Toska Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):Jak dla mnie to się nie ma co zastanawiac tylko psa trzeba trzeba zabrac na konsultacje i tyle. Ile gdzie występnie trzeba na tą konsultacje ? Z własnego doświadczenia wiem , że trzeba konsultować takie poważne sprawy i to u dobrego chirurga -najlepiej ortopedy ! czasem nawet nie u jednego . W Krakowie mogłabym wam kogoś polecić , ale wy daleko od Krakowa ... Dla psiaka , który ma jeszcze przed sobą wiele lat życia to bardzo ważne , czy łapkę da się ratować !!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Czy piesek nadal jest w schronie ? Quote
Koperek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='dana']Czy piesek nadal jest w schronie ? Oczywiście, że nadal tam tkwi. A kto by go wziął?? DZIEWCZYNY!- CO ROBIMY????????? Im dłużej, tym gorzej! Chyba, że zostawiamy i szukamy domu??? Quote
GoskaGoska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 oszacuj miej wiécej koszt wizyty to zaczniemy zbierac, zrobilam bazarek ale ze tu cisza to 30zl dalam na inne psy, ale jesli bedzie wiadomo czy trzeba 100, 200, czy 500zl to zawsze latwiej zebrac. powiedz ile trzeba - a na pewno znajdá sié osoby co pomogá Quote
Koperek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Liczę dwie stówy na same prześwietlenia, a jeżeli dojdą koszty operacji to zależeć będzie od stopnia trudności jej wykonania, czyli może wyhaczyć nawet o 2 tys. zł. Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 to ja proponuje zmienic tytul , ze zbieramy kasę na leczenie itd. Kurde ja we Wroclawiu mam caly wór rzeczy, ktorych nie będę juz nosic :shake: , ksiazek itd czeka , az sie wprowadze i na bazarki. to nawyzej jak by trzeba bylo na operacje, a teraz robimy zbiorkę na zdjęcie ok 200zl zaczynamy od Ozl . Czy jakaś ciotka pomoze? Quote
BasiaD Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nie spdaj piesku, wracaj na początek prosić cioteczki o pomoc! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 BasiaD napisał(a):Nie spdaj piesku, wracaj na początek prosić cioteczki o pomoc! Prosimy o pomoc dla pieska ! Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Witaj GoskaGoska, wchodzę na wątek żeby mi nie uciekł. Jutro sobie na spokojnie poczytam i jak znam siebie to coś dorzucę do diagnostyki :p:p:p Quote
GoskaGoska Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 napisalam trochę do ciotek na paru wątkach , moze ktos pomoze w razie operacji trzeba będzie zrobic allegro cegielkowe , a jesli będę w PL to ruszę z bazarkami. ale nie ma co tak daleko iść , najpierw solidna diagnoza i badania, czyli ok 200zl Quote
xmartix Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 deklarujemy się cioteczki!! ja daję 20 zł... na Twoje konto Gosia? z dopiskiem jakim jak cos? Quote
GoskaGoska Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 moze ciotka Koperek da swoje konto, bo ona bédzie leciec do weta . Proszé ciotka Koperek podac nr konta:evil_lol: bardzo dziékujémy xmatix. wiéc mamy 20zl , ja zeby nie bylo ze namawiam a nie daje przykladu daje 10zl- wiéc 30zl - jeszcze 170zl Quote
Goś Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ja się na pewno dołożę, tylko dopiero za kilka dni będę wiedziała ile mogę dać... Nie chciałabym, żeby mi do wyjazdu potem zabrakło :roll: Mogę prosić o czyjś nr konta na priva? Quote
Goś Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Z wstępnych wyliczeń wyszło mi, że z 50zł będę mogła się dorzucić... Chętnie też mu porobię ogłoszenia jak już zdecydujecie się go wystawić... A może allegro cegiełkowe?? Co o tym myślicie? A tu jeszcze moje zdjęcia - może się przydadzą do ogłoszeń: Quote
Koperek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Goś skąd Ty te foty wytrzasnęłaś??:crazyeye: Taki chudy to chłopaczek był na początku, teraz to kawał cielaka!:p GoskaGoska jeśli możesz nadal zbierać na swoje to bardzo Cię o to proszę. Wszystkie faktury, czy co bedzie trzeba to Ci wyślę, żebyś tylko pilnowała wszystkiego- BŁAGAM!:modla::modla::modla: Koper też się dołoży, tylko jeszcze nie powie ile dokładnie...:roll: Quote
Koperek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='GoskaGoska']MAMY Z DEKLARACJI 80ZL - POTRZEBA JESZCZE ZE 120ZL ZEBY MOZNA BYLO ISC NA BADANIA kto moze to nich się dorzuci chocby 5zl Gosiu wejdź proszę na wątek Negri "Niechciane i zapomniane". Tam Ukryty Smok zadeklarował/a 200 zł na badania dla chłopaczka!:multi: Quote
GoskaGoska Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ok to moze byc na moje tylko proszę wpisujecie :HASLO : DOGO - BADANIA I SWOJ NICK - BO SIĘ INACZEJ POGUBIE ILE NA JAKI CEL, BO NA TYM KONCIE TO MAM MALY BALAGAN:oops: Quote
GoskaGoska Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 MAMY Z DEKLARACJI 80ZL - POTRZEBA JESZCZE ZE 120ZL ZEBY MOZNA BYLO ISC NA BADANIA kto moze to nich się dorzuci chocby 5zl Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Koperek'] Gosiu wejdź proszę na wątek Negri "Niechciane i zapomniane". Tam Ukryty Smok zadeklarował/a 200 zł na badania dla chłopaczka!:multi: nie wiadomo kto jest tym Ukrytym Smokiem, ale widziałam już jego wejścia na innych wątkach. Zawsze wpada i zaskakuje wszystkich i kasą i wielką wrażliwoscią i miłością do zwierząt. :loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Koperek'] Gosiu wejdź proszę na wątek Negri "Niechciane i zapomniane". Tam Ukryty Smok zadeklarował/a 200 zł na badania dla chłopaczka!:multi: cioteczko Koperek obawiam się, że ciut tu namieszałaś ;). Ukryty smok odezwał się na wątku kikou- "stary = martwy" , więć rodzi się pytanie czy propozyjca smoka jest na tego pieska z lapka, czy tez Ariela. w kazdy razie wysłalam privat i link do naszego łapkowego bohatera i się sprawa wyjaśni. http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-stary-martwy-my-po-prostu-odwracamy-oczy-132971/ Quote
Recommended Posts