Murka Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 6 godzin temu, mdk8 napisał: Mureczko wydatki mi wyszły 905,80 chyba ,ze czegoś nie wpisałaś :) Masz całkowitą rację i bardzo Ci dziękuję, że chciało Ci się to sprawdzić:) Musiałam dwa razy policzyć hotelowanie (czasem doliczam na początku, czasem na końcu , a tu musiałam wpisać dwa razy)... już poprawiłam rozliczenie i bardzo Was przepraszam za pomyłkę. Suma wpłacona przez Alaskan jest więc nadpłatą i będzie ujęta w kolejnym rozliczeniu. Co do Maxia to z uszka nadal wydobywa się brązowa maź, ale nie śmierdzi. Antybiotyk podaję, ale muszę powiedzieć, że z Maxa jest straszna tabletkowa pluja;) i muszę pilnować, żeby wszystko co wypada z pysia z powrotem do niego trafiło. Maxowi humor dopisuje i nic nie wskazuje, aby ucho go bolało. Jutro będę chyba u weta to zapytam czy mu to ucho przemywać, zobaczę też co mam do płukania uszu na stanie i czy coś z tego się nada. Powoli będziemy się chyba szykować do sesji foto pod ogłoszenia. 1 Quote
Murka Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Maź z ucha zniknęła niemal całkowicie:) Ucho wygląda coraz lepiej:) 1 Quote
mar.gajko Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 2 minuty temu, Murka napisał: Maź z ucha zniknęła niemal całkowicie:) Ucho wygląda coraz lepiej:) Bosko. Ale pociagnij jeszcze i antybiotyk i krople. Niech wybije do końca tę cholerę. 1 Quote
Tola Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 17 godzin temu, Murka napisał: Maź z ucha zniknęła niemal całkowicie:) Ucho wygląda coraz lepiej:) Wreszcie:) Oby teraz było już z górki :) Quote
Murka Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 17 godzin temu, mar.gajko napisał: Bosko. Ale pociagnij jeszcze i antybiotyk i krople. Niech wybije do końca tę cholerę. Rzecz jasna:) I niech w końcu słońce się pokaże to byśmy mu fotki zrobili i wio do domu:) Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Na konto Maxa 28.04 wpłynęło 30 zł od Bakusiowa. Dziękuję!! Quote
Elf i Mango Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Przelałam stałą dla Maxa 24-go. Pieniążki nie dotarły? Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 3 minuty temu, Elf i Mango napisał: Przelałam stałą dla Maxa 24-go. Pieniążki nie dotarły? Już sprawdzam, być może coś mi umknęło. Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Przepraszam za niedopatrzenie. Pięniążki od Elf i Mango w kwocie 20 zł od 25.04 już na koncie Maxa!! Pięknie dziękuję!! Quote
malagos Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Jak patrzę na tytuł wątku, i na pierwsze zapisy, to aż nie do wiary - taki z niego agresor, jak ze mnie baletnica! :) Obolały, zastraszony, biedny pies, a tu się okazało, ze to złoto, a nie agresor :) Dobrego domku i wygodnej kanapy życzę Ci, cudowny piesiu! 1 Quote
Murka Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Słoneczka dziś niewiele było, ale zapowiadają znów deszcz, więc porobiliśmy trochę fotek. Myślę, że można chłopaka ogłaszać. Quote
Murka Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Zapoznaliśmy dziś Maxa z Julką (też z Zamościa). Do tej pory Max biegał sam (przez moment próbowałam mu mniejszą sunię dać do towarzystwa, ale był namolny, sunia się bardzo bała i zrezygnowałam). Na dzień dobry Max chciał zdominować Julkę (bez wąchania, po prostu wlazł jej na grzbiet i czekał na jej reakcję w gotowości ataku). Julka się mu postawiła i myśleliśmy, że nic z tego nie będzie. Ale dłuższa chwila, psy się rozeszły i było w miarę ok. Max zrozumiał, że z Julką nie tak łatwo (jeszcze ją próbował zaczepiać), a Julka trochę się Maxa bała, ale nawet próbowała się z nim bawić. Rzuconą zabawkę pluszaka mu odpuszczała, choć biegły po nią razem. Quote
mar.gajko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Mureczko piękne zdjęcia Maxiątka, Czyli dom jaki? Bez psów? Czy zgodzi się z sunią jakąś? Koty? Dzieci? To owczarek, powinien raczej zaakceptować wszystko w domu, przy odpowiednim prowadzeniu, tak myślę, jak sądzisz? Quote
Murka Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Z suczką powinien się dogadać, z innym dużym samcem bym chyba nie ryzykowała. W schronisku był nękany, więc teraz reaguje na wyrost. Ale tragedii nie ma. Jak się zgłosi dom z kotami to sprawdzimy... Max nie ma raczej instynktów myśliwskich, tylko ma trochę ADHD (dzisiaj pomykał z wielkim plastikowym wiaderkiem w paszczy) :) Z tego też powodu do małych dzieci bym go nie polecała... Większe sobie poradzą z jego czułościami:) Jak to zawsze mówię, że mądrzy ludzie poradzą sobie z każdym psem:) 1 Quote
mar.gajko Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Dnia 4.05.2017 o 13:13, Jo37 napisał: Piękny pies. Ba! Przepiękny owczaruś. W weekend może coś napisze i będę ogłaszać. Może jeszcze ktoś? Quote
Murka Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Zakupiłam Caniviton dla Maxia, koszt 89,50 zł: http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/106f287549f17856 Quote
konfirm31 Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Max kwitnie u Murków :). Serce rośnie, jak się na niego patrzy :). Majową stałą, wpłacę po 10. Quote
Alaskan malamutte Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 03.05. na konto Maxa wpłynęła stała od mar.gajko - 30 zł. Dziękuję!! Quote
jankamałpa Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Czy Max ma jakieś ogłoszenie, czy wydarzenie na fb? Jeśli tak to poproszę o linki. Ile ma lat? Quote
malagos Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Taki duży, a z pluszakami w paszczy biega, zabawkami się bawi, he, he! :) 1 Quote
Recommended Posts