Jump to content
Dogomania

Ewa odeszła ['] dogomaniaczka EVA2406 potrzebuje pomocy !

Recommended Posts

Posted

Moja przyjaciólka, osoba o wielkim sercu Ela O. (eossi) , poprosiła mnie o dane do przelewu na leczenie Ewy, podałam je Jej ( dziekuję Ewa Marta za pomoc).

Posted
33 minuty temu, Ellig napisał:

Moja przyjaciólka, osoba o wielkim sercu Ela O. (eossi) , poprosiła mnie o dane do przelewu na leczenie Ewy, podałam je Jej ( dziekuję Ewa Marta za pomoc).

Eossi, wpłaciła na konto Ewy 200 zł .

Posted
5 godzin temu, Kejciu napisał:

Również się przywitam :-)

czy obecnie trwa jakiś bazarek dla Ewy ? przepraszam jeśli przeoczyłam mogłabym przekazać jakieś fanty

Trwa bazarek na dogo, jak napisała Gusiaczek oraz bazarek na facebook'u.

Wszystkie linki można znaleźć na pierwszej stronie w drugim poście:

Posted

Dopiero tutaj dotarłam i oczywiście chętnie pomogę na ile będę mogła bo Ewa zasługuje na taką pomoc i musi wyzdrowieć.

Dlatego bardzo proszę o dokładne dane do przelewu, postaram się przelać choć parę groszy bo każdy grosz jest potrzebny.

Posted
1 godzinę temu, dwbem napisał:

Dopiero tutaj dotarłam i oczywiście chętnie pomogę na ile będę mogła bo Ewa zasługuje na taką pomoc i musi wyzdrowieć.

Dlatego bardzo proszę o dokładne dane do przelewu, postaram się przelać choć parę groszy bo każdy grosz jest potrzebny.

bardzo dziękuję i  zaraz wyślę dane

Posted

Od niedzieli nie miałam internetu i teraz dopiero tu zajrzałam i na fb i muszę przyznać,że buzia sama się śmieje widząc tyle osób chcących wspomóc Ewę :)

Czasami spotkałam się z określeniem,że dogomania podupadła....Nie,to forum istnieje,żyje, pomaga i jednoczy w trudnych sytuacjach!Najlepszym tego przykładem jest ten wątek i pomoc jednej z naszych dogo. koleżanek - EVA2406 :)

Ewuniu,przesyłam dobrych myśli całe oceany i kciuki mam kochana cały czas zaciśnięte! :)

• Upvote 2
Posted
9 godzin temu, Ellig napisał:

Eossi, wpłaciła na konto Ewy 200 zł .

Bardzo dziękuję :)

6 godzin temu, dwbem napisał:

Jestem wdzięczna za każdą pomoc :)

28 minut temu, Bogusik napisał:

Od niedzieli nie miałam internetu i teraz dopiero tu zajrzałam i na fb i muszę przyznać,że buzia sama się śmieje widząc tyle osób chcących wspomóc Ewę :)

Czasami spotkałam się z określeniem,że dogomania podupadła....Nie,to forum istnieje,żyje, pomaga i jednoczy w trudnych sytuacjach!Najlepszym tego przykładem jest ten wątek i pomoc jednej z naszych dogo. koleżanek - EVA2406 :)

Ewuniu,przesyłam dobrych myśli całe oceany i kciuki mam kochana cały czas zaciśnięte! :)

Też myślałam, że życie przeniosło się na fb, ale widzę, że na Dogo zawsze można liczyć. Już kiedyś na którymś wątku pisałam, ale tu jest taka bardziej kameralna atmosfera i mam wrażenie  jakbym wiele osób znała, choć nigdy ich na oczy nie widziałam. Na fb jest ogólne zamieszanie i większa anonimowość. Pomimo wad w jakości i czasem zadym na wątkach, wolę Dogo.

• Upvote 1
Posted

Ja też zdecydowanie wolę dogo, właśnie przez tą "kameralność", jak to określiłaś. Na FB poruszam się z trudem, tak trochę po omacku i na chybił-trafił, często nie umiem nawet na bazarkach odnaleźć swoich fantów, hi hi :)

Posted

Mam pytanie do osoby, która stworzyła banerek tego wątku: czy mogę go "ukraść" na swojego bloga? Chciałabym umieścić go na bocznym pasku, żeby zawsze był widoczny i przekierowywał do wątku, bo tu na pierwszej stronie są wszystkie aktualne informacje na temat form pomocy. Posta na blogu napisałam, ale on zaraz "zniknie" z pierwszej strony, a banerek będzie zawsze i może więcej osób zajrzy.

A przy okazji - rozliczałam koleżance PIT i pozwoliła mi "zabrać" swój 1%, więc przekazałam go Ewie. Mojego nie przekażę, bo już się dawno rozliczyłam, zanim się dowiedziałam o tej paskudnej sytuacji...

Posted

Dzień dobry :)
Zdecydowanie i ja wolę dogo, ale skóra na mnie cierpnie, gdy funduje niespodzianki - np. dzisiaj nie mogę edytować postu, by wpisać licytację :(
Miłego dnia wszystkim :)

• Upvote 1
Posted
9 minut temu, Gusiaczek napisał:

Isiak, bier i wklejaj wszędzie, gdzie sobie chcesz - jeśli zwróci uwagę i zaprosi do grona pomagającym Ewie będę bardzo rada :)

Ale... tak całkiem, całkiem... wszędzie...?!?!?! cool_grin.gif

Posted
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Isiak, bier i wklejaj wszędzie, gdzie sobie chcesz - jeśli zwróci uwagę i zaprosi do grona pomagającym Ewie będę bardzo rada :)

Wkleiłam banerek do pierwszego posta wątku z pozwoleniem korzystania na tym i innych forach.

Posted

Dziękuję cioteczkom za pozwolenie skorzystania z banerka, już zamieściłam na samej górze, żeby nikt z odwiedzających bloga nie przegapił. Banerek przekierowuje jednak nie na dogo, lecz do mojego posta poświęconego Ewie, który trochę zmieniłam i który będę aktualizować w miarę pojawiania się linków do nowych bazarków, zbiórek, wydarzeń itp.

Posted

Łykendowe serdeczności zostawię i zaproszę na fb ciocie ,które może potrzebują, ekspresik do kawy( ciśnieniowy i przelewowy) albo elektryczną maszynkę do mięska za parę groszy ale w pełni sprawne ,ręczę słowem , gdyby były jakieś dodatkowe pytania ,proszę pytać, we Wrocławiu można odebrać osobiście :)

.. miałam w marcu wpłacić jeszcze grosik ale pomyślałam ,że może .. ze sprzedaży fantów więcej się uzbiera :)

Ewuniu, dbaj o siebie! jesteśmy przy Tobiebuzki.gif... tak jeszcze zapytam... Ewa jakie jest Twoje zdanie na temat niekonwencjonalnych metod leczenia( oprócz tradycyjnych) myślę o pestkach moreli... wodzie utlenionej....

Posted

Warszawiacy - gratka nie lada -sesja zdjęciowa od Isadory ,nie muszę chyba mówić,jakie ona robi zdjęcia,cena wywoławcza jedyne 5 dyszek

Nie umiem wstawić tej oferty,może ktoś pomoże ? Licytacja jednocześnie na FB i dogomanii

Posted

Tu jest oferta Doroty

SESJA ZDJĘCIOWA (Warszawa)
C.W. 50 zł
poprzednie sesje m.in. dla SOS, Amicusa bardzo ładnie się sprzedały liczę że i teraz nie zabraknie licytujących. Więcej zdjęć w komentarzach i na moim profilu w albumach.

Wygrywający otrzymuje pakiet zdjęć (minimum 10) w formacie pocztówkowym plus 5 zdjęć (pliki) w dużej rozdzielczości wybranych z pakietu. Proponowane miejsca na sesję (Warszawa):
- wybieg dla psów przy Ogrodzie Krasińskich
- Park Skaryszewski.
- Park Saski.
Jestem otwarta na propozycje. Ograniczam do możliwości dojazdu (nie jestem mobilna). Może też być sesja z jakiegoś wydarzenia (np impreza, spotkanie na profilu sa przykłady) . Terminy do uzgodnienia, Czas sesji maks 2 godziny. W komentarzach kilka przykładów sesji, zdjęć i linki do fotoreportaży. Więcej zdjęć można obejrzeć w albumach na moim profilu. SERDECZNIE ZAPRASZAM

Posted
10 godzin temu, anica napisał:

Łykendowe serdeczności zostawię i zaproszę na fb ciocie ,które może potrzebują, ekspresik do kawy( ciśnieniowy i przelewowy) albo elektryczną maszynkę do mięska za parę groszy ale w pełni sprawne ,ręczę słowem , gdyby były jakieś dodatkowe pytania ,proszę pytać, we Wrocławiu można odebrać osobiście :)

.. miałam w marcu wpłacić jeszcze grosik ale pomyślałam ,że może .. ze sprzedaży fantów więcej się uzbiera :)

Ewuniu, dbaj o siebie! jesteśmy przy Tobiebuzki.gif... tak jeszcze zapytam... Ewa jakie jest Twoje zdanie na temat niekonwencjonalnych metod leczenia( oprócz tradycyjnych) myślę o pestkach moreli... wodzie utlenionej....

Słabo u mnie z tą wiarą, ale dzisiaj nabyłam witaminę B17. Pestki kiedyś jadłam w dużych ilościach, ale organizm wreszcie odmówił współpracy i odstawiłam.

3 godziny temu, terra napisał:

Na facebookowym bazarku jest duuużo fajnych rzeczy.

Zapraszamy

To prawda. Jestem w szoku, że aż tak dużo. Nawet piękny pierścionek z brylancikiem jest.

3 godziny temu, anica napisał:

Łał!...  to prawdziwa gratka!spoko.gif zdjęcia Dorotki są Jedyne! Niepowtarzalne! kto je widział to wie! naprawdę wyjątkowe! bo mają to 'coś'yikes.gif

Zdjęcia Dorotki są przepiękne.Polecam.  Nawet "moja" Polcia się załapała na sesję.

20160508_153206.jpg

20160508_153312.jpg