Jump to content
Dogomania

ALASKA ZA TM 29.08.2022R [*] 1.06. ALASKA POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMKU!! BĄDŹ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA CUDNA SUNIECZKO!!Nie chcę już cierpieć...chcę zasnąć....Alaska z depresją poddaje się...Błagam o pomoc dla niej!!!

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

A nie widziałaś pekińczyka na łańcuchu? Dobry jest. Mały, mało je, sierść ma, to i dobrej budy nie trzeba. Tylko brać.

Pod warunkiem, że dziamga na widok człowieka. Daj spokój, mądra dziewczyna jesteś, wiesz dobrze o co mi chodzi.

Posted
1 minutę temu, rozi napisał:

Pod warunkiem, że dziamga na widok człowieka. Daj spokój, mądra dziewczyna jesteś, wiesz dobrze o co mi chodzi.

Rozi, gdyby tak było w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu... Ale niestety, bez obrazy, w lubelskim, świętokrzyskim czy podlaskim to jest 50/50 łańcuch czy nie.

Posted

10.04. konto Alaski powiększyło się o wpłaty:

.  . .  . . .10,00  -  Havanka 

.................10,00   -  Sara2011 

.................30,00   -  Pani Elżbieta z Zamościa

Bardzo serdecznie dziękujemy

58ec9c3cc8b4d_kwiatki4.jpg.b1c8aa09700b4d0e82ff96cac42839f5.jpg

Posted

U Alaski wszystko ok, jest grzeczna i wesoła. Okazuje się, że potrafi się jednak dogadać z psiakiem w boksie. Ulokowaliśmy ją ponownie z tym, z którym była na początku (bo okazało się, że strupki na jego łapkach nie były z jej przyczyny i nigdy nie widzieliśmy, aby były jakieś zgrzyty między nimi). No i jest wszystko ok, dogadują się super. Być może chodzi o to, że ten psiak jest mniejszy od Alaski i ona nie czuje się zagrożona... trudno powiedzieć. W każdym razie jest ok i cieszymy się z tego powodu ogromnie:)

Posted

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.

Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". 

Znalezione obrazy dla zapytania Wielkanoc z pieskami

Posted
50 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Zerkałam....już kiedyś pisałam na wątku  Aska7......A teraz szukają w typie On-ka, więc nie proponuję...

wiem, że nie  w typie On-ka, ale Alaska to taki "wilczek" - może by się spodobała? A jeszcze czytając opis terenu, jego wielkość, to przyszło mi do głowy zaproponowanie Miłej i Dolara razem. Te psy to zupełnie nie w typie On-ka, ale są zżyte z sobą są u Murki i znalezienie im domku razem raczej graniczy z cudem, ale cuda czasem się zdarzają:). Tylko trzeba próbować, a może się mylę :(

Posted

Kwota 465 zlotych za marzec to jest  tylko za  pobyt czy jeszcze jakies dodatkowe swiadczenia typu wet?

Szukam cennika , nie moge znalezc, na stronie hotelu nie widze.  A moze zle patrze. Czy moglby mi ktos pomoc? Jakie sa aktualnie ceny za pobyt psow?

Posted

Konto naszej damy powiększyło się o wpłaty:

.................30,00   -  Pani Marianna  -  19.04.

.................10,00   -  Jolanta08  -  20.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

58ec9c3cc8b4d_kwiatki4.jpg.b1c8aa09700b4d0e82ff96cac42839f5.jpg