terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 3 minuty temu, Nesiowata napisał: Proszę nr konta zaraz wyślę, dziękuję Quote
EVA2406 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Wszystkim nieustannie dziękuję za wsparcie zarówno materialne, ale i to duchowe. To bardzo ważne, że nie jestem sama, Jaką dobrą decyzję podjęłam lata temu, że weszłam na forum :) Życzę miłego dnia i idę pracusiować, póki jeszcze trochę mogę. Quote
yolanovi Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Skromny przelewik poleciał. Kciuki zaciskam. W marcu wspomogę znowu. Pozdrawiam Quote
WIGA Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Podzrawiam i przesylam najcieplejsze myśli,Ewo, poproszę numer konta,damy radę! Quote
mimiś Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ewa. nie jesteś sama,na pewno :) ..[-poproszę nr konta ] Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 32 minuty temu, WIGA napisał: Podzrawiam i przesylam najcieplejsze myśli,Ewo, poproszę numer konta,damy radę! 4 minuty temu, mimiś napisał: Ewa. nie jesteś sama,na pewno :) ..[-poproszę nr konta ] Dziękuję, zaraz wysyłam numer konta Quote
zuza57 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Pozdrawiam cieplutko. Poproszę też Nr. konta . Jestem sercem i myślami i wiarą,że będzie dobrze. Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Też czekam na numer konta... Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Dzień dobry :) Ewuniu, nasz skromny 1% w tym roku bezapelacyjnie dla Ciebie, musi się nam wszystkim udać! innej opcji nie bierzemy pod uwagę, prawda? :) Dobrego dnia :) Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 31 minut temu, zuza57 napisał: Pozdrawiam cieplutko. Poproszę też Nr. konta . Jestem sercem i myślami i wiarą,że będzie dobrze. 22 minuty temu, Kejciu napisał: Ja również poproszę o numer konta 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Też czekam na numer konta... Bardzo dziękuję, już ślę numer Quote
Aldrumka Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Proszę nr konta i ja Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 Przed chwilą, Jo37 napisał: Poproszę o numer konta. zaraz wyślę, dziękuję Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 Przed chwilą, Aldrumka napisał: i ja dziękuje, też wyślę Quote
Mysza2 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 No wreszcie mnie dogo puściło, do dzisiaj nie mogłam pisać. Ewciu 1% z podatku mojego, męża, rodziny syna i siostry pójdzie dla Ciebie. Może mi się uda namówić więcej osób z dalszej rodziny i znajomych. Proszę też o nr konta:) Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 5 godzin temu, Mysza2 napisał: No wreszcie mnie dogo puściło, do dzisiaj nie mogłam pisać. Ewciu 1% z podatku mojego, męża, rodziny syna i siostry pójdzie dla Ciebie. Może mi się uda namówić więcej osób z dalszej rodziny i znajomych. Proszę też o nr konta:) Bardzo dziękuję i zaraz wyślę numer Quote
devoner Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Dnia 21.02.2017 o 09:47, terra napisał: Bardzo dziękuję wszystkim obecnym na wątku, za odzew i wielkie serce. Myślę, że musimy poczekać na informacje, czy można zbierać na prywatne konto, ile i jak, bo można narobić kłopotów Ewie i zbierającemu. Osobiście wpłaciłam pieniążki na konto fundacji. Jeśli któraś cioteczka zechce przejąć stery zarządzania wątkiem, ma czas i siły to bardzo proszę. Niestety na dogo bywam niezbyt często. ps. bardzo przepraszam Anulkę, że założyłam konkurencyjny wątek. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że przejrzałam dział "pomoc dla ludzi" i nic nie znalazłam. terra jakby co mogę pomóc w zarządzaniu wątkiem. Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 48 minut temu, Senanta napisał: Poproszę o numer konta. zaraz wysyłam ,dziękuję 7 minut temu, devoner napisał: terra jakby co mogę pomóc w zarządzaniu wątkiem. Bardzo dziękuję, w razie problemów będę pamiętała, na razie sobie radzę. Quote
devoner Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 22 godziny temu, rozi napisał: Już zrobiłam, pal sześć regulamin. rozi spoko,admina na bazarku tio jż od co najmniej roku nie ma,jak nie dłużej. Quote
terra Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 Przed chwilą, devoner napisał: ja też numer konta poproszę. już wysyłam, dziękuję Quote
Recommended Posts