Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Abra ma domek, więc zamieniłam ogłoszenie na Caniska - chłopak ma wyróżnienie do 24.12

Dzięki :) Może mu się poszczęści :)

Posted

W ostatnim czasie konto Caniska powiększyło się o wpłaty:

.................10,00   -  agat21  za XII  -  15.12.

.................30,00   -  bakusiowa  za XII  -  18.12.

.................20,00   -  zozola77  za XII  -  20.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a3a84d05b082_kwiatki5.jpg.c41891fd802f4bf022910f8ba950ce9c.jpg

Posted

Kochani, jutro rano wyjeżdżam i wracam po świętach. Nie wiem jak będzie z netem tam gdzie jadę, czy będę miała dostęp. Proszę więc o cierpliwość. Wszelkie wpłaty uzupełnię po powrocie.

Posted

Kochani, jutro rano wyjeżdżam i wracam po świętach. Nie wiem jak będzie z netem tam gdzie jadę, czy będę miała dostęp. Proszę więc o cierpliwość. Wszelkie wpłaty uzupełnię po powrocie.

Także po powrocie jak najszybciej wyślę pozostałe fanty. Bardzo gorąco proszę o pozostałe adresy do wysyłki.

Ten wpis miał być na wątku bazarkowym. Najwyraźniej nocne prace mi nie służą. Byłam padnięta, ale żeby pomylić wątki ? :)

Posted

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.

Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codzien nych zmagań    i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak  najdłużej!

Znalezione obrazy dla zapytania piękne życzenia świateczne z malamutem

• Upvote 3
Posted

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif

• Upvote 1
Posted

W ostatnim czasie konto Caniska powiększyło się o wpłaty:

.................40,00   -  helli  za XII  -  25.12.

.................10,00   -  Alaskan malamutte  za XII  -  27.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a3a84d05b082_kwiatki5.jpg.c41891fd802f4bf022910f8ba950ce9c.jpg

Posted

761d60fa7f629b34gen.jpg

I dla Caniska - prozaca - też czarujemy domeczek...czarujemy...mocno... (uwielbiam jego roześmianą mordkę, człowiek od razu sam uśmiecha się bezwiednie)

• Upvote 1
Posted
Dnia 28.12.2017 o 09:54, Usiata napisał:

761d60fa7f629b34gen.jpg

I dla Caniska - prozaca - też czarujemy domeczek...czarujemy...mocno... (uwielbiam jego roześmianą mordkę, człowiek od razu sam uśmiecha się bezwiednie)

Czaruj domek, bardzo by się Caniskowi przydał :)