Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, doris66 napisał:

Ta łączka Mortes to wyszła  Wam cudownie....idealne i bezpieczne miejsce do pobiegania. Dla Jędruli buziaczki i głaski przesyłam.

To prawda:) Otworzyły sie zupełnie nowe możliwości i taka radość dla psiaków:)

Posted
Dnia 30.03.2017 o 07:52, doris66 napisał:

Ta łączka Mortes to wyszła  Wam cudownie....idealne i bezpieczne miejsce do pobiegania. Dla Jędruli buziaczki i głaski przesyłam.

Doris ta ogrodzona łączka to dzięki Cioci Collette :) Super to prezent dla nas i psiaków :)

Buziaczki i głaski już przekazane ;)

Posted

Ja też jestem zaskoczona że nikt nie dzwoni :( Nawet beznadziejnych telefonów nie ma .  Wydawało mi się że  o Jędrusia domki będą się biły . Spróbujemy mu zrobić inne , bardziej wiosenne zdjęcia

Posted
Dnia 2.04.2017 o 21:13, Mortes napisał:

Za to Jędruś nic sobie z tego nie robi i korzysta z życia ile wlezie ;)

Jędruś to by sobie "coś" robił, gdyby wiedział, że ogłoszenia jakieś są i telefony maja być....

on u Was szczęśliwy, radosny i wcale na domek nie czeka żaden nowy....

Posted

No niestety Mari, rzeczywistość Jędrusia jednak musi być inna i nie wiem czy to tak dobrze dla niego, że żyje w błogiej nieświadomości :(

Adopcja będzie dla niego dużym szokiem. :(

Posted
11 godzin temu, Mortes napisał:

No niestety Mari, rzeczywistość Jędrusia jednak musi być inna i nie wiem czy to tak dobrze dla niego, że żyje w błogiej nieświadomości :(

Adopcja będzie dla niego dużym szokiem. :(

...też mam takie obawy hmmm.gif

Posted

Niestety w dalszym ciągu nikt nie zadzwonił o Jędrusia :( Myślę że może ten przedświąteczny czas nie jest dobrym okresem na takie decyzje . Może po świętach coś się zadzieje... Muszę znaleźc czas na nowe zdjęcia dla Jędrusia , mniej śnieżne ;)

Posted
Dnia 5.04.2017 o 07:49, doris66 napisał:

Poszla stała za kwiecień dla Jędrusia.

Dziękujemy Doris serdecznie :) Jutro zabieram się za rozliczenie to wszystko uaktualnię :)

Posted

Zapraszam  Ciocie do zapoznania się z Jędrusiowymi finansami . Jędruś poczuł juz wiosnę na dobre i szaleje jak pijany albo i świąteczny zając ;) Bardzo przydałby się już dla Jędrusia odpowiedzialny, mądry domek ... my tu w Białogonkowie nie mamy dość czasu dla Jędrusia :(

Od ostatniego rozliczenia  (5 marca) dotarły następujące wpłaty dla Jędrusia :

* Ciocia Doris - III,IV - 30zł + 30zł : ) deklaracja

* Ciocia Ania75 - 20 zł : )

* Ciocia Bakusiowa - 30 zł : )

* Ciocia Agusiazet - 50 zł : )

W marcu Jędruś poza pieniązkami na jedzonko zebrał 100 zł

Jeśli chodzi o wydatki to  11 marca Jędruś był  kastrowany i czipowany . Zapłaciłam 230 zł  ( potwierdzenie już wstawiałam na wątek)

W marcu wykorzystałam 50 zł na jedzonko dla Jędrzejka :)

Zapraszam do głównego rozliczenia na stronę pierwszą :)

Posted

Zakupiłam tez dla Jędrusia środki na wszelakie pasożyty ( kropeli i tabletki) . Oczywiście Jędruś jest czysty jak łza ale to tak profilaktycznie ;) Zapomniałam niestety potwierdzenia ale na tygodniu postaram się zdobyc :)

Posted

Ciociu Oleno to jest stan na dzień rozliczenia czyli na dzień  9 kwietnia . Jeszcze niestety dojdą koszty odpchlenia i odrobaczenia tylko nie mam jeszcze potwierdzenia od Doktora ale z tego co kojarzę to chyba jest to koszt 30 zł . Środki już mam i w czwartek jak juz zacznie mi się przerwa świąteczna to zajmiemy sie tym tematem i ogarniemy całe Białogonkowo :)

Posted

Dziś równie szczęśliwy Jędruś,  a może i jeszcze bardziej bo na Mortesowym łożu i jeszcze zaliczył przytulanko i mizianko ;) ;) ;)

DSCF4830.jpg

DSCF4832.jpg

DSCF4835.jpg

DSCF4847.jpg

DSCF4849.jpg

• Upvote 6