Alaskan malamutte Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Melduję się na wątku. Cieszę się, że Alaska niedługo opuści schronisko. Też za każdym razem, ilekroć widziałam jej zdjęcia na zamojskim, serce mi krwawiło.. Witaj Tyś na wątku Alaski Mam nadzieję, że już niedługo skończy się to cierpienie suczki i u Murki rozkwitnie, tak jak Lisia vel Astra.. Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 39 minut temu, Czarna Kafka napisał: Sunia chwyta za serce; wpłacę 50 zł jednorazowo Bardzo dziękuję Quote
atulek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Poproszę nr.konta wpłacę jednorazowo 50 zł.Biedna sunia.Będę jej kibicować. Quote
memory Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Może się przyda, póki ktoś nie zrobi lepszego? Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 11 minut temu, atulek napisał: Poproszę nr.konta wpłacę jednorazowo 50 zł.Biedna sunia.Będę jej kibicować. Bardzo dziękuję! elik będzie po 20- tej to wyśle numer konta Quote
elik Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 8 minut temu, memory napisał: Może się przyda, póki ktoś nie zrobi lepszego? Dzięki memory Piękny banerek. Spróbuje go wstawić, ale ostatnio coś mi nie wychodzi zabawa w sygnaturce :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 21 minut temu, memory napisał: Może się przyda, póki ktoś nie zrobi lepszego? Śliczny banerek!! Bardzo dziękujemy!! Quote
Havanka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 43 minuty temu, memory napisał: Może się przyda, póki ktoś nie zrobi lepszego? Mamory, banerek jest super ! Bardzo dziękujemy ! Quote
ania75 Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 jestem i ja ale na razie nie mogę pomóc :( :( będę zaglądać i kibicować suni Quote
elik Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Witaj Aniu :) Zapraszamy, zaglądaj :) Kibicowanie to odpowiedzialne zadanie :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 2 minuty temu, ania75 napisał: jestem i ja ale na razie nie mogę pomóc :( :( będę zaglądać i kibicować suni Witaj!! Zaglądaj jak najczęściej!! 1 Quote
agat21 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Zgłaszam się i ja. Na razie wpłacę 30 zł jednorazowo, a potem mam nadzieję, że uda się coś bardziej systematycznie, liczę jeszcze na kolejne psiaczki, że pojadą do domów stałych :) Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Mamy już pierwszą wpłatę :) Dzisiaj na koncie Alaski zgłosiła się kwota 50,00 zł od helli Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 7 godzin temu, agat21 napisał: Zgłaszam się i ja. Na razie wpłacę 30 zł jednorazowo, a potem mam nadzieję, że uda się coś bardziej systematycznie, liczę jeszcze na kolejne psiaczki, że pojadą do domów stałych :) Witaj agat21 na wątku suni. Bardzo dziękuję za deklarację!! Mam nadzieję, że uda się zebrać fundusze, aby opłacić pobyt Alaski u Murki... Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 4 godziny temu, konfirm31 napisał: Wpłata poleciała. 30 zł. Pięknie dziękuję!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 7 godzin temu, Jo37 napisał: Czy coś wiadomo o dacie wyjazdu suni? Poproszę Murkę, aby napisała na wątku Alaski, kiedy najszybciej mogą ja zabrać. Quote
Murka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Jutro powinnam wiedzieć czy sunię zabierzemy w czwartek czy w piątek. Jest to uzależnione od tego, że są łapane trzy malutkie suńki żyjące na ulicy, które mają do nas trafić i muszą wcześniej pojechać do weta. Alaska też standardowo musi zaliczyć weta i nie może to wszystko odbyć się jednego dnia, bo nie wiem czy wet pomieści takie towarzystwo. Mam nadzieję, że suńki jutro uda się wszystkie złapać i będziemy wiedzieli jak rozplanować resztę tygodnia. Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 1 minutę temu, Murka napisał: Jutro powinnam wiedzieć czy sunię zabierzemy w czwartek czy w piątek. Jest to uzależnione od tego, że są łapane trzy malutkie suńki żyjące na ulicy, które mają do nas trafić i muszą wcześniej pojechać do weta. Alaska też standardowo musi zaliczyć weta i nie może to wszystko odbyć się jednego dnia, bo nie wiem czy wet pomieści takie towarzystwo. Mam nadzieję, że suńki jutro uda się wszystkie złapać i będziemy wiedzieli jak rozplanować resztę tygodnia. Bardzo dziękuję za informację. Tak bardzo mi zależy, aby Alaska jak najszybciej opuściła schronisko... Quote
Alaskan malamutte Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Zaglądam do Alaski..tak bardzo martwię się o tą suczkę.... Quote
Havanka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Zaglądam z marzeniem, zeby jak najszybciej opuściła ten obóz i przy okazji zapraszam do pomocy: Quote
Jolanta08 Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Moją dyszkę przekazuję Alasce od lutego na razie na pół roku a potem zobaczy się Quote
Recommended Posts