Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='GoskaGoska']cioteczko Koperek obawiam się, że ciut tu namieszałaś ;). Ukryty smok odezwał się na wątku kikou- "stary = martwy" , więć rodzi się pytanie czy propozyjca smoka jest na tego pieska z lapka, czy tez Ariela. w kazdy razie wysłalam privat i link do naszego łapkowego bohatera i się sprawa wyjaśni. http://www.dogomania.pl/forum/f28/duzy-stary-martwy-my-po-prostu-odwracamy-oczy-132971/ hahaha:roflt::roflt: No fakt- namieszałam:-D Ale już sama doszłaś, więc nie będę prostować ;) Quote
Ukryty Smok Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wszystkie są mocno potrzebujące!!! Sami zdecydujcie, na kogo wydać te pieniążki. W każdym razie - deklarację jutro zrealizuję przelewem bankowym. Marysiu, Aniołku, i TY tutaj? Jak miło Cię widzieć!!!;) Pzdr, Ukryty Smok Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 no teraz Koperku szykuj się na wizytę u weta - zaplanuj czas i czekam z zaciśniętymi kciukami co powiedzą specjalisci Quote
GoskaGoska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mam juz na koncie 200zl na diagnozę od kochanego smoka :loveu: , nie bardzo chcialabym je przetrzymywac, więc proszę Koperku daj znać kiedy mozliwa będzie wizyta itd itd Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):mam juz na koncie 200zl na diagnozę od kochanego smoka :loveu: , nie bardzo chcialabym je przetrzymywac, więc proszę Koperku daj znać kiedy mozliwa będzie wizyta itd itd Jak wynajdę wolny dzień to pierwsza będziesz wiedzieć ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Koperek napisał(a):Jak wynajdę wolny dzień to pierwsza będziesz wiedzieć ;) Dobrze byłoby działać szybko , minęło już trochę czasu od nieprawidłowego zrośnięcia łapki. Poproszę o info na pw w sprawie pomocy dla psiaka. Czy będzie to koordynować jakaś fundacja czy stowarzyszenie ?:roll: Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 dana napisał(a):Dobrze byłoby działać szybko , minęło już trochę czasu od nieprawidłowego zrośnięcia łapki. Bingo! Znaczy jutro wbrew wszystkiemu mam sobie wziąć wolne bezpłatne i pojechać z psem na badania?? dana napisał(a): Poproszę o info na pw w sprawie pomocy dla psiaka. A co konkretnie ma być w tym pw zawarte? dana napisał(a): Czy będzie to koordynować jakaś fundacja czy stowarzyszenie ?:roll: Hmmm... We Wrocku działamy gupą wolontariuszek. Nie mamy żadnej fundacji, ani stowarzyszenia. Wszystko robimy z tego, co mamy- czyli poświęcamy swój czas, swoje pieniądze (benzyna, bilety na komunikację miejską, ogłoszenia płatne, plakaty), swój sprzęt (auto, smycze, obroże, transportery) i często gęsto kosztem swoich własnych rodzin i zwierzaków. Quote
GoskaGoska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 nie denerwuj sie Koperku -bo nie kazdy wie , ze ty biedna zalatana taka jestes. Swoja drogé to kiedy sie zastanawialam czy nie otworzyc jakies stowarzyszenia - a raczej fundacji - tylko skád srodki na to :razz:, ale jak wroce to pomysle -bo w sumie nic nie ma do stracenia. narazie to jestesmy internetowo wspierajáce . a tylko Koperek, Nergi maja wolentariat oficjalny w schronisku i dziewczyny zabiegane strasznie :shake: wiec trzeba czekac, bo jak ona nie pojedzie to i tak nikt nie pojedzie z nim Quote
kikou Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 mam organizacje, ktora na podstawie rachunku z kliniki sfinansuje koszt ewntualnej operacji... niestety nie maja mozliwosci go wziac... Quote
GoskaGoska Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 to super jesli bedzie konieczna operacja, ze zaplaca, wiec teraz wogole dignoza - czy ma chlopak jeszcze szanse :roll: bo narazie nie wiemy.Jeszcze troszke i bedziemy wiedziec Quote
kikou Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 skoro sa zdiecia przynajmniej chlopczyk jeszcze zyje.... natomiast wyraznie tyje......, co dla czterolapka skaczacego na trzech jest raczej zabojcze dla kregoslupa:shake: moze pomyslmy o jakims hotelu dla niego bo sie chlopak zmarnuje.... Quote
Bambino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Na razie zapisuję, coby w spokoju przeczytać wątek. Quote
Bambino Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):nie denerwuj sie Koperku -bo nie kazdy wie , ze ty biedna zalatana taka jestes. Swoja drogé to kiedy sie zastanawialam czy nie otworzyc jakies stowarzyszenia - a raczej fundacji - tylko skád srodki na to :razz:, ale jak wroce to pomysle -bo w sumie nic nie ma do stracenia. narazie to jestesmy internetowo wspierajáce . a tylko Koperek, Nergi maja wolentariat oficjalny w schronisku i dziewczyny zabiegane strasznie :shake: wiec trzeba czekac, bo jak ona nie pojedzie to i tak nikt nie pojedzie z nim GoskaGoska, gdzieś słyszałam, że jeżeli fundacja nie chce prowadzić działalności gospodarczej, to rejestracja jest bezpłatna. Ale nie wiem jakie miałybyście plany Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 no z planami musze sie narazie wstrzymac do powrotu do PL Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='kikou']mam organizacje, ktora na podstawie rachunku z kliniki sfinansuje koszt ewntualnej operacji... niestety nie maja mozliwosci go wziac... dobrze że chociaż koszty operacji sfinansują i może faktycznie warto by było rozgląnąć sie za jakimś DT. w Krakowie są bardzo drogie :shake: Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 trafiłam na taki wątek, może juz o nim wiecie więc tylko profilaktyczne go wkleję. Jaki duży jest piesio????? bo od tego zalezy cena http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-dla-psiakow-dogomaniackich-u-zuziam-138597/ Quote
kikou Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 hmn.... miejsce wprawdzie przewidziane dla średnich piesków ale może właścicielka dałaby sie namówic...bonasz chłopczyk chociaż jest spory jest fajny i łagodny...... ale! nie mamy ani złotówki deklaracji na jego ew. utrzymanie, więc nawet nie możemy głowy zawracac hotelikowi....:-( Quote
GoskaGoska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ja ma caly czas 200zl na jego diagnoze od ukrytego smoka Quote
xmartix Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pytała się o niego ta rodzina co chciała Iryska, mają się odezwać :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja ma caly czas 200zl na jego diagnoze od ukrytego smoka GoskaGoska - kto zajmuje się zbieraniem kasy na diagnozę? Quote
GoskaGoska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 na same badania na razie jest 200zl - to powinno wystarczyc Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):na same badania na razie jest 200zl - to powinno wystarczyc To czekamy na wyniki badań...... Quote
Recommended Posts