Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoskaGoska']cioteczko Koperek obawiam się, że ciut tu namieszałaś ;). Ukryty smok odezwał się na wątku kikou- "stary = martwy" , więć rodzi się pytanie czy propozyjca smoka jest na tego pieska z lapka, czy tez Ariela.
w kazdy razie wysłalam privat i link do naszego łapkowego bohatera i się sprawa wyjaśni.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-stary-martwy-my-po-prostu-odwracamy-oczy-132971/
hahaha:roflt::roflt: No fakt- namieszałam:-D Ale już sama doszłaś, więc nie będę prostować ;)

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie są mocno potrzebujące!!! Sami zdecydujcie, na kogo wydać te pieniążki. W każdym razie - deklarację jutro zrealizuję przelewem bankowym.

Marysiu, Aniołku, i TY tutaj? Jak miło Cię widzieć!!!;)

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

GoskaGoska napisał(a):
mam juz na koncie 200zl na diagnozę od kochanego smoka :loveu: , nie bardzo chcialabym je przetrzymywac, więc proszę Koperku daj znać kiedy mozliwa będzie wizyta itd itd

Jak wynajdę wolny dzień to pierwsza będziesz wiedzieć ;)

Posted

Koperek napisał(a):
Jak wynajdę wolny dzień to pierwsza będziesz wiedzieć ;)

Dobrze byłoby działać szybko , minęło już trochę czasu od nieprawidłowego zrośnięcia łapki.
Poproszę o info na pw w sprawie pomocy dla psiaka.
Czy będzie to koordynować jakaś fundacja czy stowarzyszenie ?:roll:

Posted

dana napisał(a):
Dobrze byłoby działać szybko , minęło już trochę czasu od nieprawidłowego zrośnięcia łapki.

Bingo! Znaczy jutro wbrew wszystkiemu mam sobie wziąć wolne bezpłatne i pojechać z psem na badania??
dana napisał(a):

Poproszę o info na pw w sprawie pomocy dla psiaka.

A co konkretnie ma być w tym pw zawarte?
dana napisał(a):

Czy będzie to koordynować jakaś fundacja czy stowarzyszenie ?:roll:

Hmmm... We Wrocku działamy gupą wolontariuszek. Nie mamy żadnej fundacji, ani stowarzyszenia. Wszystko robimy z tego, co mamy- czyli poświęcamy swój czas, swoje pieniądze (benzyna, bilety na komunikację miejską, ogłoszenia płatne, plakaty), swój sprzęt (auto, smycze, obroże, transportery) i często gęsto kosztem swoich własnych rodzin i zwierzaków.

Posted

nie denerwuj sie Koperku -bo nie kazdy wie , ze ty biedna zalatana taka jestes. Swoja drogé to kiedy sie zastanawialam czy nie otworzyc jakies stowarzyszenia - a raczej fundacji - tylko skád srodki na to :razz:, ale jak wroce to pomysle -bo w sumie nic nie ma do stracenia. narazie to jestesmy internetowo wspierajáce . a tylko Koperek, Nergi maja wolentariat oficjalny w schronisku i dziewczyny zabiegane strasznie :shake: wiec trzeba czekac, bo jak ona nie pojedzie to i tak nikt nie pojedzie z nim

Posted

skoro sa zdiecia przynajmniej chlopczyk jeszcze zyje....

natomiast wyraznie tyje......,
co dla czterolapka skaczacego na trzech jest raczej zabojcze dla kregoslupa:shake:

moze pomyslmy o jakims hotelu dla niego bo sie chlopak zmarnuje....

Posted

GoskaGoska napisał(a):
nie denerwuj sie Koperku -bo nie kazdy wie , ze ty biedna zalatana taka jestes. Swoja drogé to kiedy sie zastanawialam czy nie otworzyc jakies stowarzyszenia - a raczej fundacji - tylko skád srodki na to :razz:, ale jak wroce to pomysle -bo w sumie nic nie ma do stracenia. narazie to jestesmy internetowo wspierajáce . a tylko Koperek, Nergi maja wolentariat oficjalny w schronisku i dziewczyny zabiegane strasznie :shake: wiec trzeba czekac, bo jak ona nie pojedzie to i tak nikt nie pojedzie z nim

GoskaGoska, gdzieś słyszałam, że jeżeli fundacja nie chce prowadzić działalności gospodarczej, to rejestracja jest bezpłatna. Ale nie wiem jakie miałybyście plany

Posted

[quote name='kikou']mam organizacje, ktora na podstawie rachunku z kliniki sfinansuje koszt ewntualnej operacji...
niestety nie maja mozliwosci go wziac...

dobrze że chociaż koszty operacji sfinansują i może faktycznie warto by było rozgląnąć sie za jakimś DT. w Krakowie są bardzo drogie :shake:

Posted

hmn.... miejsce wprawdzie przewidziane dla średnich piesków ale może właścicielka dałaby sie namówic...bonasz chłopczyk chociaż jest spory jest fajny i łagodny......

ale!

nie mamy ani złotówki deklaracji na jego ew. utrzymanie, więc nawet nie możemy głowy zawracac hotelikowi....:-(