Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Wam było fajnie. anecik poznała wszystkie futrzaki togusi. Wspaniale ,że Lolcio zdobyło kolejne serducha,

My tu anecik, anecik, a bez jej małża samej pewnie by było ciężko pomagać psom. Jemu też należą się podziękowania.

Posted

Togusia mówiła że jak mruczy to jest dobrze a mruczał :)

Pepelek może i miał ale straszliwie chłopak nieśmiały. Na kolanach jeszcze przebywała Igusia :)

To Loluś jak kotek mruczando uskutecznia, ale Ci się fartło, a wszyscy straszyli zębolami  :)

Do mnie Pepelek też nie chciał wleźć na kolanka, On chyba tylko togusine uznaje 

Posted

Ach, jakie to było miłe spotkanie. :)

Dziękuję za odwiedzinki !

Lolo  ani się nie zastanawiał ; po 5 minutach znajomości, zaległ na anecikowych kolankach łypiąc na mnie  gałami ,czy aby  to widzę.

Gad, normalny gad….

Iga druga taka sama, zdrajczyni…I to ma być psia wierność?

W sumie  fajnie tak się spotkać w gromadzie. :) Naprawdę musimy sie kiedyś zmobilizować i ten zlot "Lolusiowych" uskutecznić.

Pomiędzy menażerią pełzał jeszcze mój mały wnusio, przy który aktualnie mam 4 dzień dyżuru ( sam na sam )!!!!. Nie powiem żeby było łatwo ?

Zmykam, muszę jeszcze jakąś niemowlęcą zupkę upichcić na jutro,

Odeśpię chyba w grobie...

Posted

Ależ Twój wnusio to już małe dziecko , a nie niemowlak. Praktycznie może prawie wszystko jeść.Ja w tym okresie gotowałam dania eintopf i po sprawie. Tzn. nasza zupa z mięsem i jarzynami.

Posted

Tylko że u mnie nikt zup nie jada, nad czym zresztą bardzo ubolewam.

A małemu gotuję zupę 'bazę" (warzywa,mięcho) i na niej  zupki "smakowe" które zamrażam w jednorazowych porcyjkach .

Uwielbia  kwaśne smaki ; pomidorowa, kiszona kapucha.

Polski chłopak ! :)

02b58d2194b23277med.jpg

Ten błysk w Lolusiowym oku ...

48cb5c01f07f0078med.jpg

Posted

Jakie piekne zyczenia przysyla elficzkowa. Co tu dumac i myslec, jak nic lepszego sie nie wymysli.

Zatem, dla Ciebie Basienko, Twoich Najblizszych oraz dla wszystkich zakochanych w Lolciu Cioc -  najserdeczniejsze zyczenia radosnych Swiat, wypelnionych miloscia.

I jeszcze duuuzo odpoczynku zycze, ale - czy to mozliwe? Oby TAK!

• Upvote 1
Posted

A ja jak zwykle opóźniona ale Lolusiowi i całemu Togusiowemu Towarzystwu z Togusią na czele wszystkiego dobrego po świętach i wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku życzą Mimronki i Aneciki :)

Posted

SZCZĘŚCIA , ZDROWIA I SPOKOJU W NOWYM ROKU ŻYCZĘ LOLCIOWEJ RODZINIE I PRZYJACIOŁOM .

Ratowniczki Lolciowe mam prośbę . 

Dostałam troszkę ciuszków na bazarek dla Gadziorka i SBM. 

Poszukuję chętnej do pomocy w wystawieniu bazarku po Nowym Roku .

Posted

Ratowniczki Lolciowe mam prośbę . 

Dostałam troszkę ciuszków na bazarek dla Gadziorka i SBM. 

Poszukuję chętnej do pomocy w wystawieniu bazarku po Nowym Roku .

fotki ślij i lecimy :)

• Upvote 1