Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Cisza coś z ogłoszeń:(

Zaczarowany ten Foest, czy co ? Zeby żadnych telefonów, na pewno są dobre telefony do kontaktu podane ? Bo aż się nie chce wierzyć żeby nic i nic :(.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety o Foresta nie miałam ostatnio nawet głupich pytań:( 

Forest nie jest psem, którego można polecić do każdego domu, więc nie mam tu pola manewru, jak ktoś szuka psiaka.

Rozliczenie:

-360 zł hotelowanie 24.10-22.11

Fakturę wyślę jutro.

Posted

Zaktualizowałam wpłaty - ogromnie Wam dziekuję, że Forest nie został sam...

Od czerwca 2019 do 31.10.2019 - zadłużenie mamy 161,70 zł. Fundacja dołoży, nie jest źle. Tylko gdzie dom dla psiaka - mimo tylu ogłoszeń. Zasiedział sie u Murki, w sumie go rozumiem, ma super dobrze. Ale miejsce mógłby chłopak zwolnić dla kolejnego biedaka.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, supergoga napisał:

Zaktualizowałam wpłaty - ogromnie Wam dziekuję, że Forest nie został sam...

Od czerwca 2019 do 31.10.2019 - zadłużenie mamy 161,70 zł. Fundacja dołoży, nie jest źle. Tylko gdzie dom dla psiaka - mimo tylu ogłoszeń. Zasiedział sie u Murki, w sumie go rozumiem, ma super dobrze. Ale miejsce mógłby chłopak zwolnić dla kolejnego biedaka.

No mógłby mógłby.. tylko czy chciałby? :D

Posted

Co dom, to dom - na pewno miałby lepszą opiekę, więcej kontaktu z człowiekiem i dłuższe spacery. Tylko kto się zdecyduje na takiego wariatuńcia...

Jego koleżanka Bona dostała szansę, jest dom zdecydowany na jej adopcję. Będzie wizyta...

Posted
Dnia 5.12.2019 o 17:53, Murka napisał:

Jego koleżanka Bona dostała szansę, jest dom zdecydowany na jej adopcję. Będzie wizyta...

I jak? i jak? Pakuje się? :)

Może wtedy Forest weźmie z niej przykład...? ;)

Posted

Taki fajny pies - dlaczego nikt nie chce z nim popracować, postarać się, dać mu szczęście własnego domu.

Aktualizacja na 1 stronie - bardzo Wam dziekuję, mamy trudną sytuację, bez Was nie dalibyśmy rady.

Posted

O rany, to i Bona doświadczyła pecha? Tyle ludzi myśli o świętach jako o "magicznym" czasie, tylko tej magii qurka nie ma kto czynić. Każdy tylko czeka na efekty. Ech..