono jest.

Bardzo bym chciała aby jak najszybciej opuściły Schronisko tyle czekają na wolność.

Anula ja takie "zwyczajne" właśnie najbardziej lubię! Żebyś widziała mojego psa ;) I zwyczajny nie oznacza nieładny. Każde zwierzę jest piękne, a psy to już strasznie piękne :) Dla mnie każdy pies jest sto razy piękniejszy niż na ten przykład - człowiek :))

Posted
17 minut temu, agat21 napisał:

Anula ja takie "zwyczajne" właśnie najbardziej lubię! Żebyś widziała mojego psa ;) I zwyczajny nie oznacza nieładny. Każde zwierzę jest piękne, a psy to już strasznie piękne :) Dla mnie każdy pies jest sto razy piękniejszy niż na ten przykład - człowiek :))

Masz rację w każdym słowie agat21.Jestem też tego zdania.

Jeszcze wrócę do tego pieska co w nim jest tysiące ras.Ten starszy piesek ma przepiękne,wyjątkowo długie rzęsy a więc ma coś w wyglądzie wyjątkowego też. 

Posted

Przybyłam na zaproszenie Toli. Cieszę sie bardzo, ze kolejne 2 sunie mają szansę na odmianę życia. Pamiętacie bazarek, który robiłam dla Faziego:

Zebraliśmy na nim 340 zł. Niestety Fazi nie zdążył skorzystać z tych pieniędzy. Wolą darczyńców było przekazanie zebranych pieniędzy na kolejną, zamojską bidę, co niniejszym mam zamiar uczynić. Oby udało sie jak najszybciej wyciągnąć suczki ze schronu. Trzymam mocno kciuki !!!

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Przybyłam na zaproszenie Toli. Cieszę sie bardzo, ze kolejne 2 sunie mają szansę na odmianę życia. Pamiętacie bazarek, który robiłam dla Faziego:

Witaj serdecznie Havanko!!! Zostań tutaj z nami, wsparcie, bycie na wątku jest nam bardzo potrzebne, prosimy Podobny obraz

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Witaj serdecznie Havanko!!! Zostań tutaj z nami, wsparcie, bycie na wątku jest nam bardzo potrzebne, prosimy Podobny obraz

Dziękuję. Pomogę w miarę możliwości.