rozi Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 2 minuty temu, mar.gajko napisał: A nie widziałaś pekińczyka na łańcuchu? Dobry jest. Mały, mało je, sierść ma, to i dobrej budy nie trzeba. Tylko brać. Pod warunkiem, że dziamga na widok człowieka. Daj spokój, mądra dziewczyna jesteś, wiesz dobrze o co mi chodzi. Quote
mar.gajko Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 1 minutę temu, rozi napisał: Pod warunkiem, że dziamga na widok człowieka. Daj spokój, mądra dziewczyna jesteś, wiesz dobrze o co mi chodzi. Rozi, gdyby tak było w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu... Ale niestety, bez obrazy, w lubelskim, świętokrzyskim czy podlaskim to jest 50/50 łańcuch czy nie. Quote
rozi Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Od tego są/powinni być wolontariusze, żeby zwierzątko nie wylądowało w kaźni. Quote
elik Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 31.03. na konto Alaski wpłynęła kwota 30,00 zł od Pani Ireny z Katowic Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 3.04. konto Alaski powiększyło się o kwotę 20,020 zł od markofix1 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Wczoraj otrzymałam fakturę za pobyt Alaski w hotelu za m-c marzec 2017 r. Dzisiaj zrobiłam przelew Quote
jankamałpa Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 I nadal nic, nikt nawet nie pyta o Alaskę? Quote
Alaskan malamutte Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 4 godziny temu, Janka@ napisał: I nadal nic, nikt nawet nie pyta o Alaskę? Alaska to cudna sunia, doczeka się domku, cierpliwości. Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Zaglądam do pięknej Murko, co słychać u Alaski? Quote
elik Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 10.04. konto Alaski powiększyło się o wpłaty: . . . . . .10,00 - Havanka .................10,00 - Sara2011 .................30,00 - Pani Elżbieta z Zamościa Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tola Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Alaska na pewno szczęśliwa i nic nie wie, ze my tu nadal czekamy na najwspanialszy domek Quote
Murka Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 U Alaski wszystko ok, jest grzeczna i wesoła. Okazuje się, że potrafi się jednak dogadać z psiakiem w boksie. Ulokowaliśmy ją ponownie z tym, z którym była na początku (bo okazało się, że strupki na jego łapkach nie były z jej przyczyny i nigdy nie widzieliśmy, aby były jakieś zgrzyty między nimi). No i jest wszystko ok, dogadują się super. Być może chodzi o to, że ten psiak jest mniejszy od Alaski i ona nie czuje się zagrożona... trudno powiedzieć. W każdym razie jest ok i cieszymy się z tego powodu ogromnie:) Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 Dziękuję Mureczko za wieści o Alasce. Z ogłoszeń dalej cisza, ale nie martwię się zbytnio. Na dobry domek warto czekać!! Ważne, że sunia zdrowa, zadbana i wesoła! Quote
Alaskan malamutte Posted April 13, 2017 Author Posted April 13, 2017 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". Quote
jankamałpa Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 na wątku, który poniżej szukają psiaka do adopcji, może zerkniecie? Quote
Alaskan malamutte Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 19 minut temu, Janka@ napisał: na wątku, który poniżej szukają psiaka do adopcji, może zerkniecie? Zerkałam....już kiedyś pisałam na wątku Aska7......A teraz szukają w typie On-ka, więc nie proponuję... Quote
jankamałpa Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 50 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zerkałam....już kiedyś pisałam na wątku Aska7......A teraz szukają w typie On-ka, więc nie proponuję... wiem, że nie w typie On-ka, ale Alaska to taki "wilczek" - może by się spodobała? A jeszcze czytając opis terenu, jego wielkość, to przyszło mi do głowy zaproponowanie Miłej i Dolara razem. Te psy to zupełnie nie w typie On-ka, ale są zżyte z sobą są u Murki i znalezienie im domku razem raczej graniczy z cudem, ale cuda czasem się zdarzają:). Tylko trzeba próbować, a może się mylę :( Quote
Tola Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Życzę wszystkim wspaniałych,rodzinnych Świąt Wielkanocnych w prawdziwie wiosennej aurze Quote
Alaa Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Kwota 465 zlotych za marzec to jest tylko za pobyt czy jeszcze jakies dodatkowe swiadczenia typu wet? Szukam cennika , nie moge znalezc, na stronie hotelu nie widze. A moze zle patrze. Czy moglby mi ktos pomoc? Jakie sa aktualnie ceny za pobyt psow? Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 3 godziny temu, Janka@ napisał: poszła dziś stała dla Alaski. Pięknie dziękujemy!! Mam nadzieję, że po świętach adopcje w końcu ruszą i zadzwoni TEN telefon. Quote
elik Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Konto naszej damy powiększyło się o wpłaty: .................30,00 - Pani Marianna - 19.04. .................10,00 - Jolanta08 - 20.04. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Recommended Posts