irenas Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Devoner, czy mogę wystawić tę drugą matę dla psa koczującego w krzakach? To znaczy już nie, ale za hotelik trzeba będzie płacić. Robię teraz kolejne maty na bazarek dla Michasia, ale tak byłoby ich więcej. Jeśli nie obiecałaś jej nikomu innemu, oczywiście i nie sprzedałaś na innym bazarku. Daj znać, bazarek dla Michasia w przyszłym tygodniu. Quote
devoner Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 irenas oczywiście,że możesz wystawiać. Quote
irenas Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Dziękuję! Jak będzei trzeba, daj znać, to zrobię nowe. Quote
devoner Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 20 godzin temu, irenas napisał: Dziękuję! Jak będzei trzeba, daj znać, to zrobię nowe. ok wielkie dzięki w razie co będę się odzywać. Quote
jankamałpa Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Wyróżniłam dla Dżetty ogłoszenia - niech mi ktoś podeśle na priv telefon do kontaktu jaki ma być w ogłoszeniu co podałam kontakt do Andzi. Quote
ewab Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Dziś Dżetta była u weta. Wyniki nic się nie poprawiły. Lecznicza karma jej nie smakuje. Schudła 1 kg :( Weci pobrali krew i wysłali w świat na badania. Quote
Aldrumka Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Dnia 7.11.2017 o 20:23, ewab napisał: Dziś Dżetta była u weta. Wyniki nic się nie poprawiły. Lecznicza karma jej nie smakuje. Schudła 1 kg :( Weci pobrali krew i wysłali w świat na badania. i jaki wynik Quote
devoner Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 kochani jakby ktoś coś brakuje nam nawet na karmę... https://pomagam.pl/bk1yk1ws Quote
ewab Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Dnia 11.12.2017 o 20:42, Aldrumka napisał: i jaki wynik Zapalenia trzustki nie ma. Amylaza bez zmian tzn. nadal bardzo wysoka. Quote
andzia69 Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 mamy kolejną psią "kalekę" - to jeszcze psie dziecko Quote
andzia69 Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dzetta dzisiaj pojechała na kontrolę do dr Korty do Arwetu :( Jak ostatnio byli z owczareczką pan doktor widział filmik jak chodzi i powiedział, że coś jest nie halo :( Quote
agat21 Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Ależ mnie dawno nie było Dżetty! Smutne, że psina nie może dojść do siebie :( Mam nadzieję, że jednak kontrola nie wykaże niczego złego.. Quote
andzia69 Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Po obejrzeniu filmików, dr Korta stwierdził, że Dżetta nie porusza się prawidłowo. Dziś pojechaliśmy na wizytę. Pan doktor zrobił rtg kolan i kręgosłupa.W kręgosłupie nie ma zmian zwyrodnieniowych, natomiast w stawie kolanowym jest zbędny już gwóźdź, który przeszkadza w chodzeniu. Dżetta została w Arwecie. Początkowo oprócz usunięcia gwoździa miała mieć wykonaną artroskopię stawów kolanowych. Okazało się jednak, że z dróg rodnych sączy się ropna wydzielina. Miała zrobione USG. Jest prawdopodobne, że to początek ropomacicza. W tej sytuacji prawdopodobnie trzeba będzie zrezygnować z artroskopii.Biedna ta Dżetula :( Prosimy, trzymajcie kciuki za psicę. Quote
agat21 Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 O rany, jeszcze i to na tę biedną sunię spada ;( Quote
jankamałpa Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Ojej niedobrze. Ja ogłaszam Dżetkę z informacją, że jest zdrowa. Mam zawiesić jej ogłoszenia? Quote
andzia69 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 5 minut temu, jankamałpa napisał: Ojej niedobrze. Ja ogłaszam Dżetkę z informacją, że jest zdrowa. Mam zawiesić jej ogłoszenia? Nie, nie zawieszaj...i tak ani pół telefonu nie było :( Krzysiek pojechał po Dżettę już. Gwóźdź wyciągnięty, sterylka zrobiona, wszystko ok. Dżetta ma cały czas poniesiony poziom amylazy po zapaleniu trzustki. No cóż...pewnie będzie to nasz kolejny pies na utrzymaniu dożywotnim :( Quote
jankamałpa Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 1 minutę temu, andzia69 napisał: Nie, nie zawieszaj...i tak ani pół telefonu nie było :( Krzysiek pojechał po Dżettę już. Gwóźdź wyciągnięty, sterylka zrobiona, wszystko ok. Dżetta ma cały czas poniesiony poziom amylazy po zapaleniu trzustki. No cóż...pewnie będzie to nasz kolejny pies na utrzymaniu dożywotnim :( Ja już proponowałam żeby kilka ogłoszeń zrobiła ta dziewczyna od Oneczki - bo ma dobrą rękę :) Quote
Aldrumka Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Dnia 22.02.2018 o 18:53, andzia69 napisał: Nie, nie zawieszaj...i tak ani pół telefonu nie było :( Krzysiek pojechał po Dżettę już. Gwóźdź wyciągnięty, sterylka zrobiona, wszystko ok. Dżetta ma cały czas poniesiony poziom amylazy po zapaleniu trzustki. No cóż...pewnie będzie to nasz kolejny pies na utrzymaniu dożywotnim :( Napisz proszę jakie to koszty. Przeleję dzisiaj utarg z bazarku i jak dotrze proszę o potwierdzenie tu Bazar była dla Amora ale on znalazł dom i nie pozostawił długów. Quote
andzia69 Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dnia 26.02.2018 o 12:03, Aldrumka napisał: Napisz proszę jakie to koszty. Przeleję dzisiaj utarg z bazarku i jak dotrze proszę o potwierdzenie tu Bazar była dla Amora ale on znalazł dom i nie pozostawił długów. O boże - naprawdę ? dzięki kochana!!! Quote
Recommended Posts