Poker Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ale Wam było fajnie. anecik poznała wszystkie futrzaki togusi. Wspaniale ,że Lolcio zdobyło kolejne serducha, My tu anecik, anecik, a bez jej małża samej pewnie by było ciężko pomagać psom. Jemu też należą się podziękowania. Quote
ona03 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Togusia mówiła że jak mruczy to jest dobrze a mruczał :) Pepelek może i miał ale straszliwie chłopak nieśmiały. Na kolanach jeszcze przebywała Igusia :) To Loluś jak kotek mruczando uskutecznia, ale Ci się fartło, a wszyscy straszyli zębolami :) Do mnie Pepelek też nie chciał wleźć na kolanka, On chyba tylko togusine uznaje Quote
togaa Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Ach, jakie to było miłe spotkanie. :) Dziękuję za odwiedzinki ! Lolo ani się nie zastanawiał ; po 5 minutach znajomości, zaległ na anecikowych kolankach łypiąc na mnie gałami ,czy aby to widzę. Gad, normalny gad…. Iga druga taka sama, zdrajczyni…I to ma być psia wierność? W sumie fajnie tak się spotkać w gromadzie. :) Naprawdę musimy sie kiedyś zmobilizować i ten zlot "Lolusiowych" uskutecznić. Pomiędzy menażerią pełzał jeszcze mój mały wnusio, przy który aktualnie mam 4 dzień dyżuru ( sam na sam )!!!!. Nie powiem żeby było łatwo ? Zmykam, muszę jeszcze jakąś niemowlęcą zupkę upichcić na jutro, Odeśpię chyba w grobie... Quote
Poker Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ależ Twój wnusio to już małe dziecko , a nie niemowlak. Praktycznie może prawie wszystko jeść.Ja w tym okresie gotowałam dania eintopf i po sprawie. Tzn. nasza zupa z mięsem i jarzynami. Quote
togaa Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Tylko że u mnie nikt zup nie jada, nad czym zresztą bardzo ubolewam. A małemu gotuję zupę 'bazę" (warzywa,mięcho) i na niej zupki "smakowe" które zamrażam w jednorazowych porcyjkach . Uwielbia kwaśne smaki ; pomidorowa, kiszona kapucha. Polski chłopak ! :) Ten błysk w Lolusiowym oku ... Quote
Poker Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Dobre zupki, ja zamykałam gorące w twistach. A Michu jak pączuś w maśle. Lolo ma trochę zdradziecki błysk w oku. Quote
Malgoska Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 jakie spojrzenie Lolusia :) Malutki sliczny Quote
ona03 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Togusiu pilnuj Micha, coś ten Loluś krzywo zerka, zazdrośnik jeden....... Quote
Anecik Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Mizianka dla ulubieńca przesyłam :) dla reszty towarzycha też oczywiście. 1 Quote
Figunia Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Jakie piekne zyczenia przysyla elficzkowa. Co tu dumac i myslec, jak nic lepszego sie nie wymysli. Zatem, dla Ciebie Basienko, Twoich Najblizszych oraz dla wszystkich zakochanych w Lolciu Cioc - najserdeczniejsze zyczenia radosnych Swiat, wypelnionych miloscia. I jeszcze duuuzo odpoczynku zycze, ale - czy to mozliwe? Oby TAK! 1 Quote
ona03 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Loluś życzy swoim Cioteczkom Wesołych Świąt 2 Quote
togaa Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt, Kochani ! 3 Quote
kado Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Zdrowych i pogodnych Świąt życzą Maliniaczki :)Ho ho ho!!!!! 1 Quote
Bgra Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Całej Lolusiowej Rodzince i wszystkim symaptykom Lolusia :) Wesołych Świąt :) 1 Quote
Anecik Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 A ja jak zwykle opóźniona ale Lolusiowi i całemu Togusiowemu Towarzystwu z Togusią na czele wszystkiego dobrego po świętach i wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku życzą Mimronki i Aneciki :) Quote
Smyku Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I SPOKOJU W NOWYM ROKU ŻYCZĘ LOLCIOWEJ RODZINIE I PRZYJACIOŁOM . Ratowniczki Lolciowe mam prośbę . Dostałam troszkę ciuszków na bazarek dla Gadziorka i SBM. Poszukuję chętnej do pomocy w wystawieniu bazarku po Nowym Roku . Quote
NikaEla Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ratowniczki Lolciowe mam prośbę . Dostałam troszkę ciuszków na bazarek dla Gadziorka i SBM. Poszukuję chętnej do pomocy w wystawieniu bazarku po Nowym Roku . fotki ślij i lecimy :) 1 Quote
Smyku Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 NikaEla jak zwykle pierwsza , dziękuję . Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Lolciowi wszystkim cioteczkom i wujkom z tego wątku oraz ich pieseczkom życzy Giga z opiekunami z resztą ferajny. 1 Quote
EVA2406 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, dla wszystkich wielbicieli Lolusia :) 1 Quote
Anecik Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Dla ulubieńca :) od Mimronków i Anecików 1 Quote
Poker Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 A ja też mam Lolcia :D Pewnie w wyniku jakiejś skrytej akcji z oneczką03. Quote
Recommended Posts